Yakınınızda kadına şiddet uygulandığını görseniz yardım eder misiniz, sessiz mi kalırsınız?

Yakınınızda kadına şiddet uygulandığını görseniz yardım eder misiniz, sessiz mi kalırsınız?

Bir defa sessiz kalmayayım dedim. Kadını sokağın ortasında yatırmış dövüyor herif... Gittim elinden aldım, iki tane de adama vurdum. Herif yere düşünce kadın adamın üstüne atladı. Yapma, git diye bana bağırmaya başladı. Şimdi görsem iki defa düşünürüm, savunsam mı diye... :D
Hayır. Bilfiil müdahalede belki o anda bulunamam ama hemen gerekli yerlere haber verir ve olayı bitirmeye çalışırdım. Kimin emanetli olacağı belli olmaz. Hayatımdan olmak istemem açıkçası. Şiddete eğilimli birisi pek sağlam değildir. Boş da değildir. Malum kişi gibi de birinin kalbine komanda bıçağı saklamaktansa polisi arar beklerim en doğrusu ☺️
Selam gadası 🙃
Kadına şiddet çocuğa şiddet kırmızı çizgimdir. Sessiz kalmak istemem. Elimden gelenin fazlasını yaparım.
Selam arkadaşım
Bende bu konuda çok hassasım.
Cevap
19Cevap
Hayır sessiz kalmam.
Bu konuda herkes duyarlı ama kimse bir şey yapmıyor o yüzden ahkam kesmek istemiyorum onlarla aynı kefede olmamak için
Haklısın..
Valla ederim ederimde bi cok talihsizlikte olabiliyo yasanmisliklar var maalesef tereddutluyum bu aralar
Tabiki yardım ederim. Elim ayağım titriyo görünce. Erkeğe de şiddete karşıyız ama 🙄
Miyavvvv :)
insan olan kalamaz ama işte insan olmalı ve yapan da insan değil zaten
Kadınların yanındayiz.
Hemşire misin @darkk_angel
böyle aciz erkeklerlerden nefret ederim. kavgayı sevmesemde adam dövmüşlüğüm var
Kadına şiddete sessiz kalan beterini yaşasın
Herkes sessiz kaldığımız bir gün, birileri hayattan kopuyor...
Eğer kadın şiddeti hak ediyor ise hiç bir şey yspmam izlerim öyle patlamış mısır ile hakedene hakettiğini verecen demişler
Daha önce başıma gelmişti sessiz kalmadım yine kalmam
Asla.. şiddet nedir ya acizlik resmen
Kadına el kaldıran en adi şere fsizdir
şiddetin kadını erkeği olur mu. olmaz.
Ayırırım sadece başımı belayı sokmam
kimseye şiddet istemem
Karakolluk bile olmuştum müdahale ettiğim için..
Yapabilecek bir şeyim yok.
Kalınmamalı...
Hayır
Kalmam
Kalmam.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?