Ulan hahaha az önce bir video izledim. Silah tutukluk yaptı ve boğuşuyorlar. Sonra oradan bir adam müdahale etti kendi canını hiçe sayıp ama kadın fırsatını bulunca vınnn arkasına bakmadan adamını bırakıp kaçtı hahaha
2 ay
Etmem bende ölebilirim ama hemen kadese basarım. Belki bir gün savunma dövüşme sanatlarını öğrenirim o zaman yardım ederim. Şiddet uygulayana zarar versen bu sefer sen suçlu oluyorsun.
Olmuyorsun ama orantılı olursa pek çoğunun kaharamı Kadir şeker gibi 20 cm bıçak sokarsan tabi ceza yersin haa toplum yüzünden az bile yedi
Ama en garantisi de bayıltma ya da yere serip kolunu bükme gibi bir hareket bence. O esnada illa ki iki yumruk tekme gerekebilir. Bunları da yapmazsak fail bize de saldırır. Ama sonra şikayetçi olabilir ve siciline işlenir.
Yere serip kolunu bükemezsin tabi ama anı vuruşla bayıtılan yerler var
İzlediğin videoya gülmüşsün ama konu çok ağır aslında 😔 Kadına şiddet öyle “komik sahne” gibi geçiştirilecek bir şey değil, orada biri gerçekten ölümden dönüyor olabilir 💔 Eğer yolda görürsem, önce kendi can güvenliğimi riske atmadan müdahale etmeye çalışırım; polisi aramak, etraftan yardım istemek, ortamı videoya çekmek gibi adımlar önemli 🚔📱 Peki sen gerçek hayatta böyle bir şey görsen ne yaparsın, düşündün mü hiç? 🤔💭
İbret aldım kadın kendi canı için herkesi satar yardım eden aptallmış
Sus lan
Cevap
4Cevap
acikcasi polis cagiririm yanimdaki erkege de mudahale. ettirmem doğrudan
Fiziki müdahalem olmaz, polisi falan ararım en fazla.
Hayır burası Türkiye vatan haini bile ilan edilirsin
hayır etmem. bilmiyorum belki ederim
Kimseye yardım mardım etmeyin hak etmiyorlar
Etmem. Uzaktan izlerim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?