Hiçbirşey. Malumunuz dünyada sadece türklerle evlenilmiyor. benim ganalı eşi olan türk arkadaşım var. şimdi ganalıları da mı sorgulayalım?
Aşk bu. bazısı boşluktan bazısı işsizlikten bazısına da rahatlık batar. Ona kalırsa yurt dışında yaşayıp işid ypg gibi terör örgütlerine katılmak için evlenen daha fazla yabancı uyruklu kadın var. şimdi bunun altında da neden mi arayalım? Benim de zamanımda gürcü bir erkek arkadaşım oldu. bu bütün gürcü erkekleri çok iyi anlamına gelmiyor. istatistik olarak bakarsak türk erkekleri en son sırada tercih ediliyor. sebebi de tamamen maddi durum ve kültürel merak. yoksa türk erkekleri genel aile yapısına, sosyo kültürel seviyeye erişmiş, eşine değer veren bir kültüre sahip değil birçoğu. bir insan bile bile köle olmak da istemez... sokakta cillop gibi yakışıklı, zeki, genç, üslup adap bilen adam yerine neden ali ağaoğlunu, acunu tercih ediyor kızlar demekten farksız...
son y ve z kusagindan bakarsak Turk erkekleri Turk kizlarindan daha entelektuel daha iyi egitimli ve kariyerli... ayriyetten Turk kizlari hala ya da bircogu dogmalari ve bagnazligi varken Turk erkekleri bilimsel ve teknolojik gelismeleri takip eden hatta modayida takip eden aslan parcasi cogu... Turkiyenin aydinlik gelecegini gene Turk erkekleri saglar sadece... acikcaski Turkiyedeki kizlarla ortacagdaki papa 2inci paulun galileoyu hapse atan zihniyeti yerlesir... ayriyetten yabanci derken genellemek dogru degil mesala bizzat yasiyorum fransiz ozellikle normal kokenliler nefret eder Turklerden...
Çok basit. Yabancı kadınların Türk kadınlarından farklı olmasından kaynaklanır. Türk erkeği kadınların ruhundan anlar ve onları mutlu etmesini iyi bilir ancak hiçbir şeyden memnun olmayan Türk kadınını mutlu etmek mümkün olmadığından ötürü erkekleri de kendilerinden uzaklaştırırlar. Ancak yabancı kadınlar öyle mi, Türk erkeğinin onu kıskanmasından, sevmesinden çok zevk alırlar. Çatlayın da patlayın hehe. Hepiniz evde kalacaksınız! dkwhdq
Birçok yabancı erkek sıkıcı. Türk erkekleri renkli ve heyecanlı. Ayrıca, yabancı kadınlara çoğu çok iyi davranıyor; kendi ülkelerindeki erkeklerin davranmadığı kadar çok. Yabancı erkekler her kadına güzel hissettirir ve bu çok güzel bir şey ama bunun biraz nezaketen yapıldığı belli olur yani centilmenlikten dolayı olduğu belli olur ama Türk erkeği sadece çok güzel kadınlara ya da yabancı kadınlara çok iyi davranır ve çok güzel hissettirir, bu da çekiyor. Ayrıca, insan her zaman acıya meyillidir biraz ve Türk erkeklerinin arabesk tarzı ya da ilişkiyi çıkmaza sokan tavırları da heyecan verici olabilir.
Ayıran bir özellik yok, ülkeye değil kişiye aşık oluyorlar sonra adam/kadın hangi ülkedeyse o milletin insanı kendi üzerine alınıyor bayrak falan asıyor. Tabiki genel kültürel özellikler var ama onlarda kulaktan dolma şeyler, sahiplenme diyince yurtdışındaki kadın yeşilçam filmlerindeki beyaz atlı cüneyt arkın sahiplenmesi sanıyor lakin ortaya beyaz atletli hanımını evde kitleyince sahiplendiğini sanan insanlar çıkıyor. Tam tersi de olabilir tabi. Ülkeye değilde kişiye bakıp insan seçmek lazım daha çok
Yabancılar türk erkeklerini yakışıklı buluyor. Bazılarının hakkı elbette yenmez ama bence normaller abartılacak bir yanları yok. İnsandan insana değişiyor işte. Biz Türk kızları türk erkeklerinde bir şey bulamıyoruz ama yabancılar buluyor işte. Tercih meselesi mi ne diyim😌😌
Değer değer. Sizler size cinsel gözle bakan kötü davranan erkeklerle takılıp üzülünce dönüp benim gibi fizikten ziyade yüreğe değer veren erkeklere geliyorsunuz. Bu erkekler sizinle beraber göz yaşı akıtıyor. Yaralarınızı sarıyor. Tam beraber mutlu olmayı beklerken siz o sizin yaranızı saran sizi kurtaran erkekleri ağlatıp gidip gene o serserilerle takılıyorsunuz. Ne bekliyorsunuz. O kızlarda kendilerine verilen gerçek sevgi ve değeri görüp geliyorlar. Size bol ağlamalar aldanmalar.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sizin için her şeyi yapabilecek olan sizi her şeyden çok seven elini taşın altına sırf sizin bir damla göz yaşınız damlamasın diye sonuna kadar sokacak olan tek erkek Türk erkeğidir çünkü, ama sizi sizi böyle seven erkekleri üzüp o evlatlarına aşık olup üzüldüğünüz için sonra üstüne bir de Türk erkeği uçkuru için yaşar şöyledir böyledir diye sağda solda konuşup günahımıza giriyorsunuz. İşte bu yabancı kadınlar bunlardı görüyor bunları anlıyor ve bunlara değer veriyor. Hayat herkese hak ettiğini yaşatır, yaşatmazsa bunun ahireti de var. Er ya da geç mazlumun ahı çıkar.
Benim eski calistigim yerde Balkan ülkerinden gelen bayanlar vardi.. Onlar bu konular acilinca. Türk erkekleri cok aşık oluyor kiza.. Bizim erkeklerde bu yok. Onlar cok rahatlar diyorlardi.. Bizdeki sahiplenme ve hatta zaman zaman Öküzvari duygusalligimiz onlara cekici geliyor demekki..
SORY BEN YURT DISINDA YASAYAN BIRI OLARAK FIKIRLERIMI SÖYLUYORUM KIZLAR BANA KIZMAYIN BELKI BENIM FIKRIM YANLIS:. BIZIM KIZLAR COK NAMUSLU O GERCEK. Yabanci kizlarda erkegi icin beraberken yapmayacagi bir olay yok cunku gelenekleri böyle. bizim oglanlar bu iltifati görünce kendini ne oldum saniyor. yani yabani kizlarin siniri yok erkegi icin her seyini verir. benim tecrübelerim.
Yabancı erkeklerde kıskançlık ve sahiplenme güdüsü yoktur. Evlilik olmaz ve yuvasına sahip çıkmaz. Lakin türk erkekleri, kadınlarını sever, sahiplenir, korur ve kollar. Ha sosyal medyadaki erkeklere bakarak yorum katmayın. Onlar 3-5 çapulcu zihniyetin dölleridir.
Benim halamın oğlu almanyada yaşıyodu ve Türkiye ye yerleşti.
Sevgilisi onun için ülkesini bıraktı ve buraya yerleşti. Evlendiler..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kuzum ben yurtdisindayim burdaki kizlar türk erkeklerinde hic birsey bulmuyor :D sadece sahiplenici olmalari ilk baslarda hosuna gidiyor cünkü yabanci erkekler fazlasiyla rahat. Bir müddet sonra bunaliyorlar ama ayrica türk erkegini özellikle ana kuzusu olarak görüyorlar ve boylarini begenmiyorlar.. bizim kamiller bosuna triplere giriyor yine yüz yüze bakacagiz o yüzden bize iyi davransinlar :D
Yabancı erkeklerin kadına vermediği değeri Türk erkekler veriyor. Aslında onların kültüründen daha çok ama bizim kültürümüze göre az. Bu yüzden Türk kadınıyla anlaşamazken, yabancı kadınlarla anlaşabiliyoruz.
Benim tüm yabancı kız arkadaşlarım benim Türk erkek arkadaşlarımla tanışmak istediklerini söylediler. Ki işyerinde de 3-4 tane yabancı kızın Türk sevgilisi var.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yabancı erkekler aşırı ilgisizler genel olarak. Bilinen ön yargının aksine... Türk erkekleri korumacı sahiplenici ve kadınlara daha büyük ilgi gösteriyorlar. Bu yüzden yabancı kadınların ilgisini çekiyor Türk erkekleri. Tabi onlar da tüm detayları bilseler bu kadar cazip gelmeyebilir. Yabancı erkekleri daha çok beğenen Türk kızları da keza...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Türk erkekleri aşk hariç her işte başarısızlar, yabancılar ise her konuda bizden üstünken aşk ve cinsellikte düşükler, şurdan pay biç bizden refah ve zengin olmalarına rağmen doğum oranları düşük ve nüfus/tecavüz oranına göre çocuk tecavüzünde ilk sıradadayız başarısızlık abidesiyiz türk kızları da başarılı erkek istiyor o birçoğunuzda yok.
Türk erkekleri daha sahipleneci, babacan ve aklını farklı türden işleten yapıları var. Hadi böyle adam, dersin ya işte öyle Masaya yumruğunu vurunca sesi çıkacak, tabiri kaba gelsede özündeki tanımı anladın sen
Bildiğim kadarıyla ve tanıştığım yabancılardan öğrendiğime göre sahip çıkma olayı ve aidiyet duygusu Türklerde gelişmiş olduğundan cazibe arttırıyormuş.
Çoğu yabancı ülkede ekonomiden siyasete savaştan hastalığa ve daha bir sürü nedenle insanlar zor durumda erkekler basının çaresine bakıyor ama kadınlar bu zorluktan kurtulmak için çareyi türk erkekleriyle evlenmekte arıyorlar turkiyenin yabancılara karşı bu ılıman tutumu insanlara güven veriyor
İnsanlık ve nedense delikanlılık bizim kızlarımızın göremediği bir şey bu :) Bizde kendini gider serefsizin birine kaptırırsın sonra bir ömür boyunca dogru gelen kişiye bile bunun biletini kesersin ne yazikki
İlgi. Türk kızları ilgisizlikten yakınıyor Türk erkeklerininde yabancılara ilgisi bir hayli fazla, yani bizim bulamadığımız şey ilgi yabancıların bulduğuda ilgi
Bizimkiler biraz salah , çabuk kanarlar. Ondan da bu uyanıklar kasayı bizimkilere atarlar. Yakışıklıısııınn güçlüsüüüüünn göbüşünü yerim gibi sözlerle tavlarlar sonra da veeppppaaa un dos tres
Türk erkeklerinin cinsel açlıktan yaptığı gostermelik centilmenlikleri ve yobazligindan yaptigi kisitlamalari Sevgi ve onemsenme olarak algıladığı için oysa alakası yok
En İyi Cevaplar