Henüz gireli iki ay oldu geldiğimden beri burnumdan getiriyorlar iş arkadaşlarım olsun başkaları olsun bir şey konuşuyorum küçümsüyorlar rencide ediyorlar sürekli kendimi ezdirmiyorum konuşuyorum ama sürekli bi şekilde üste çıkıyolar haklı çıkarıyolar kendilerini bir şey olunca sürekli beni suçluyorlar senin yüzünden oldu sen olmasaydın olmazdı sen yapamıyosun edemiyorsun tarzında çok bunaldım artık huylarına gitmeye çalışıyorum ılımlı bi insanım aslında ama stres ve baskı altında iyi olmuyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bu şekilde kimsenin sizi hor görme ve ezmeye hakkı yok. Müdür veya bir üst amir ile bu konudan rahatsız olduğunuzu dile getirmelisiniz. Böyle devam ederse iyice huzurunuz kaçacak ve her gün o işe gitmek size eziyet gibi gelecek.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ben bu yaşadığın durumu lehime çevirdim insani tarafım la yaklaştım hepsini tek tek dinledim isteklerini hayallerini üzüntülerini ve bir samimiyet yakaladım ve hepsinin desteğini aldım
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
25Cevap
Merhaba, öncelikle gerçekten çok sinir bozucu bir durum evet. Malesef böyle insanlar çok var hayatta :( Bunlarla başa çıkabilmek için mümkün olduğunca güzel bir dille ve net bir şekilde neden bu şekilde davrandıklarını bir eksiğin ya da hatanın görüldüğü yerde doğrusunu göstererek işlerin düzeltebileceğini söyle. Seni hiçbir şekilde suçlama hakkı yok kimsede. İşinde de bilmediğin ya da eksik olduğun konular varsa doğru düzgün biri varsa işyerinden ondan yardım alarak eksiklerini tamamlarsın. Ki bu işleri hep birlikte yapıyorsunuz aslında. Baktınki tavırlarında bir düzelme yok o zaman sende de ki- Siz doğru yapsaydınız bende öyle yapardım- neyin tartışmasını yaşıyorsunuz, lütfen herkes işine odaklanırsa sorun kalmaz dersin herkes işine bakar. Lafını esirgeme hakedenlerden ama tabi saygı ve mesafeli şekilde olki haklıyken haksız duruma düşme. Allah yardımcın olsun tabiki çok zor bu insanlarla aynı ortamda kalmak :(
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEzik durduğun için eziyorlar. Sen veriyorsun onlara o güveni.
Havalı ol, sürekli pozitif ol ve birisi kabalık yaptığında burnundan getir. İş yeri müsait değilse bunu bakışlarınla yap, korksunlar :)))
Ben herkesi kuklam gibi yaptım. Okulda da böyleydim.50 Yorumla
+1 yılBence sen ılımlı olmaya çalıştığın için öyle davranıyorlar. Haklı sensen hakkını koru kırılacak üzülecekler diye düşünme. Konuşmuyorlarsa konuşma boşver. Şanssızsın biraz çünkü mal gibi insanların yanında çalışıyorsun. Senin naifliğini eziklik olarak algılar öyle mallar. Sende onlara mal olduklarını hissettir onlara
30 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 633 cevap paylaştı. Sen kendi kişiliğinden taviz verme. Yapabileceğinin en iyisini yap onlara karşı kendini haksız duruma düşürme. Haklı oleupun konuda hakkını sonuna kadar savun.
10 Yorumlahuylarına gitmek onların seni aşağıda görmelerine neden oluyor olabilir onlarla muhattap olmamayı ve iletişime geçmemeyi dene sadece işine odaklan belki bu daha çok işe yarar
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 895 cevap paylaştı.
+1 yılUmursama duyma görme bir süre, birde böyle deme. Çok mecbur kalmadıkça işle ilgili sadece muhatap olma...
10 Yorumla
+1 yılNerde Çalışıyorsunuz? . Büyük ihtimalle sizi kıskanıyor ve cekemiyorlar. Siz bir şekilde yükselmeye bakın. Kariyerinize odaklanın tamamen ve mümkünse, iş degisikligi yapın. Gereken cevabı vermekten çekinmeyin.
10 Yorumla
+1 yılYöneticiye bildir böyle bir hakları yok
ne demek ezmek... herkes ekmek parasına çalışıyor20 Yorumla
+1 yılBendede var 3 yıldır ordyım hala ezik konumundayım öyle insanlardan allah bizi tez zamanda kurtarsın
30 YorumlaA101’de ilk günden beri öyle yapıyorlardı tabi konuşuyordum sessiz kalmıyordum 2 ay da genel sorumlu oldum simdi ezemiyorlar :dd askere gidiceğimden cıktım tabi
00 Yorumlaİşinde başarılı olursan o sana laf atanlar seninle uğraşanlar kendiliğinden susacaktır zaten işine odaklan sen sadece
15 Yorumla- +1 yıl
Pek sanmıyorum öyle olucagini
- +1 yıl
Hayır daha çok çekememezlik olur ezmeye devam edebilirler zordur böyle insanlar
- +1 yıl
Umarım öyle olur
+1 yılBiraz kendine olman lazım, ağırlığını zamanında koysan böyle olmazdı. Ama bunun için geç değil, kendi fikirlerini yedirmen lazım kimmiş ki onlar?
00 Yorumla
+1 yılBu durumu aynı ben yaşadım ve işten ayrılmak zorunda kaldım beni de ezmişlerdi ama yapabileceğim hiçbir şey yoktu malesef
00 Yorumla
+1 yılSakin ol kendini geliştirmeye bak onlarla muhatap olma çünkü cevap vermek onlara daha çok gaz verir
00 Yorumla
+1 yılBana da öyle davranıyorlardi dayanamadım istifa ettim , sen yapma ama tavsiye etmem
00 Yorumla
+1 yılKendini gösterbileceğin bir işte çalışıyor isen patronun gözüne girmeye çalış
00 YorumlaNerde çalışıyorsun ki? İşyeri ne üzerine? Bu önemli çünkü yapacağım yorum için.
00 Yorumla
+1 yılYalnız değilsiniz. Siz de benim gibu mobbinge uğraşmışsınız. En sonunda dayanamadım istifa ettim.
01 Yorumla- +1 yıl
İstifa etmemin sebebi karakter yoksunu olan müdürle kavga ettim de öyle bıraktım. Onu merkeze şikayet ettim.
Ağizlarina sic ve biraz soğuk ol bak bakalım bidaha yapabilirlermi
00 YorumlaKorkulu rüyam. Sırf böyle durum yaşamamak için çalışmak istemiyorum
00 Yorumla
+1 yılTekstile devam et
Muhasebe işi kadar kafa yoran meslek yok01 Yorumla
Soran+1 yılHemşireyim
+1 yılBitch tipler heryerde zorbalık yapmayı severler. Fazla takılmamaya çalış onlara. Hatta yapabiliyorsan kötü ve cadı yüzünü göster senle aralarını daha iyi tutarlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİsim ver bana hemen amel defterini kapatayım. Bu ne densizlik, bu ne terbiyesizlik, bu ne ahlaksızlık
00 Yorumla
+1 yılAyaklarım üstünde dur ezdirme sesin çıksın
20 YorumlaOnları sustur ve hadlerini bildir
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1b cevap paylaştı. dişli ol..
ezile ezile öğrenirsin gerçi :d00 Yorumla
+1 yılLafını vereceksin sende
00 Yorumlaİşten çık o zaman başka iş mi yok
00 Yorumlaİş hayatına hoş geldin 😂
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 498 cevap paylaştı. Ağırlığını herzaman koyacaksın en başta
00 Yorumla
+1 yılOhaa ne işi bu çok mu pasifsin
00 Yorumla
+1 yılSabirli olman lazim gecicek
00 Yorumlaİşini değiştir insanlar değişmez
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKaraktersiz insan çok
10 Yorumla
+1 yılNerde çalışıyorsun
10 Yorumla
+1 yılKendini o an savunamıyormusun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe iş yapıyosn özel sektör mü yoksa memur musun
00 YorumlaEzdirme cevap ver herkes bilsin yerini
00 Yorumla
+1 yılHukuken bu yasak. Tazminat sebebi
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hayırdır lan sizi tükürürüm demiyon mu
00 Yorumla
+1 yılAlttan alma
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence içlerinden birini döv.
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1b cevap paylaştı. Ezdirme kendini.
00 Yorumla
+1 yılEtkiye tepki
00 Yorumla
+1 yılZamanla ezemezler
00 Yorumla
+1 yılEzik olma
00 Yorumla
+1 yılTepkini koyarak
00 YorumlaKendini ezdirmemen lazım
00 Yorumla
+1 yılKafayı vur bayılt
00 Yorumla
+1 yılNerde çalışıyosun.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMobinge mi uğradın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe iş yapıyorsun?
00 YorumlaDişini göster
10 Yorumla
+1 yılsende ez
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > İş yerinde sürekli eziliyorum, bu durumla nasıl başa çıkarım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat