En yakın arkadaşım toplum içinde beni dışlıyor sebebi ne olabilir?

Selam arkadaşlar bugün en yakın arkadaşımın evlilik teklifi vardı elimden geldiğince güzel geçirmesi için uğraştım tonlarca resimlerini çektim ama o sürekli başka bi arkadaşıyla fotoğraf çekmeye çalıştı beni pek takmadı o kızla sürekli kahkaha atarak eğlendi beni asla dahil etmedi yanaşmadı bana o kız onu o kadar takmadı ne fotoğraf çekti düzgünce ne bu özel gününde benim kadar değer verdi ben her şeye yetişmeye çalıştım hatta ben buna kırıldığımı belli ettiğimde bana gülerek şaka altında kıskanma bizim arkadaşlığımızı diye sarıldı ona bende çok gülünçsün diye geçiştirdim sizce neden böyle bi şey yaptı? son zamanlarda topluma girdiğimizde bana böyle davranıyo ama mesajdanda çok samimi konuşuyo, sizce ne yapmalıyım ve bunu sizce neden yapıyo hemde bu özel gününde beni davet ettiği halde ne kadar bu kadar garip davranıyo? En merak ettiğim şeyse neden bunu sadece toplum içinde yapıyo ama özelden bi tanecik arkadaşıymışım çok özelmişim gibi davranıyo? Ben mi büyütüyorum yoksa bu durum normal mi sizce?

En yakın arkadaşım toplum içinde beni dışlıyor sebebi ne olabilir?