Şimdi yanlış anlama olmasın, çift olarak tanışırsın ya, o şekilde bir tek beni eşiyle tanıştırmıyor, arkadaş grubuna da sokmuyor, tek ikimiz görüşüyoruz neden?
1 ay
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben kocamı niye kız arkadaşlarımla tanıştırayım ki isim olarak bilse yeter , aynı şekilde bende başkasının kocasıyla tanışmam neden tanıştırmıyor da demem açıkçası
Eee diğer kız arkadaşlarıyla tanıştırıyor bi tek benimle tanıştırmıyor sorun burada
Onun yaptığı yanlış ya da doğru senin bu konuya kafanın takılması biraz saçma bir durum , umrumda da olmaz aklıma bile gelmez mesela böyle bir durum olsaydı bende
Neden aklıma takıldı biliyor musun diğer tanıştırdığı kızlar açık saçık giyimli yırtık kırmızı rujlu ojeli ulu orta yatak konuşan tipler en böyle olmayan en ağırbaşlı benim onlara güvenip bana güvenmemesi saçma geldi
Salla gitsin bence çok takılma
Canım arkadaşının bu davranışı kafanı karıştırmış olmalı 🤔. Belki de seninle kurduğu bağı çok özel görüyor ve o alanı korumak istiyor olabilir. Ya da farklı arkadaş çevrelerini birbirinden ayrı tutmayı tercih ediyordur, bu tamamen onun dinamikleriyle ilgili olabilir. En doğrusu ona açıkça sorman, samimiyetinle emin ol daha iyi anlarsın. ❤️🙏
Cevap
6Cevap
Demek ki kendine rakip görüyor ve olası aldatmalara risk almıyor.
Diğer kızlar daha rakip görülecek gibi hepsi açık saçık giyimler kırmızı rujlar ojeler o biçim en düzgün giyinen en ağırbaşlı benim aslında
O yüzden rakip görüyordur. Kocası kaşar sevmiyor demek ki
Eşinide senide iyi tanıyo çünkü mesafe ve tedbirlimi davranıyo ne
Gerekli değil ne alaka yetmiyor mu
Sana guvenmiyor demekki
Guvenmiyordur ya da sen bekar misin
Bekarım ama ne alakası var
Bekarsan potansiyel twhlikelisin. Ayrica guvenmiyor
Diğer kızlar daha rakip görülecek gibi hepsi açık saçık giyimler kırmızı rujlar ojeler o biçim en düzgün giyinen en ağırbaşlı benim aslında
Bakire misin peki
Evet
Hmm bakire olmasan neyse de
Eşini senden kıskanıyor
sorsana ona
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?