AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Benim için şiddetin kadını erkeği, fizikseli psikolojiği yok. Tamamiyle karşıyım. Kimseye uygulamam, uygulayan veya uygulanan görür duyar bilirsem olayın detayına göre dahil olurum veya olmam.
Ben yaşadım dün akşam elektrikler gitti televizyona bisi oldu bende dede olacak adama nerden bileyim ben dedim üstüme geldi birden itti beni vurdu sıktı eline sopa alıyordu babannem önüne geldi o engel oldu üstüne birde küfür etti bana 😢
Kadınlar Allah emanetir. Allah emanetime saygı göstermeyen birgün Allah ın azabına uğrar. Susmak en büyük dua dır
Ben yaşadım dün akşam elektrikler gitti televizyona bisi oldu bende dede olacak adama nerden bileyim ben dedim üstüme geldi birden itti beni vurdu sıktı eline sopa alıyordu babannem önüne geldi o engel oldu üstüne birde küfür etti bana 😭
Sen susarak en iyisini yapmışssın
Bir kadına sertlik sadece yatakta olmalı. Diğer türlüsüne ömrüm boyunca karşı olacağım ve hiçbir kadın susmamalı.
Ben yaşadım dün akşam elektrikler gitti televizyona bisi oldu bende dede olacak adama nerden bileyim ben dedim üstüme geldi birden itti beni vurdu sıktı eline sopa alıyordu babannem önüne geldi o engel oldu üstüne birde küfür etti bana 😢
Susmicak gtck darp raporu alacak önce sonra karakola gidecek adamn ağzına edecek
Kadina şiddeti rizasi olursa sadece yatak odasinda uygularim başka türlüsü zavallilik
Ben yaşadım dün akşam elektrikler gitti televizyona bisi oldu bende dede olacak adama nerden bileyim ben dedim üstüme geldi birden itti beni vurdu sıktı eline sopa alıyordu babannem önüne geldi o engel oldu üstüne birde küfür etti bana
Yuhh
Evet
Neyse
Herkese ayni yorumu yaptığını görsem cvp vermezdim
Ne neyse?
Anlattım sonuçta herkese ayrı ayrı mı yazayım
Ok bb ,✋
Bu hayata bir daha gelmeyeceğini düşünerek inceldigi yerden koparmali
Ben yaşadım dün akşam elektrikler gitti televizyona bisi oldu bende dede olacak adama nerden bileyim ben dedim üstüme geldi birden itti beni vurdu sıktı eline sopa alıyordu babannem önüne geldi o engel oldu üstüne birde küfür etti bana
Olur ama hayat bu yaşadığınızdan ibaret değil
O ne demek
Buda Geçeçek
Şiddetin her türlüsüne karşıyım
Orada misin hala iyi misin
Hiç iyi değilim günümü mahvetti yediğim yemek iftarda burnumdan geldi ağlayasım geliyor
Yanındayız biz
Ben bunun asla unutmam affetmicem onu gücü bana yetiyor kadın dövünce kendini adamdan sanıyor nefret ediyorum böyle pis varlıklardan
Güçlü ol
Ortada hiçbir şey yokken dövdü beni 20 yaşıma gelmişim çocuk gibi dövdü üstüne birde küfür etti bana kendimi çok kötü hissediyorum
Yanındayım ben kıyamam sana
Napabilirim ki ben
Şikayet etmelisin
Olamam aileden biri çünkü o öyle olmasa şikayetçi olmasını bende biliyorum
Ne yapacaksın ya
Babama anlatıcagım baska da bisi yapamam
Anlatmalisin
Eskiden üzülürdüm ama artık umrumda değil
Susuyosa hak ediyo
Hiçbir kadın şiddeti haketmeZ
Susmasın kaçsın kaçabiliyorsa bu durumdan
Yorumları okur musun
Dm atarsan konuşabiliriz herkes güzel tavsiye verdiğimi söyler okurum tabiki
Yok o değil benim yorumum sana gitmedi onu oku yani
Babanın babası mı 😂
Cok canın yansımı
komik olan ne? Evet o.
Öyle adamlar kudurunca baya güçlü oluyorlar dikkat et kapını felan kitle
Babannem engel olmasa adam beni sopayla dövecekti zaten dövdü de üstüne birde küfür etti ve hiç pişmanlık duygusu yok
Şikayetçi ol baska birsey söyleyemem bu durumda sadece seni rahatlatırım elimden gelen bu gerisi şenindesiniz
Senin seçimin
Bu yaşadığım şey normal mi? Şiddet gördüm. Sen bir şey demiyorsun durduk yere dayak yedim babam bile bir kere vurmamışken bana bundan dayak yedim
Sende bir gece onu döv
Dedem olduğuna dua etsin şikayetçi olmasını bilirdim babama anlatıcagım bunları kendisi daha genç ya 65-66 yasında kadın dövünce kendini bir şey sanıyor Allah onu bildiği gibi yapsın
canım insan gerçekten cok cükü kalkmayınca baska erkekliğini test edecek seyler arıyor bence
Söyle babana
Söylersen dm at böyle cesaretli kadını severim atmazsan da durumu buradan yaz merakta bırakma
Böyle döven adamlar daha neler yapmaz görüyoruz tvde onlardan bir farkı yok cahil eski kafalı bunamış zihniyetsiz pis biri bu bana yaşattığını yaşasın
Dikkatli olllll
Ya sırf nerden bileyim ben dedim diye dövüldüm ya hâlâ inanamıyorum bu nasıl bir kafa küfür mü ettim naptım
Bilemiyorum gerçekten anlamsız geliyor bunamış olabilir
Cok morarma var mı merak ettim sahte hesabın varsa İnstagram hesabım ciroex yazabilirsin
Kolum sadece acıyor da zaten :'' (
Senin için yapabileceğim birsey var mı
Hayır yokk
Keske olsa yaparım
İnsan bi tokat atınca üzülür bu adamda hiçbir tık yok nasıl memnun yaptığından
Hoşuna gitmiştir
Zevk alıyor olabilir
Sesli konuşmak istersen hesabımı yaz fake hesabın varsa ara konuşalım yoksa ben uyuyorum mesaj yazarken ekran rahatsız ediyor
Yok boş ver uyu sen
Neden
Anlattım zaten herşeyi daha ne diyim ki. O nasıl biri biliyor musun ağzında küfür dolu erkeğim diye kendini üstün gören beni kısıtlayan baskı yapan üstüne birde dövüldüm böyle biri.
Geçmiş olsun tekrardan elimden gelen bu kadar dı bol şanslar umarım iyi seyler yaşarsın
Bununla yaşadığım sürece iyi şeyler yaşamam bir kere dövdü ya yine döver geberse umrumda olmaz şu saatten sonra
Tahmin yürüyemiyoruz ama olacaklar az buçuk öyle
Geberince de öbür tarafta onu dövsünler bunun karşılığını alsın Allaha bırakıyorum daha da bir şey demiyorum
Ben bu hesabı kapatıyorum hoşçakal
Susmasın
Boşan kurtul bu tür adamları nereden bulursunuz anlamıyorum
Dede diyorum dede babamın babası
Dedenden boşan 😂yanlış anlamışım ya