Bir kız arkadaşım var uzun zamandır sohbet muhabbet derken yıllar geçti yuvamı kurdum evlendim kendisinin de sevgilisi vardı kendisi sevgilisinden hamileyim nedense erkeğe bir türlü guvenemedi bebeğini aldırdı sevgilisi ise hemen terk etti onu bıraktı kız arkadaşımı aradan zaman geçti derken kız arkadaşımın güzel işi var güvenlik görevlisi lakin kendisi 3 saatlik uzaklıkta başka bir kız arkadaşında kaldı uzun bir süre en az 7 ay falan problemlerini az çok unutmak için her telefon görüşmemizde sürekli hep aynı sorunlar param yok vsy zorlanıyorum ehliyetim yok arabam yok sevgilim beni terk etti kafam karışık kendime sevgili mi yapsam hemen sorularla karşımda daima ve ben açıkçası akıl vermekten yoruldum bıktım diye bilirim her aramasında ay işte sen nasıl yapıyorsun bu evlilikle bebeğini aldır sen güzelce düşün fikirleri verdi ve açıkçası kafam karışmadı değil en son hep aradı hep aradı hiç cevap vermedim bıktım çünkü ilerlemiyor hep aynı durakta bana toksik geliyor artık bu arkadaşlık
Zaman geçti derken en son yine aradı aramayı redt ettim tekrar aradı arkadaşım dedim müsait değilim işim var sonra dönerim dedim cevap yok ve kapattım
Akıl veriyorum nasıl yapsam diye soruyor çünkü önce şu işinden güzel bir birikim yap ehliyetini arabanı al sonra nereye gidersen yine git dedim çünkü bu şekilde hep zorlanirsin hele de Avrupa gibi bir yerde dedim zor kazandığı maaşı hep yol yemek harcıyor ve çözüm bulmakla yoruldum uzaklaştım en son gördüm ki instadan engellemiş artık onunda bana ihtiyacı yok şükür sanırım siz bu durumda napardiniz
Zaman geçti derken en son yine aradı aramayı redt ettim tekrar aradı arkadaşım dedim müsait değilim işim var sonra dönerim dedim cevap yok ve kapattım
Akıl veriyorum nasıl yapsam diye soruyor çünkü önce şu işinden güzel bir birikim yap ehliyetini arabanı al sonra nereye gidersen yine git dedim çünkü bu şekilde hep zorlanirsin hele de Avrupa gibi bir yerde dedim zor kazandığı maaşı hep yol yemek harcıyor ve çözüm bulmakla yoruldum uzaklaştım en son gördüm ki instadan engellemiş artık onunda bana ihtiyacı yok şükür sanırım siz bu durumda napardiniz
Güncellemeler
+1 yıl
Kendisi sevgilisinden hamileydi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar