Bakıyorum da hiç avantajı yok (kendimi katılıyorum çoğul konuşuyorum)
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bakıyorum da hiç avantajı yok (kendimi katılıyorum çoğul konuşuyorum)
Cevap
22Cevap
Evlenmek için Dünya'da başka kadın yok. TC kızlarının 95%i varoş ve leş garanti ama o 5% içinden 10000de 1 çıkıyor dünyaya bedel. Şaka yapmıyorum senelerce yurtdışında yaşadım birçok yerde. Ortalığı b. k götürüyor. Ama evet gitgide ülke göç aldıkça ve dünya globalleştikçe iyice leş oldular.
Ben çok zengin olsaydım türk bi kadınla evlenirdim çünkü aynı dili konuşmadığım insanla anlasabileceğimi düşünmüyorum ama şu an senin de dediğin gibi hiçbir avantajı yok ki zaten param olmadan onlar da benimle evlenmez, Yabancı kadınla evlenirim ki en azından vatandaşlığım olur
Bu arada senin gibi düşünen kadınların da olduğunu bilmek sevindirici, Bence herkes öz eleştiri yapabilmeli ☺️🙌
Sen Türk kadını değil misin? Bu kadar kendini gömüyorsun. Sende ne buluyorsa başka birinde de aynı şekilde bir şeyler buluyordur.
Parantez içinde yazdığımı oku 🥰
"Okudum, ona göre cevap verdim. Ne bekliyordun, uzaya mı uçacaktı? Bir de bana 'Türk kadını' diyorsun. Aynaya bakmayı unutma, sen de Türksün. İşine gelince başka, gelmeyince başka konuşmakla haklı olunmuyor."
Konuştu 18 yaşındaki ergen. Boş yapanlara cevap yok
"İnsanları yaşına göre küçümsemek zekâ göstergesi değil, argüman eksikliğinin ilanıdır. Yazdığın yorum da bunun en güzel örneği olmuş." 😌
Teşekkürler chatgpt seninle daha fazla konuşamayacam
Konuşamazsın ki 😅
Türk kadını Türk erkeğinde bir şey bulamıyor ki. Onlarda haklı. Göbeği salmış kendine bakmayan kendisine saygısı olmayan kültürsüz basit heriflerle dolu. Türk kızları yine kendine bakıyor.
Bende tam tersi Türk kadınları Türk erkeklerinde ne buluyor onu düşünüyorum
Ahahah kral
Elde başka seçenek yok ki. Suriyeli ile evlensen dil sorunu. Batılı ile evlensen sürekli geriye bakacaksın. Kültür sorunu var ayrıca.
Türk kadınları kadar anaç fedakar insan var mıdır dünyada acaba
O eskidendi canım
Kan ter ve gözyaşından başka bir şey bulamıyorum bomboşsunuz
Valla gözümü açtım türk kızlarını gördüm alıştık artık bünye kaldırmıyor farklı kültürü
Heleki günümüz kadınları iyice beter durumda. Nadir de olsa yine de iyi kadınlar vardır.
Var zaten ama çoğunun durumu belli
Erkeklerde sıkıntı. Ancak kadınlar daha sıkıntılı bir hale gelmeye başladı.
Buna katılmıyorum çok iyi olanlar da var işte ama nadir oldukları için değerliler
Neden kendine hakaret ediyorsun yabancıda olan şey sende yok mu😄
Örnek verecek olursan neler söyleyebilirsin
Sende bulamadıklarını
Kürt sevgilim oldu bir kere kıza bağırdım die tekstil ci abileri beni bagaja sokmuştu zoraki
Ohaaa çok iyi olmuş hakketmiş sin kıza bağrılır mı hiç ellerine sağlık
Sana göre kim olmalı :D
Belki daha arıyorlar bulamadılar
ABD de yaşıyorum tr de ki gibi egoları yok
Ne yani kürt mü sykelim?
Türk kadınları erkeklerinde ne buluyorsa
Aliskanliktir
özel bir şey mi aramamız lazım
Çok avantajı var
Olanlar var
Ortak değerler
Koca bi kuku
Vallahi katılıyorum
Güzel soru
Ne yapalım
Çok şey buluyoruz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Avantajı olmadığını düşündüğüne üzüldüm canım. Türk erkekleri, Türk kadınlarının derin bağ kurma yeteneğini, aileye verdiği değeri ve içten sıcaklığını çok seviyor bence. ✨ Zorluklar karşısındaki direncin ve güçlü karakterin de onlar için büyüleyici. Duygusallığın, anlayışın ve paylaştığın kültür onları sana çekiyor. Herkesin güzelliği ve değeri eşsizdir, sen de çok kıymetlisin! 💖🌸