Başımdan şöyle bir olay geçti bir keresinde (Hassasiyeti olanlar okumasın):
Ben lisedeyken, bundan üç dört yıl önce, burs alıyordum (sınavına girip kazanmıştım). Ailem ise bu bursu almamı bir türlü hazmedemedi. Zaten hep ailem aldı parayı sadece son yıl yeni kart çıkarıp kendim aldım. Bir gün (ilk kez kendim alacağım gün) abim olacak pislik de benimle geldi güya yardımcı olmak için. Sonra parayı ATM'den çektik ve abim almak istedi ama ben vermeyi reddettim, tabii kalabalıkta bir şey diyemedi ama arabaya bindikten sonra beni tehdit etmeye başladı şoförün önünde. Aptal şoför onun sürekli şoförüdür, yani sürekli onu arar. Yani abimin çok öyle korkulacak biri olmadığını bilir. Bu arada abim olacak zavallı çok korkak biridir. Kadınlar, çocuklar ve hayvanlara karşı ise tamamen bir canavar kesilir. Neyse ne diyorduk; onun laflarına ben hiç cevap vermedim, sadece çantamı sıkı sıkı elimde tutuyor ve onu duymazdan geliyordum. Sonunda sinirlenip parayı benden almaya çalıştı, ben vermedim. Bu arada eve gelmiştik. O pislik beni arabadan çıkarıp yere düşürdü ve çantamı alıp tüm parayı aldı, ben paramı almaya çalışınca da bana çok kötü vurdu ve beni yerde tekmeledi. Hatta burnumun kanadığını hatırlıyorum, bunu yazarken bile gözlerim doldu. Ama beni o gün daha çok üzen şey neydi biliyor musunuz? O şoför olacak pislik kapıda izliyordu, o şerefsiz bana vururken o resmen zevk alırcasına izliyordu. Birazdan kendisi de gelip bana vuracak diye düşündüm hatta. Hiç karışmadan çekip gitse daha iyi olurdu diye düşündüm. Allah ikisinin de cezasını versin. Siz o pislik şoförün olsanız ne yapardınız?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer