Merhaba, çok çaresiz bir şekilde sizleri bu soruyor soruyorum. Evleneli 3 yıl oldu, eşimi çok seviyorum ve çok mutluyum onunla fakat ailesiyle aynı evde kalmasakta aynı küçük bir şehirde kalıyoruz. Evlilikten önce eşim ailesini bağlı birisi olduğunu benden onlarla iyi anlaşmamı rica ederek belirtmişti. Kayınvalidem çat kapı evime gelen birisi değil, görümcelerimde ne kadar çocuksu davranarak bazen hakkıma girdilersede yinede aramızda belirli bir mesafe var. Sorun şu ki, bunların olmasına rağmen, sürekli kendilerini düşünen insanlar, kendi aile konforlarını asla bozmazlar, adapte olmazlar. Farklı davranan birisini fonksiyon dışı görürler. Çarşamba günleri hep onlarda yiyoruz ve artık buna bir dur demek istiyorum. Nasıl izah edebilirim bilmiyorum.
9 aylık hamileyim, kendi ailemi, kendi yuvamı kuruyorum ve artık başkalarının aile yapısından ötürü oraya buraya savrulmuş bulmak istemiyorum. Kendi ailemden 4 saat uzaktayım, annem babam damatları aramadığı için sorun yapmaz, sık sık gitmediğimiz için küsmez veya triplere girmezler. Durum böyle iken ben saçımı süpürge etmek istemiyorum, çocuklarımında böyle bir aile yapısında büyümesini istemiyorum. Beni babalarının ailesine karşı kul köle görmeleri asla. Sürekli bir kontrol altında tutma isteği var.
Ne yapabilirim, nasıl izah edebilirim bilmiyorum. Sürekli sorun olucakmış gibi, linç edilip yine dediklerine gelecekmişim gibi hissediyorum. Mahcup hissetirmekten hoşlanıyorlar…
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer