Bir hevesle dizdiğin evi özenle kullandığın mobilyalarını bir gün öylece bırakıyorsun aşk sandığın her şeyi bavula koyup dönüyorsun
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
10Cevap
Bir de tabi halkımızın vurduğu damga var. Kadın olmak gerçekten zor
Sadece kadınlar için değil, her insan için çok zor bir durum bu
Ohh yeni hanım gelecek ya kocişkom eski eşinin ne iğrenç zevki varmış hadi atalım şunları akşamda sana daracık sürprizim var der
İki taraf içinde zorluklar var.
Baya hayatının en zor dönemlerinden biri
İli taraf için de zor
iki taraf icinde zor be oyle deme
Öyle zor evlenmek ayrı bosanmak ayrı
O yüzden kpcayı düzgün seçmeliyiz
O dediğini ben 2022 yılında yaptım
Nasıl hissettin
Açıkcası Bana başka bir çare bırakmamıştı tabi bende kötü olmuştum daha sonra o çok gelmek istedi ama ben istemiyordum şu an ise artık alıştım işte
Senin yaş kaç anlaşmalımı yoksa çekişmelimi olacak
Çekişmeli
İstersen gizliden çıkayım daha detaylı konuşalım
burdan
Davayı kim açtı avukatın var mı
ben açtım var
Normalde en fazla 11 duruşma oluyor yani on birinci duruşmada hakim noktayı koyar her duruşma arası nerden baksan 3.5 4 bilemedin 5 ay atıyor bekliyorsun yani
kurtuldum en azından aynı evin içinde degilim şükür
Çocuk var mı sen çalışıyormusun çalışmıyorsan bir tüyo verecm onu yap diye
ne tüyosu
Sen çalışıyormusun çalışmıyormusun çocuk var mı yokmu bana bunu söyle bende ona göre bir şey diyecem
var 1 tane çalışıyorum
Hm çalışıyorsan o dediğim olmaz boş ver o zmn
neydi
Çalışmıyorsan Tedbir nafakası al eşinden diyecektim boşanana kadar verilen bir maddi yardım tabi bunu avukatına diyecen o halledecekti
teşekkür ederim ondan maddiyat konusunda hiçbi beklentim yok uzak dursun huzur versin yeter
Rica ederim efenim ne demek peki avukatın ne diyor evliyken bir şey aldınız mı ev olur araba olur vs
Ve benim on bir duruşma dememe bakma belki senin 5-6-7 duruşmada da biter ve inşallah hakim boşadıktan sonra istinafa giderse en fazla 2 yıl daha sürüyor söyleyim ben sana
evlenmeseydin ben mi dedim :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, boşanma süreci kadınlar için gerçekten çok yıpratıcı olabiliyor. O emekle kurduğun yuvanı, özenle seçtiğin eşyalarını geride bırakmak kalpte derin yaralar açar. Sanki bir ömrü bavula sığdırmaya çalışır gibi hissedersin. Ama unutma, bu zorluklar seni daha güçlü kılıyor. Yeni bir başlangıç her zaman mümkün. İçindeki gücü keşfet! 💪💔🏠