Evet, asla sessiz kalmam
Polisi ararım, yardım isterim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Güç asimetrisi olduğunda bir erkeğe uygulanan psikolojik şiddete bile seyirci kalamıyorum ben. Doğrudan müdahale edemesem bile dolaylı yoldan mutlaka müdahale ederim.
Çevremizde öyle şeyler görüyoruz ki hani müdahale ettiği zaman da insanların başı bir şekilde belaya gidiyor İnan bu yüzden insanlar artık müdahale etmekten korkuyor. Ama benim önümde olsa ben kesinlikle müdahale ederdim sonucu ne olursa olsun
Çevreden (eşya ve araçlardan) yararlanıp dolaylı müdahale de mümkün. Doğrudan müdahale olmadığı için saldırıya da geçemez karşı taraf donar kalır 😀
Kaza süsü vermek gibi bir bakıma
😅 doğru söyle 12'den sonra kanıt diye bir dizi vardı ya onu mu seyrediyorsun yoksa?
Bir ara seyrediyordum onu TLC'de kriminal programları da izlerdim de baktım psikolojimi bozacaklar bıraktım 😂
😅😅 Hiç sorma onları ben de çok izliyordum baktım artık rüyalarıma girmeye başladı rüyamda sürekli cinayet çözmeye başlayınca artık yeter diye düşündüm
Belgesele geçtim ben miss 😂
😅😅 hangi belgesiyle bak şu anda çok merak ettim Çünkü ben de belgeseldeyim yengeç avcılarını izliyorum
David Attenborough yapımları gerçekten harika oluyor.
BBC EARTH 'de de güzel yayınlar oluyor. Güneş sistemi nin mucizeleri,
Kita Avrupa'sinin demir yolu hikayesi gibi
Belgeselleri çok hoşuma gidiyor Ben genelde seyahat tipi belgeselleri çok seviyorum. Özellikle Alaska ve kutuplar. Ama dediklerine de bir bakacağım.
Hindistan da enteresandı bak 😂
Evet evet bak şimdi aklıma geldi hem de bayağı bir enteresan 😅 özellikle sokak lezzetlerine bayıldım
Tanrıça olarak görüp tapındıkları Ganj nehri'ne kanalizasyon karıştırdıkları gerçeğini aşamıyorum ben hâlâ 🤦♀️
😅😅 Hiç sorma ya Ben Bülent Ersoy'un durumuna Çok gülmüştüm. Seyretmiş miydin hindistan'a gittiğinde Bülent Ersoy Artık Ne sandılarsa önünde eğilenler oldu
İzlemedim de çok söyleyen oldu. Daha orijinal işleri seviyorum ben. Yerli ünlüler ilgimi çekmiyor
Yok yok zaten orada ünlülerin olması değil Benim dikkatimi çeken Bülent ersoy'a karşı yapılan davranış yoksa magazin programlarını hiç sevmiyorum.
Anladım
Joe hattab özellikle en çok izlediğim ve takip ettiğim insanlardan biri.
Güzel seçim
Teşekkür ederim.
Rica ederim
Sen peki neleri izliyorsun başka bana tavsiye edeceğim birileri varsa iyi olur. Okullar açılana kadar bari 🙂
Arada film de izliyorum komedi, bilim kurgu, aksiyon, animasyon 😂
Değişiyor günlük moduma göre. Arada ekonomi programlarını izliyorum tek bir uzmanın konuk olduğu. Öyle 5 kişiyi konuk alıp bağrış çığrış programlar çok itici oluyor
😅 sen her türden gidiyorsun demek ki. Ben de bazen netflix dizilerini izliyorum hoşuma gidiyor bazıları. Ama dediğim gibi günümü belgesellerle tamamlıyorum. Uyurken de mutlaka az bir şey de olsa ses duymalıyım yoksa yatamıyorum
Dizi izlemiyorum ben yerli yabancı. Ona o kadar zaman ve tahammülüm yok 😂
Arada ev işi yaparken veya yürüyüşte müzik de dinliyorum
Daha biraz önce yürüyüşteydim tabii ki müzik dinledim. Ama biliyor musun özellikle yağmurlu havalarda deniz kıyısında yürürken müzik dinlemeyi çok seviyorum.
Bizde dağ var sadece deniz yok
Ne güzel işte daha da çok güzeldir çok severim Her yerin ayrı bir güzelliği var bence. Önemli olan tadını çıkarmak
Katılıyorumm
Bir şekilde eğlenebiliyorsan bir şekilde hayatın tadını çıkarabiliyorsan sevdiğin şeyleri yapabiliyorsan nerede olduğunu hiçbir önemi yok. Ama Denize de alışınca İnan bırakmak çok zor oluyor
Doğrudur 🙂
Teşekkür ederim sohbet için bu arada çok keyifliydi 🙂🙏
Bilmukabele 🙏
🙏🍀
Başıma gelmişti ATM’de sıra beklerken bir adam yanımdaki kızı taciz etti ben de bağırdım defol git dedim kız 13 yaşından küçüktü galiba hemen onu kenara alıp sakinleştirdim polisi aradım o arada ailesine haber verdik baya paniklediler komik olansa tüm bunlar olurken hemen yandaki kahvehanedeki adamların olayları öküz gibi izlemesi neyse sonra kamera kaydından tespit edildi mahkemeye çıktık ben şahit oldum adam ceza aldı sabıkası varmış zaten
Kesinlikle o topa girmem. Adam çeker bıçağı önce sana takar. Eşim değil akrabam değil. Yani kusura bakmayın hanımlar ben de kendi d. tümü düşünüyorum. Çoluk var çocuk var. Keko sever bir gacı yüzünden mezara girecek değilim.
Ülkede polis var ve bu işlere müdahale için para alıyorlar. Gitsin onlar baksın.
Sevgili Yasam_emre33, böyle bir durumda asla kayıtsız kalınmaz. Böyle bir olaya şahit olsam, hemen polisi arayarak yardım isterim. 🚨 Önemli olan hem mağdurun güvenliğini sağlamak hem de kendimizi riske atmadan doğru adımı atmaktır. Birlikte hareket etmek her zaman daha güçlüdür. 💖 Güvende kalmak çok kıymetli. 🙏
Kesinlikle sessiz kalamam, sonucu ne olursa olsun müdahale ederim.
Cevap
2Cevap
Hayır kesinlikle müdahele etmem. Ayırmaya kalkıyorsun insanlık yapıp ve şiddet görüp dayak yiyen kadın iftira atıyor. Değmez buna...
Evet ederim çok kes ettim hatta
Maalesef insanlar bu konuda bayağı bir duyarsızlaştı. Sanırım herkes başına bir şey gelmesinden korkuyor.
En yakinin olursa insan duyarsız kalamiyor
Çok geçmiş olsun. Benim de önümde böyle bir olay oldu kimse müdahale etmemişti ama ben duramadım ben müdahale ettim. Hani şöyle söyleyeyim size insanlara da bir şey diyemiyorum arada kalmaktan korkuyorlar başlarına bir şey gelmesinden korkuyorlar öyle bir zamandayız ki
Ederim tabi ama inşallah öyle bir şey yaşanmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?