En yakın arkadaşım diyebileceğim ama onun en yakın arkadaşı olmadığım bir kişi farklı ortamlara girince beni görmezden geliyo?

bazen konuşmalarda en yakın arkadaşının hatta onun ahiretlik arkadaşının farklı bir kişi (kuzeni) olduğunu söylüyor doğal olarak bende gıcık oluyorum çünkü ben tek taraflı onu best friend olarak görüyorum oluyor ve çogu zaman şöyle bir olay oluyor okul zamanı sabah geliyoruz işte o benimle oturuyor sırada neyse işte günaydinlasiyoruz ama sohbet sonra ilerlemezse benimle bir daha konuşmuyor okul çıkışına kadar ve üstüne tripli tripli konusyor bu arada 12. sinifim ve normal değil mi ders çalışmak zorundayız ve konuşmaya ayiracagamiz süreyi ders çalışarak geçirmek daha mantıklı ki ben her zaman da böyle değilim bazen sırf böyle yapmasın diye onunla sohbet etmeye çalışıyorum bir de şöyle bir olay var "en yakın arkadaşım yks rakibi görüyor yani hani bir kişi sana soru getirir sonra sen çözersin ya ben öyle yapınca bana sanki kavga etmişiz gibi triplere giriyor bu da tabi gıcık eder insanı ya da işte ben bir soru yapmisimda o yapamamistir ama SIRF İSLEM HATASİ , GORMEMİS, OKUMAMİS tarzı soylerek benden geri kalmamak için saçma canım şeylerde söylüyor bu daha gıcık yani böyle yaptığında gerçekten nefret ediyorum yani kolay olsaydı çözerdin degil mi canım canım böyle şeyler söylemeye gerek yok yani kendi tarafından beni kucumsemeye getiryor canım neyse ama o benim yakın arkadaşım değil mi :)

En yakın arkadaşım diyebileceğim ama onun en yakın arkadaşı olmadığım bir kişi farklı ortamlara girince beni görmezden geliyo?