Türk kızlarının yabancı erkek sevdası nedir böyle?

Bakıyorum Türk kızları son zamanlarda koreli erkeklerle sevgili oluyor amaç ne? Gelipte burada yok Türk erkekleri rus kızlarını tercih ediyor demeyin.

Türk erkeklerinin yine haklı sebebi var , Türk erkeklerinin rus kızlarını hatta suriyeli kız bile seçme nedeni , Türk kızlarının olması gerekenden fazla egolu davranması , kendini fazla zor göstermesi ve evlilik masraflarının aşırı fazla olması rus kızlarıyla iletişimin daha kolay olması. Eğer sen kendini olabildiğince zor gösterirsen egolu davranırsan kusura bakma aynı özellikte olup ilgi gösterecek başka seçeneklere yabancı kızlara erkekler yönelir.

Eğer bir erkek efendi oldugu halde bir kız kendini zor gösterip egolu davranırsa sırf efendi olduğu için red yiyip gidipte daha kolay iletişim kurup birlikte olacağı rus kızını tercih ederse ben Türk kızlarına zerre acımam.

Ama Türk kızlarının haklı bir sebebi yok ve Türk erkekleri aldatıyor yok biz ondan yabancı erkek seçeriz vs şöyle böyle demeyin efendi Türk erkeği sıkıcı bulup seçmediğini sende çok iyi biliyorsun , gidip onları seçsene?

Kısaca sırf tipi var diye yabancı partner seçmek tamamen yanlış ister erkek olsun isterse kadın , sırf tipi var diye rus kızlarını seçen erkekleride eleştiriyorum hem kültürün uyuşmuyor oturup detaylı sohbet edemiyorsun senin onun diline alışman uzun sürüyor oda senin diline alışması uzun sürüyor böyle insanla hayatmı geçer?
Türk kızlarının yabancı erkek sevdası nedir böyle?