Yeni işe başlayan bekar bir kadın olarak iş yerinde sürekli bakış ve izlenme baskısıyla nasıl başa çıkabilirim?

Merhaba ben 23 yaşındayım ve bu hafta işe başladım. Benim için ilk iş deneyimi olduğu için çok gergin geçirdim. Bu süreçte bana yardımcı olan biri var ilk başlarda normal yardım sandım ama daha bir hafta bitmeden sürekli beni izlemeye başladı. Çay molaları, yemek molalarında sürekli gözü bende sürekli yanıma oturmaya çalışıyor telefonla konuşma yaparken bile beni izliyor, ona mesafe koydum bu yüzden. Çünkü arkadaş niyetli değil. Çalıştığım yerde kadınlar genelde evli sadece 2 kişi bekarız. Erkekler de çoğunlukla benim yaşlarda, evli olan da var. Aralarında bana bakıp şifreli konuşmalar oluyor ben duymamazlıktan geliyorum. İlk haftadan sakin geçirmek istedim sadece çünkü işi mecbur onlardan öğrenmek zorundayım. 2 çocuk daha var birisi de bana sürekli sorular soruyor yanaşmaya çalışıyor. İşimi yapıyorum ama hep bir gözlenme baskısı var ne zaman hissedip baksam mutlaka bir bakış yakalıyorum. Yeterince stres üstüne stres hissediyorum. Zamanla düzelir mi bu durum?

Yeni işe başlayan bekar bir kadın olarak iş yerinde sürekli bakış ve izlenme baskısıyla nasıl başa çıkabilirim?