Bu arkadaşımdan nasıl uzaklaşabilirim?

Benim bir arkadaşım var. Yaklaşık 5 yıl arkadaşız. Bizim işimiz yoktu boş geziyorduk. Sonra bu torpille kamuya girdi evlendi ve beni çok sevdigi için nikah şahidi yaptı. Her hafta sonu birlikte takılıyorduk. Kardeş gibiydik yani. Ama bu son zamanlarda kendini çok beğeniyor havalı olmuş kendi işinden parasından söylüyor benim yanımda. Ben çalışmıyorum maalesef. Ama ne zaman görüşsek hep benim işim böyle benim maaşım böyle benim evim arabam var. Eşim var. Tamam olabilir ama bunları benim yanimda her zaman söylemesi doğru değil. Ben konuşmak istemedim ve 2 yıl konuşmadım ve 2 yıl sonra beni aradı falan. Yine de arkadaş olmak istiyormuş ama ben istemiyorum. Hep kışkırtıcı şeyler yapıyor benim umrumda değil takmıyorum. Kimseyi asla kıskanmam. Bende kendi halimde bi insanım kimsenin parasında malında işinde kesinlikle ne gözüm olur ne umrumda olur. Ben isterim daha çok olsun. Bu arkadaştan nasil ilişkimi keserim? Aramıyorum sen niye aramıyorsun diyorsun bu sefer o hep arıyor. Uzaklaşmak istiyorum ama nasıl?

Bu arkadaşımdan nasıl uzaklaşabilirim?