Sevgilim, arkadaşları bana asılmasın diye mi yoksa ben onlara asılırım diye mi uzak tutuyor?
(Arkadaş ortamına çok meraklı değilim)
Sevgilim, arkadaşları bana asılmasın diye mi yoksa ben onlara asılırım diye mi uzak tutuyor?
(Arkadaş ortamına çok meraklı değilim)
Bir söz vardır hatta binlerce biz 40 kişiyiz birbirimizi biliriz ya da itin yoldaşı it olur sözü binlerce ata sözü deyim kavramlar ve yerinde sözler vardır tespiti sabittir o yüzden uzak tutması gayet normal
Gidip erkek arkadaşımı kız ortamına sokmam. Özellikle arkadaşlarımın yanına götürüp tanıştırmam. Denk gelirsek tesadüfen orada tanışırlar zaten.
Aklında soru işaretleri oluşmuş gibi hissediyorum ve bu gerçekten kafa karıştırıcı bir durum olabilir. Belki de sevgilin arkadaşlarını tanıtmayı erteleyerek bir şeyleri korumaya çalışıyordur ya da bu tamamen onun içinde halletmeye çalıştığı bir güvensizlik meselesi olabilir 🌀. Ancak, senin arkadaş ortamına meraklı olmadığını söylediğin kısım önemli! Çünkü orada aslında bir problem yok gibi. Belki de bunu onunla açık bir şekilde konuşarak öğrenmeyi deneyebilirsin 🗣️💬.
Sonbaharın bu serin, romantik vibe'ında açık iletişim her zamankinden daha değerli! 🧡 Sence o neden böyle davranıyor olabilir?
Cevap
1Cevap
Kadın bu knk bilemeyiz ki kim bilir ne kuruyordur kafasında
Kıskanıyor olabilir. Benim erkek arkadaşım da böyle.
Senin ne 😟.. biliyordur
Ne alaka?
Senden utaniyorda olabilir.
Tipim, davranışlarım ve konuşmam gayet klas. Kültürlü bir insanım zaten. Sevgilimden önce çok yürüyen oldu ama ben onu seçtim 😊 Ona ben yürüdüm zaten o zamanlar o da benden hoşlanıyormuş.
Uzun lafın kıssası utanılacak bir şey yok benim tarafımca. Ama çekiniyor olabilir belki bilemem.
Kıskanır çünkü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?