Türk erkeklerinin kadında dikkatini çeken yer neresi?

#orkide
Türk erkeklerinin kadında dikkatini çeken yer neresi?

#orkide
Her insanın tercihleri ve ilgi alanları farklı olduğu için, Türk erkeklerinin kadınlarda dikkatini çeken yer de kişiden kişiye değişebilir. Ancak genel olarak konuşmak gerekirse, birçok erkek için kadının yüzü, saçları, gözleri ve vücut hatları dikkat çekicidir. Ayrıca, kendine özgü tarzı ve kişiliği de birçok erkeğin ilgisini çekebilir. Ancak her zaman belirtmek gerekir ki, bir kişinin fiziksel özelliklerinden daha önemli olan şey kişiliği, karakteri ve davranışlarıdır.
Bir kadın ilk bakışta dikkatimi hemen çekmez. Bir kadının ilk başta dikkatimi çeken biriyse zaten istediğim kriterde biridir. Ve bunu gerçekten belli ediyordur. Çoğu abaza ve farklı yeriyle düşünen beyinsiz erkeklerden ziyade sadece dış görünüşü ile hem masum tipli güler yüzlü hemde gücünü ve endamını belli eden kadın en çok dikkatimi çeker. maalesef ki bana göre Turkiyede böyle kadinlara ve kişilere pek fazla rastlanmıyor
Bunu her zaman söyledim gözler, dudaklar ve bacaklar kadının erkeğin dikkatini çeken üç yer.. Çünkü bu üç uzuv bir nevi vitrin gibi algılama bilir.. Islak etli dudaklar erkeği en çok etkileyen yer.
Fiziksel olarak tabi ki belirli bölgelere odakları daha fazla, bacak, kalça, göğüs ve yüz gibi.. O tamamen tercih meselesi ama işin aslı zekası ve karakteri yoksa bence erkekler de artık etkilenmiyor.. Keyifli günler..
Cevap
83Cevap
Selam gadası 🙃
Dolgun vücut hatları her erkeğin dikkatini kolay çeker.
Tabiki kesin göğüs ve kalçalarıdır
Ben kendim için konuşacaksam ben bir kadının gözlerine kalbine bakarım. kalçalarına güzelliğine fiziğine bakmam hiç bir şekilde. çünkü bir kadını tanımadan sadece fiziğine bakmak onu obje olarak görmek demektir ben bunu yapmam. bu yüzden bakışları gülüşleri gözleri bunlar daha önemlidir benim için ondan sonra da zekasına ve bana karşı davranışlarına bakarım.
ama klasik türk erkekleri memelere bakar kalçalara bakar direk
Güzel, alımlı, zeki ve kültürlü... diye başlamak isterdim cümleye ama yalandan pek haz etmem. Memeye, popoya, dudaklara.. falan bakıyorlar ilk
Kisiye ve zevke gore degisir. Turk erkegi veya yabanci ayrimi yapmak dogru degil o yuzden. Ama cinsellik cagrisimi yapan yerler ilk dikkat ceker genelde kadinlarda da oylemidir bilemioz tabi. Bu yuzden genel olarak fizigi vucut hatlari kalca gogus vb. bolgeler ilk dikkat ceker. Bunun disinda daha duygusal bakan erkekler icin yuzun temiz ve guzel olmasi gozler, eller, burun, agiz vb. diyebiliriz.
Ben direkt olarak gözlere bakarım. Öyle kıçına, memesine bakayım, edeyim gibi hiç öyle huyum olmadı.
Herkesin kendi tercihi, ve tecrübesi farklıdır."
Uzun kadınları da beğeniyorum çıtı piti olanlarida. Çok ayrım yapamıyorum. Ama ince belli kadınlar zaafim diyebilirim. Çok güzel duruyorlar
Vantuz gibi emsin. Benden başkasına bakmasın. Ama baktıklarıma karışmasın. İstediklerimi yapayım...
Genel bir yer olamaması lazım. Kimisine göre yüz, kimisine saç. Benim için ilk dikkat çeken yer gözlerdir.
Niye özellikle Türk erkeği? Erkek her yerde erkek bence ve genel olarak, Memeler, Kalça ve Bacaklara düşkünler
Karakteri, duruşu, yüreğinin güzellifkdkkfkgkgog
Şaka şaka gotü memesi işte.
Ismail yk abim bu soruya 90 60 90 sarkisiyla cevap veriyor.
Kadın olsun yeter diyenler var o yüzden pek kafaya takma 😆
Dikkatimi çeken bir yer yok bıktım aynı sorulardan yeter
Kendi adıma konuşayım. Benim güzellik algım uzun kızıl saç çekik gözler hafif balık etli.
Göğüs ve kalca ama bunlar sadece fiziksel şeyler bunun için kimse bir kadınla birlikte olmaz.
Arabası takıları ayakkabıları çantası ziynet eşyaları... çok psikopat durdu galiba ama oyle
Gülüşleri ya güler yüz olduktan sonra gerisi hikaye
ben saçlarına bakarım
saçları bakımlı mı değilmi:)
saçına bakan kendisine bakar
Valla açıkçası ben ilk ayak ve ayakkabılarına bakıyorum, eğer düzgünse sonra devamı geliyor.
Boyu yüz güzelliği göğüs kalça bacaklar ve hoş bakislari
Gözler bakışlar duruşu güzelliği tabi bazen her erkeğe göre değişir
Kısisel bakim seftali temiz olmali oral yapilacagi icin
Dik ve yuvarlak popo
Göğüs dekoltesi
Çekici bakışlar ve yüz güzelliği
gerçekçi olmak gerekirse ya popoya ya da göğüse bakılır.
Kadın/erkek fark etmez. İlk olarak genel fizik beğenilir.
Hiçbşrşey zorunluluk sadece türkçe dil konuşması ve anlaması en büyük özelliği
Erkeğe göre değişir ben göbek bölgesi ince bel seviyorum yüzüde güzel olmalı gülümsemesi çok önemli bir kızın
Ben karaciğerine bakarım. Önemli olan iç güzelliği çünkü. Biz ailecek organ mafyasıyız da kusura bakmayın.
Rusya beyaz Rusya ukrayna Moldova Romanya gibi yerler turk erkeğinin dikkatini çeker
Dış güzellik diye birsey var. Kimine göre yüz kimine göre popo kimine göre göğüs
Kalçalar
İnce bel dolgun kalça ölçülü meme
Bu soruyu dış görünüş olarak sorduğunu varsayıyorum, kesinlikle dudak, göz, şekli bozuk olmayan bacaklar ve eller.
Dürüst olacağım yürüşü ve kalçaları
Kapalı bayanlar daha çekici oluyo
Kadını gösteren popo dur
Önce yüz, kalça ve vücut
Ayak ve ayakkabi guzelligi kesinlikle
Bacaklara dikkat ediyorum.
Son kararım saçların fönlü olması.
benim için güzelse kalçalar
İlk olarak dikkatimi gözleri çekiyor
Dudak göğüs popo ses ahengi
tenlerının kokmaması
Dolgun hatlar, özellikle dolgun bir kalça.
Seni alakadar etmez 😂
Herkese göre farklııdr
Kalça ve göğüs
göğüs ve kalça
Memesiz kadınlar sokağa çıkmasın :(
Uzun bir boy, endam ve kalça
Balık etliyse bide tayt giymiş se iş bitmiştir 😅
dürüst olucam Maalesef heryerleri
Benim için her yeri dikkatimi çekiyor
İnce bel ve ayak bileği
Fizik ve gözler.
Hiçbir yeri