- Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı.
u 1 yılMaalesef ülkede ve dünyada o kadar çok kadına şiddet olayı oluyor ki.. ne yazık ki hepsine yapacak bir şey yok keşke elimizden gelse de son buldurabilsek bu tür olayları.. kızlar hep olgun erkek meraklısı. bunun nedeni de kızlar küçükken ailelerinden sevgi görmüyorlar bu da onlara aile şefkati adı altında böyle olgun maço dağ ayısı tiplere yönlendiriyor ne yazık ki. çünkü görmedikleri sevgiyi görmek istiyorlar. ama seçimleri yanlış oluyor maalesef. tabi ki de kimsenin anlında katil ya da karaktersiz yazmıyor. eli yüzü düzgün görünen birisi de kötü çıkabiliyor. ama yine de kimseye güvenmemek gerekiyor bu dünyada.. aileler çocuklarına sevgi göstermeli ve sahip çıkmalı kesinlikle.. hele ki günümüzde çok daha fazla önemli bu..
Ben karışmazdım. çünkü ayırdığımız zaman ya biz canımızdan oluyor ya karşıda ki canından oluyor sonra yıllarca hapis yatıyoruz işin komik kısmı kadın bizden şikayetçi oluyor neymiş eşiymiş dövermiş...
ama bunun dışında Çocuk. yaşlı.. hayvan.. bu tür durumlarda mutlaka müdahale ederim bir saniye düşünmem. veya bir kadına 2-3 kişi zarar veriyorsa da düşünmem direk müdahale ederim.. ama eşler ikili tartışıyorsa uzak dururum.
21 Yorumla- 1 yıl
Karışmamak çözüm değil
En İyi Cevaplar
1 yılBu haberleri görünce kanım donuyor resmen.. Babalar kızlarına gereken sevgiyi göstermedikleri için olgun erkekler onlara iki güzel kelime bir şey söyleyince seviyor zannediyor.. Aslında o kız çocuğu babasından göremediği sevgiyi görmek istiyor.. O yüzden olgun erkek arayışında oluyorlar.. Bir çocuğa sarılmak saçını okşayıp gülümsemek çok mu zor.. Kızlarına sevgi göstermeyen babalara o kadar kızgınım ki nasıl böyle yapabiliyorsunuz nasıl.. Onların göstermediği sevgi yüzünden kızların tercihlerinin sonucu hiç iyi değil.. İçler acısı bir durumda.. Her ne olursa olsun kızlarınızın arkasında dağ gibi durun siz sahip çıkmazsanız el oğlu gelir bu hale düşürür..
32 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle, aile çok önemli çok.. 19 yaşında iki çocuk ve hayat orada başlamadan biter.
- 1 yıl
Kesinlikle 14 yaşında evlenmek nedir ya.. Daha çocukken anne olmuş bu kız.. Çok yazık gerçekten..
Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Daha önce kadına şiddet olayına 2-3 kez denk geldim. Başım çok belaya girdi ama kadınların hepsini alabildik ellerinden. Sonunu düşünmem mutlaka karışırım ben. Öğreneceksiniz olum, kadına değer vermeyi öğreneceksiniz. Kadınlar adama "vurma bana" diye bağırdıkça adamlar, daha da arsızlaşıyor her geçen gün. Kadına yönelik şiddet iğrençtir çünkü bi bedeni, bi insanı hiçe sayar. Kadına yönelik fiziksel şiddet daha da iğrençtir çünkü kendine denk olmayan bişeyi yaralarsın. Kadını döven, el kaldıran o…. spu çocuğudur. G4vattır. Şöyle olayları gördükçe tadım tuzum kaçıyor ya.
22 Yorumla- 1 yıl
Valla o an elinden alabilmem bizim vicdanımız ve insanlığımız adına önemli..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı. Demin bir instagramda bir paylaşım gördüm denk geldi kadın kavgasını erkek olarak ayırmak istiyoruz ayıramıyoruz ya bıçaklanıyoruz ya da kadın bizden şikayetçi oluyor diye aslında haklı bir serzeniş çok ikilemde bir durum bu ülkede hele çok örneği var kadın kavgasını ayırmaya çalışırken kavga sonucu hapse giren vesaire say say bitmez ama ayırmak istiyorsun doğrusu bu geliyor sana hem vicdanen hem mantıken bilmiyorum ya kararsız kaldım
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 20,2b cevap paylaştı.
1 yılPolisi ararım sonra müdahale ederim gadası
10 Yorumla Ne yapabilirim, sadece yardım çığlığı atabilirim o kadın için, ya da polisi arayabilirim. Kadına şiddetin önüne geçmek için caydırıcı cezalar olmalı. En başta aile de erkek kız ayrımcılığı yapan ebeveynlerin kalıplaşmış cahilce düşüncelerden arındırılması gerek. Eğitim şart. Bakış açıları değiştirilmediği sürece ne yazık ki böyle şeyler yaşanmaya devam edecek. Daha ne kadar kapalı kapılar ardında kalan bilinmedik şiddet olayları vardır kimbilir. Düşüncesi bile korkunç. Keşke evlenmeden önce belli testlerden geçirilseler. Çocuğa, kadına dokunan elleri hiç acımadan kırasım geliyor, ama işte maalesef ona bile gücümüz yetmiyor. Çok yetersiz kalınıyor çok...
10 YorumlaBunun önüne geçmek için ailelerin kızlarına ciddi bir şekilde sahip çıkmaları ve çocukluk döneminde psikolojilerini bozacak her şeyden kaçınmaları gerekiyor. Onları en iyi şekilde eğitmeleri gerekiyor. Yeterince baba sevgi görmüş bir kızda olgun erkek aşkı olmaz. Aynı şekilde sevgiyle büyütülen çocuklarda şiddete meyillik de olmaz. Biz uzaktan izleyen insanlar sadece kısa bir süreliğine kızlarımızı koruyabiliriz ama aileler verecekleri sevgi ve eğitimle bir ömür boyu koruma altına almış olacaklar.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 616 cevap paylaştı.
1 yılKadın dövmek gibi konusu olan filmler reelsler falan filan içerikler psikolojimi çok kötü etkiliyor. Kadınları sevmek kadar güzel bir şey varken. Kadına güç göstermek Tokat atmak ne bileyim. Şu adamların soylarının devamını getirtmeyin ne olur.
22 Yorumla- 1 yıl
Evet etkilendim izledikten sonra kafam takıldı..
- 1 yıl
Evet çok kötü çünkü.
1 yılRuh halime bağlı fakat pek karışmama taraftarıyım. Zira genç kızlar 20-30 suç kaydı olan, silahla bıçakla gezen, öfke kontrol problemi olan, şiddete meyilli maganda tipleri pek bir seviyor, onlardan ayrılamıyor. Onların bu 'tercih'lerine karışmak istemem açıkçası. Oldu ki adamı dövdün, kadını kurtardın. Akşamına kadın tarafından ' benim kocamı dövdü' diyerekten şikayet edilme olasılığın bir hayli yüksek. Amann bilemedim bu olayların iki ucu b*klu değnek
11 Yorumla- 1 yıl
Zaten o kadar suç kaydıyla nasıl dolaşıyorlar hâlâ ellerini kollarını sallayarak anlamıyorum
- Kişilik & Karakter konusunda 790 cevap paylaştı.
1 yılGözümün önünde herhangi bir kadına şiddet olayı gerçekleşse çok ciddi söylüyorum kaldırdığı o eli kırarım kırmadan bırakmam bocks sırf bu yüzden öğrendim tek kız yeğenim var oda aekido siyah kuşak kendini korumasını bileceksin bu ülke de özellikle net ağzımı bozmıcam hanımım ben diye telkinlerim başladı😡😒
12 Yorumla- 1 yıl
Helal olsun bebeğime 😌
- 1 yıl
🥰
1 yılBi kez denk geldim fiziksel olarak normalde bişiy yapacak gücüm yok ama çok şükür o anda arabamla seyir halindeydim ve adama çok sert olmayacak şekilde çarpıp kızı kaçırabildim polis merkezine. Ama ne oldu? Polis şikayetçi misin diye sordu kız da "Hayır o benim eşim, döver de sever de" dedi ben de mal gibi kaldım.
11 Yorumla- 1 yıl
O an ben elinden almış mıyım? Almışım. Sonrası ona kalmış. Dönerse döner dönmezse de elimden gelen bir şey varsa yaparım
1 yılKadir Şeker gibi belimde bıçakla gezmiyorum ama;
Müdahale etmeden de duramam. Kadın ve çocuklar bu konuda hassas olduğum kesim. Kocası babası fark etmez kafasını gözünü patlatırım.
118 Yorumla- 1 yıl
Çok acı ya, kimden yardım istesin ki.. en son hamileyim yeter deyince müdahale etmişler.. tamam kendini de tehlikeye atıyorsun ama buna değer biz insanlık vazifemizi yapmalıyız en azından polis falan çağırılır
- 1 yıl
Hepsi izliyor, evlerine gidip çocuklarına veya eşlerine örnek bir erkek olarak davranmaya devam etsin yüzsüzler.
- 1 yıl
😔😔
- 1 yıl
Bu ülkenin gerçekleri bunlar, tiksindim ki öyle böyle değil. Avrupaya yatırımla gitmeyi düşünüyorum ciddi ciddi.
- 1 yıl
Ülkemiz aslında çok güzel, insanları da güzel/di..
- 1 yıl
Eskiden, çok eskiden
- 1 yıl
Çok üzücü 😓 bir zamanlar gelmek için can attığım ülkemden herkes kaçmaya yer arıyor..
- 1 yıl
Ben hala çok seviyorum ülkemi. Gitmek fikri bile ağır geliyor normalde ama yaşanılır gibi de değil artık
- 1 yıl
İpin ucu kaçtı gibi, bizim ülkemizi de böyle içten içe mahvettiler. Gelecem ben :D bırakmicam kimselere cennet vatanımın güzel topraklarını djdj
- 1 yıl
sen gelip Bodrumdakini yazlığında emekliliğin tadını çıkarırsın, Euro ile aldığın emekli maaşınla üst perdeden :D
- 1 yıl
Yok, ben evimi İstanbul çevresinden aldım ☺️ bu sayede ülkeme de bir faydam dokundu, emekliliği de beklemeyi düşünmüyorum.
- 1 yıl
aman İstanbulun kargaşası çekilir mi
- 1 yıl
O sebepten çevresi 😅
- 1 yıl
ahahaha konumda vermiyor :D Sakarya'dır kesin :D
- 1 yıl
Konum gizli :D ama Sakarya değil
- 1 yıl
Top secret :D Hayırlı olsun, ağız tadıyla ve bol huzurlu oturmak nasip olsun inşallah
- 1 yıl
Allahımmm sosyetik kelimeler öğrenmiş “top secret” :D ahaha
Daha güzelleri sizin olsun bayım, teşekkür ederim 😅 - 1 yıl
ahaha rica ederim
1 yılEsnafların olduğu yerleri bu yüzden seviyorum. Adamı gebertirler böyle. Ellerine sağlık. Ben de döverim. Polisi aramakla uğraşsam kadın orada can vericek belki. Bir can öldükten sonra gelen adaleti istemiyorum ben.
12 Yorumla- 1 yıl
Kadın ‘hamileyim yeter artık’ diye bağırmasa herkes izlemeye devam edecekti..
- 1 yıl
Onu fark etmemişim. Olması gereken hemen müdahale.
1 yılAyar olduğum bi konu benim bu ya eskisi tarafından da hem psikolojik şiddet hem fiziki şiddet yeltenmesi olarak gördüğüm için hassas olduğum bir konu. Sadece elini kaldırmıştı ama o bile yetmişti buz gibi soğudum o an. Karşılaşmak hiç istemediğim bir şey başkalarında bile ya o kadına kalkan elleri taş olsun.
11 Yorumla- 1 yıl
Polisi arıyorsun n'oluyor biliyor musun az önce çığlık kıyamet kopan eve bir kaç polis girip çıkıyor kadın şikayetçi olmuyor polis bir şey yapmıyor falan aikido kursua gitmediğin sürece hiçbir şey yapamıyorsun.
1 yılElimden gelen polisi aramak, yardım istemek olur o an çığlığı basıp. Güç yok zaten, karışsam ben de biterim Allah korusun. Görmüştüm bugün yine bu videoyu, kanım dondu izlerken. Kimse de yardım etmiyor ilk başta mal mal bakmış çevredeki güya erkekler. Ne yapalım iri yarı adamla biz mi kavga edelim bu halimizle? 🥺
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. bakin bu kafadan çıkın artık. kadina veya erkeğe şiddet fark etmez görürsek ayirmaliyiz. ayiramiyorsak kolluk kuvvetleri gelene kadar taraflari sakinleştirmeye calismaliyiz. şimdi sizin gibi feministler sadece kadina şiddet diye erkeği geri plana attiği için azinsanmayacak sayida erkek kadinlarin gordugu siddeti umursamiyor. erkek kavgasini gidip ayirir ama kadina siddeti görse agzini dahi açmaz. kendi ellerinizle kadin düşmanliğini körüklemeyin
10 Yorumlabir şey yapamam. İlk kıza. kız 14 yaşındayken vurmuş kız hamile kalınca da adamla tekrar barışmış. Adam şiddete meyilli kız bunu anlasaydı keşke. Aralarında zaten çok yaş farkı var. Polis adamı alsa bile tekrar serbest bırakacak. Bu adama kısasa kısas yapacaksın onu hakediyor.
10 Yorumla
1 yılÜlke kötü vaziyette, bu tür durumlara karışmak işin sonunda ağır baş ağrılarına sebep olabilir. Kadın "benim kocam isyerse döver" deyip beni şikayet edebilir mesela, döven adam bir anda silah çekip beni vurabilir ya da ben adama ters bir vuruş yapıp adamı istemeden öldürüp hapse girebilirim. Bu tür olaylarda en mantıklısı polisi aramak, zaten kadın şikayetçiyse hukuğa kalır ama kadın şikayetçi değilse her şey katlanmak zorunda kalır.
10 Yorumla
1 yılbir gün arkadaşımla kordondaydık adamın biri kadını dövüyordu tam ayağa kalktım adamı dövmek için biri benden önce gitti kadın araya girdi sanane o benim sevgilim sen ne karışıyorsun ona dokunursan seni yakarım dedi adamın elini tuttu eli yüzü kanlı saçları dağınık elleri titrer halde onu kalabalıktan çıkardı. bir daha asla ama asla yardım etmem
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı. uzaklaşırım. başıma iş almak istemem.. ya ben polis çağırsam o adam bana bela olursa? ya bana bir şey yapsa? o zaman kimse bir şey yapamaz onlarda kendini tehlikeye atmak istemez. ayrıca zaten şiddete meyilli biri ilişkinin başında zaten kendini belli ediyor. ona göre karar alınmalı
12 Yorumla- 1 yıl
Adam nereden bilsin polisi çağırdığını , polis adama seni bu kadin mi şikayet etti diyecek? Biraz uzaklaş polisi ara ve git
- 1 yıl
polisi arasakta bunlara doğru düzgün ceza veren yok. hapise atıyorlar sonra bir süre geçince geri salıyorlar. o adam yine o kadına bir şey yapabilir, başka kadına yapar. ceza falan olmamalı, önce bir tedavu görmeli hastanede yatmalı.. psikolojik sorunu vardır. öyle kişilerden de uzak durulmalı
Genelde tepki verince suçlu konumuna düşülüyor ülkemizde.
Çoğu kez yaptım da, engellemeye çalıştım. Karşı çıktım. Tabi arada dayaktan nasibimi de almıştım. Yine aynı şekilde engel olmaya çalışırım. tabi gücüm ne kadar yeter bilinmez. Önüme geleni kafasına firlatirim. Sırtına atlar isirirım. Birazcık eğitim aldım onu kullanırım.
10 YorumlaMüdahale veya polisi aramak. Teke tekte güven vermiyor ne kadar karşı tarafı adam gibi benzetebilsen de. Çünkü kadın o güne kadar ayrılmamışsa devamında da ayrılmaz. Bu yüzden de mecbur olduğu bir adamı sana karşı savunması son derece olası. Üstüne iftira da atabilir ama yine de müdahale etmek insanı görevi çoğu insanın
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.
1 yılKadına şiddete susmam fakat o an bir ne yapabilirimi sorgularım! İnsanlar çok tuhaf… Yardım edeyim derken suçlu olma ihtimali olan bir ülkedeyiz 😅
12 Yorumla- 1 yıl
Ben yardım edeyim de varsın suçlu ben olayım
- 1 yıl
Yok ben almayayım 🫣
- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılBöylesinin kolunu bacağını kıracaksın pipetle beslensin it ağır sövesim geldi
Ya uzeesem diye evlenmiyoruz hayatımıza almaya korkuyoruz bunların yaptığına bak12 Yorumla- 1 yıl
Yazık vallahi yazık. Ama kıza sahip çıkmayan ailesine daha da yazık.
- 1 yıl
Kızı 15 yaşında evlendirmisler baksana lanet gelsin böyle aileye 3 yaşında çocuğu var kızın daha kendi çocuk
1 yılŞeytan ayağına dolansın namussuz herif. Ben görsem uçan tekmeyle dalarım hele ki o an motorla yoldayken denk gelirsem acımam kaskla kafayı gömerim. Kadına hamile olmasa bile vurulmaz
14 Yorumla- 1 yıl
Çocuğu var ama kendi daha çocuk kızın. Çok sinirlendim..
- 1 yıl
O ayrı bi durum zaten ya kaçtı ya da aile baskısıyla evlendirildi. Maalesef hâlâ daha böyle şeyler oluyor
- 1 yıl
Çok çok kötü..
- 1 yıl
Eğitim çok önemli işte
- Kişilik & Karakter konusunda 314 cevap paylaştı.
1 yılKan dondurucu! Gün geçtikçe İran'a Afganistan'a dönüyoruz (Oralarda bu görüntüler çok yaygın) O yüzden diyoruz her şeyin başı eğitim eğitim eğitim!
14 Yorumla- 1 yıl
Müdahale kısmına gelince. hafızalara kazınan Kadir Şeker olayı bu tepkisizligi anlamak için yeterli bir örnek...
- 1 yıl
Kadir Şeker kadar yürekli olsak yeter bence.
- 1 yıl
Peki sence bunu yaptığına değdi mi? başına gelen olayı biliyorsun. kadın canını kurtaran adamdan şikayetci olarak hapislerde çürüttü..
- 1 yıl
Söylemek istediğim yürekten çok insanlar bu yüzden böyle olaylara temkinli yaklaşıyor çünkü adamın elinden kurtardığın kızın dönüp sana ne karışıyorsun sevgilimdir kocamdir demeyeceğinin hiç bir garantisi yok. olaya direkt müdahale edip suçlu çıkmak yerine araya polisi sokmak en mantıklısı o
yüzden.
Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Tek çare susturucu silah ile beyinden mermi ile vurarak soykırım yapılması suç işleyen zalimlere. Böylelikle ülkemizde dert ve sorun olmaz.
12 Yorumla- 1 yıl
Daha caydırıcı cezaların gelmesi gerektiği bariz ortada.
1 yılBöyle bir şeyle karşılaştım daha önce aldım elime demir sopa yer misin yemez misin başım da belaya girdi ama iyi oldu pislik
11 Yorumla- 1 yıl
Oh ellerine sağlık 😕
Sessiz kalamam çok sinirlenirim kim olursa olsun o kadını korumaya çalışırım
12 Yorumla- 1 yıl
Helal olsun
1 yılAlırım yaşı o mahlukum kafaya kafaya içim oylelerine kinle dolu
12 Yorumla- 1 yıl
Taşi*
- 1 yıl
Ben de tutamazdın kendimi, bazıları da oturmuş izliyor
1 yılBisey yapmam çünkü karisirsan sen de suçlu olabilirsn
11 Yorumla- 1 yıl
Bir şey yapmadığın için suçlusun zaten en azından Allah katında
- Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılŞimdi kadın ben şikayetçi değilim kocamdır dese, kim ne yapabilir. Artık ülkece korkuyoruz
11 Yorumla- 1 yıl
Olmaz.. korkunun ecele faydası yok.
- Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yılGeldim adamı dövdüm suçlu ben oldum, üstelik kadında şikayetçi oldu komiser adam çıktıda şikayeti geri çektirdi o günden sonra kim ne hali varsa görsün umurumda bile değil. En fazla polisi ararım.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Polisi ararım, müdahale de ederim. Bu video da o izleyenlere de yazıklar olsun.
11 Yorumla- 1 yıl
Aynen 🙄
Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Moralim bozuldu izlerken. Ben orada adam gibi erkek göremedim.
11 Yorumla- 1 yıl
Çok fena ya, aklıma takıldı nasıl bu hale geldik ülkece anlamıyorum
Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Müdahale ederim. Ederken yüksek sesle bağırırım ki çevremdeki bireyler gaza gelip destek olsunlar.
Elinde tabanca varsa müdahale etmem. Bıçak varsa o anki duruma göre değişebilir bilemedim.10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılLinke bile tıklamadım bakmaya yüreğim dayanmaz. Bence de kızlar öyle eli maşalı maganda erkeklerden uzak durmalı. Zaten bu eli maşalılara dominant kadın denk gelmez.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılDaha yeni şiddet gördüm geçen gün. Ailem abartma her gün mü başına geliyor dedi. Herkes üç maymunu oynuyor. Kimse yardım etmiyor.
11 Yorumla- 1 yıl
Üç maymunu oynamaya mahkum kalıyordur
Anasından doğduğuna pişman ederim
21 Yorumla- 1 yıl
🙏
Gizli Üye(36-45)1 yılçoğu babadan -anadan zülüm gördüğü için kaçıyor evdde nzaten...
11 Yorumla- 1 yıl
Maalesef..
1 yılÜzücü ama karışmam çünkü kadir şeker vesaire örnekleri var en fazla polisi arar kameraya çekerim kanıt olsun
10 Yorumla
1 yılPolise haber verebilirim anca, fazlası da elimden gelmez maalesef. Bir de çevremdeki insanlardan yardım isteyebilirim
10 Yorumla
1 yılPolisi arayıp adamı şikayet ederdim. gerekirse müdahale ederdim
Hamile kadını döven adamı da Allah’a Havale ederdim.10 Yorumla
1 yılBenim ailemde de bende de kadına şiddet yoktur. Ama kadınların yaptığı maniplasyona şiddet dersiniz hangisi sizde daha ağır olur?
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılyakın arkadaşım kadına şiddet olayına denk geldi ve müdahale etti adam içeriye girdi, çıktığında ilk işi çocuğu bulmaktı ikna etmesek arkadaşımı öldürecekti. kusura bakmayın ben yanaşmam polisi ararım gerisine onlar müdahale etsinler
10 YorumlaOnca insan izliyor vede biri sandalyede oturmaya devam ediyor ya yemin olsun önce onlara saldırırım müdahale etmedikleri için
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 41b cevap paylaştı. Müdahale ederdim , adamda silah varsa zor ama
11 Yorumla- 1 yıl
🙏
1 yılGereğini yaparım kadına şiddet asla olamamalı ha anlaşamazsın o ayrı yolunu ayır konuyu kapat
20 Yorumla
1 yılBöylesi bana neden denk gelmiyoo yaaa :(o çubuğu g.. s.. m
10 YorumlaYardım çağırırım araya girip ayıracak kadar gücüm yok..
10 Yorumla
1 yılHiçbir şey yapmam bugün bir şey yapıyorsun yarın başın belaya giriyor hiç uğraşmam bana ne
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. O anki ruh halime bağlı kalbimin hissettiğine
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 15,7b cevap paylaştı. Bir kere markette eşine bağıran adam gördüm az daha dalıyordum sonra sakinleşti neyse ki
10 Yorumla
1 yılPolise haber veririm. Başka bir şey yapmam. Hatırlasana Kadir Şeker olayını.
10 Yorumla
1 yılMüdahil olurum ve ona gününü gösteririm ardından polisi çağırırım.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. Döverim senden güçsüze el kaldırmak , heleki karşı cinse tam bir acizliktir.
10 YorumlaHayırdır ne oldu.. ben bir kadına şiddet uygulanırsa sesiz kalmam
10 YorumlaIzlerken kanim donuyor, canlisini gorsem ne olur bilemiyorum
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılValla bana yasal işlem başlatılacağını bilsem, yine de tepki gösteririm. Bu kabul edilemez bir şey
10 Yorumla
1 yılOlaya karışmam ama polisi ararım.
10 Yorumla
1 yılTüylerim diken diken oldu 🥺
13 Yorumla- 1 yıl
Bu tür şeylerde gözüm kara benim ya, gözüm döner o sopayı belinde yamulturum onun. Aklıma geldikçe sinirleniyorum
- 1 yıl
Ay çok üzücü ya..😢 o küçük oğlan çocuğuna mı üzülelim.. kadının haline mi.. çok sarsıcı..
- 1 yıl
😕
Anında müdahil olur engellerim kadına şiddet e karşıyım kadına el kaldıran zayıf erkek tir kadına şiddet e karşıyım
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılSırf bu yüzden denetimli serbestliğim var
11 Yorumla- 1 yıl
Bilirim abim seni..
- Devamını Gör (26)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım