Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek aşıksa aşırı zor kadından bile daha zordur. Birde sevmeyen erkek içinde şunu diyebilirim. Erkekler beceriksiz ya genel olarak tek yapabildikleri dışarı da çalışmak. Onun haricinde herşeylerini kadınlar yapar yine de orman ayıları beğenmez ya orası ayrı konu. Düzeni bozulduğu içinde erkeğe zor gelir. Bazı erkeklerimiz var onlar ayrı ama onların minnet duygusu var. Kaba saba değiller. Eşlerine yardımcılar iyi adamlar da var nadir de olsa. Onun haricindekiler beceriksiz ellerini yüzlerine bulaştırırlar her şeyi tek kalınca düzenleri bozuldukları içinde kadından zor gelir. Oysa ki kadın her şeyi becerir yapar elinden her iş gelir yeter ki maddi durumu biraz da olsa olsun. Her işi kadın başarır. Şunuda ekleyeyim seven taraf kimse onun için her zaman zordur. Kadın erkek farketmez. Sanmayın ki tek kadınlar duygu işlerinde varlar. Seven erkekler kadından daha çok duygusal oluyor. Bizzat gördüm yeter ki sevsinler daha zor atlatırlar. Hatta şunu söylemeliyim ki bende dahil hiçbir ksdının bir erkeği yıllarca sevdiğini görmedim o yokken bile hayatında yani. Bende aşık oldum birkaç yıl sevdim ama yoluma baktım. Benim tanıdığım erkekler ise bana olsun başka kadına olsun hep aşık oldukları bende ve diğer kadınlarda akılları kaldı. Yani sevme konusunda erkekler çok daha iyi bence daha çok takılıp kalıyorlar. . Erkeklerin aşık oldukları daha unutulmaz oluyor. Bu arada beceriksiz dedim diye eksilerler şimdi beceriksiz işe yaramaz bir halt olmaz ucu be erkekler 🤣🤣 minnet duyan iyi adamlarımız da beğenirler. Üzgünüm acı ama gerçekler bunlar. Siz minnet duyan iyi adamların tırnağı da olamazsınız.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılannem ve babam evliliklerinin 24. yılında boşandılar. babam boşanmayı hiç istemedi. o süreçte hayatımda ilk kez babamın ağladığını gördüm.
annem boşanırken nafaka istemeyeceğini söyledi (kendisi ev hanımı, biz de o sıralar henüz öğrenciydik. yani herhangi bir gelirimiz yoktu). annem nafaka istemediği için babam da eşyaları paylaşırken hiç sorun çıkarmayacağını söyledi; ben ve kardeşim, annemle kalmayı seçtiğimiz için satılan evin parasını ve eşyaları kendi aralarında bölüştüler. eşyalar her iki tarafın rızası dahilinde sorunsuzca paylaşıldı.
babama sorsanız, o bir babaydı. annem nafaka istemese bile zaten babama göre evlatlarının bakımı için herhangi bir resmi zorunluluğa vs. gerek yoktu. nafaka talep edilmiş olsa da olmasa da o zaten bizi maddi yönden de desteklerdi (bunlar babamın bizzat kendi cümleleridir).
peki boşandıktan sonra ne oldu söyleyeyim de görün boşanmak erkekler için de zor muymuş. ağlaya ağlaya ayrılan babam yaklaşık 4 ay sonra yeniden evlendi. çocuklarına tek kuruş da göndermedi. pandemiyi bahane ederek "işlerim yok para kazanamıyorum" diye sebepler uydurdu. halbuki pandemide daha da çok kazandığını biliyoruz. aylık benim 4 katım maaş alıyor (kendim şu an öğretmenim).
bu da bi boşanmış erkek örneği işte. bu erkeğe göre boşanmak zor mu olmuş yoksa işine mi gelmiş siz karar verin :)
49 Yorumla- +1 yıl
Annen doğru karar vermiş 👍
- +1 yıl
Adam kahrından neler yapmış yazık üzüldüm herife kıymetini bilin
- +1 yıl
@meraktan33 o zaman inşallah senin baban da böyle bi insan olur, bu da sana edebileceğim en büyük beddua 🙂
- +1 yıl
Allah korusun kız dur ağzından yel alsın 🤣
- +1 yıl
Neyimi gördün beddua edecek kadar 😅
- +1 yıl
@meraktan33 niye? kıymeti bilinecek bir baba diliyorum sana işte.
- +1 yıl
Aşk olsun 😅 yok yok istemem
- +1 yıl
@meraktan33 öyleyse m4l m4l konuşmazsın artık
- +1 yıl
Annen niye ayrıldı? Bıktı galiba babandan
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. erkeklerin dünyasını merak etmeni takdire şayan buldugumu söylemek istiyorum öncelikle. Soruna o yüzden cevap vermek istiyorum.
Boşanmak sadece kadınlar için zor değil erkekler içinde zor. Yeni ilişki kurmakta zorlanmak tabi ki oluyor güvenemiyorsun kızlara. Birine güvenmişssin ve bunu sen yapmıssın kimseye kızamazsın. Senin verdiğin karar bu. Kendini sorgulama hali oluyor. Sonra ben kadın seçiminde beceriksizim algısı olusabilir. Sonraki kadına yaklasımın bu sefer bu bana kazık atarmı bayan dogru bu kızmı seklinde oluyor. Kadınsızlıga da alısamayan var. Aile kurmayı isteyeni oluyor mutlaka. Yalnızlıga alısanı da. Bu biraz insana baglı aslında.
Sana son olarak sunu söyleyim. Dünyada güvenmetre asla üretilmeyecek. Riske girmek olarak bakıyorsan olaya girmelisin. Bir insan olarak sen misal kendini ne kadar tanıyorsun bunu sor kendine. Başkasını nasıl tanıyacaksın. Herşeyde bir oranda risk vardır. Kızlarda bu var bence yenilmesi gereken bir şey. Misal en kötü ne olabilir ki. En fazla enişte senin kalbınle oynar. Bu korku ile kimseyi kalbini acmazsan sence hangi secenek daha kötü. Bence tokat yemekten korkmamak gerek.
15 Yorumla
Soran+1 yılÖncelikle cok guzel yorumlamissin tespitlerin harika cok tesekkur ederim. Ayrica kalbinle oynar demissin mesele de o zaten kalbime kimse dokunamiyor? Orayi taşla örmüş gibiy8m ben istiyorumki biriyl3 konusunca tanisinca icim pır pır rtsin azcikta olsa ama yok olmuyor olamiyor ben buna kiziyorum kendimde. Boylede bakıyorsun konussam ne olacak tanissam ne olacak gorussem nolcak. Dedigin gibi okadar kafada insan varki hani saniyolar ya kadinlar evlenme meraklisi aksine bu donemde okadar evlenmek icin pesimde dolanan erkek tanidim ben evlilikten ödüm koparken. Hani ben taniyayim seveyim arkadasim olsun sevdigim olsun istiyorim aslinda sadece sonu nereye gider nasil olur dusunmek istemiyorum. Yasadiklarimdanmidir nedir onuda bilmiyorum risk almak gerek tabi ama risk almaya degecek kadar kalbime dokunabilen kimseyi tanimadim belkide sebebi budur
- +1 yıl
Normal tabi düşüncen. karsına cıkan erkekler biraz bu süreci yi yönetemişler gibi hissettim. bu iş böyle olur adı konmadan akısına bırakarak. yoksa herkes bilir karsı cinsle olan iletişimin nereye gideceğini. Ya seks olur ya evlenir. Daha zayıf ihtimal olarak da onun üzerinden baska amacları olur (bir yere girmek arkadaslarından sevgili yapmak makam mevki statü arkadas ortamı kurmak) onunla gezme tozma partner ihtiyacını karsılama eglenme. İşte karsına cıkanlar niyetini belli etmeden arkadas modunda takılıp kalbinin duvarlarını farketmeleri gerekiyor. ve onu yıkmaları. sonra ise zaten işin büyük kısmı bitiyor. kalbin fethi gerceklesiyor bu sekilde. umarım gönül dünyan biraz değişirde duvarların bi kac tuglasını kendin yıkarsın:D bu devirde her zaman senin gonul dunyanda kırıkların oldugunu farkedecek ve bu duvarlarını yıkmaya isticek ve senin engellemelerine bile ragmen azmedecek ve yıkabilecek sabırlı zamanını harcıyacak erkek bulmak zor. belkide biraz zaman lazımdır gizli üye.
Soran+1 yıl3 yildan fazla oldu e yeter be :))) daha ne zamani olsun şaka biryanada dedigin herseyde haklisin nerde o fethedecek adam çıksın gelsin artik lutfen 😂
Kadınlar için kolay, bu yüzden boşama davalarının çoğunluğu kadınlar açıyor.
Bugün kazanıyor görünüyorlar;
Ama yarın genç kızlar evlenecek erkek bulamadıklarında anlayacaklar
kazanıyorlar mı, kaybediyorlar mı?
Gerçi şu dönemde de bir sürü kız evlenecek erkek arıyor. Bu sitede bir sürü gönderi var. Dün de bir tane denk gelmişti. Kadınlar bu kafayla daha çoook evlenecek erkek arıyacaklar.
Erkekler biraz geç akıllanır ama sonunda onlar da kafalarına vurula vurula yedikleri kazıkların farkına vardılar. Farkına varmayanlar ise müstakbel kurbanlar..00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
105Cevap
Boşanma iki tarafın da dahil olduğu bir durum değil mi? Boşanınca iki taraf da aynı sonuca ulaşmıyor mu? İki taraf da temelde insan ve duyguları olan bir canlı değil mi?
Hepsinin cevabı evet. O yüzden de evet erkeklerde de durum aynı. Onlar da yeni bir ilişki kurmakta zorlanır hatta bir daha ilişki yaşamama kararı bilr alabilir.
Boşanmanın kendisi zor. Bunu yaşayan arkadaşlarım var, ne duruma geldiklerini biliyorum. Toparlanırken yanlarında olduğum için.
Evet yalnızlığın keyfine alışmışsın ama iki cinsiyetli canlılar olduğumuz için aslında yarımız, diğer yarımız iteki cinsiyette ve ancak birleşince tamamlanabiliyoruz.
Sadece şu anda eskisinden de daha seçicisin ama bu aslında iyi bir şey. Sana bir daha hata yaptırmayabilecek bir şey. O yüzden bu durumu iyi değerlendir ve kendin için sadece doğru iliskiyi iste.
32 Yorumla
Soran+1 yılÇok guzel yorum cok tesekkur ediyorum soyledigin herseyde çok haklısın
+1 yılİki taraf içinde zor bir süreç. Alışkanlıklarına ve kurdukları düzene veda ediyorlar, yeni ve başka bir düzene alışmak adepte olmak biraz zaman alıyor.
Başkalarına güvenememek ise, aynı sorunları tekrar yaşar mıyım endişesinden kaynaklanıyor fakat gerçekten size uyumlu sizi anlayan ve anlayışlı biri karşınıza çıkarsa tüm bu kaygılarınıza da son verir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılDaha önce eşimle bir boşanma yoluna girdik ailem sebebiyle o ara ondan başkası ile olma fikri aklıma geldikçe geriliyordum. Sadece duygusal olarak da değil gençtim kendime hep hem duygusal olarak hem bedenen birine ihtiyacım olacak başkası ile yapabilir miyim diye sordum. hayır yapamamdi cevabım geri barıştım o ara eşimde çok sancılı bir dönem yaşamış benden başkası ile olamayacağını düşünmüş. Bence hem kadına hem erkeğe zor ama anladığım kadarıyla zor günler yaşamış ve huzuru yalnızlıkta , kendinde bulmuşsun karşına seni hakedecek beraber mutlu olacağın biri çıkınca bu düşüncen değişir bence.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 355 cevap paylaştı. İnsanlar tecrübe sahibi oldukça detaylar konusunda daha tecrübeli oluyorlar. İş için de böyledirler. Bu nedenle iş dünyasında tercih edilirler. Öğrenci iken sadece bir masaya ihtiyaç duyuyorken öğrenci evinde , zamanla detayların çok önemli olduğunu görür çekmecesinin kulpuna kadar seçici olmaya başlarsın. Bir cm daha kısa diye veya uzun die tercihin değişir mesela masa alirken. İlişkilerde öyledir. Rahatsız olduğunuz her detayı yenisinde ararsınız … biri varsa olmaz dersiniz. Ama gençken umursamazsınız bile :)
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet gencken duzelir bu diyosun olsun ben yaparim ben duzeltirim sabrederim diyosun ama Şu an asla oyle bir bakis acim yok yalanmi soyledi veya yanlis hareketimi oldu ya da beğenmediğim herhangi birsey sil geç okadar kolay geliyorki
Soran+1 yılEvet kendi basima gayet güçlü bir sekilde ayaktayim hatta ailemin bile destegi olmadan bu benim icin harika birsey. Aslinda bir şey de istedigim yok baska sadece can sıkıntısı iste sordum oylesine :)
Soran+1 yılZaten eş istemiyorum ben bosanmak cok zor aman diyeyim
Valla bende boşanıyor um hatta 22 sinde mahkemem var çok zor bir süreç insan derya bir kazık yenildinmi bir daha bakamaz o durumdayım o kadar masraf düğün gibi şeyleri geçtim insan namusu kirlenmiş gibi hissediyor bir erkek olarak öyle hissediyorum yatakda yanlız yatmak o kadar zorkş her gözünü kapadığında üst üste onu görmek rüyalarımda hep barışıyorum ancak böyle zorçç bir dönemki 2 defa canına kıymayı denedim kilolara hap yuttum Gine ayaktayım olmuyor işte yaş oldu 25 ama artık midem bulanıyor bir kız gördümmü çünkü kalbim ona attıgı gibi atmayacak biliyorum kalbim onu sebdigim gibi sevmeyecek canım yanıyormuş en alasından ama neyi ögeetti hayat erkeklerinde namusu oluyormuş
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı.
+1 yılEee yani artık çocuk değilsin, belli bir yaşa gelmişsin, onca yaşanmışlıklar, anılar, deneyimler vs edinilen tecrübeler hepsi bir araya gelince aklın otomatik olarak kendini güvene almak istiyo. Niye mi? Geleceğin ne getireceğinin bilinmemesi, herşeyin belirsiz olması, şu anda iyi ama ya sonrasında bozulursa aramız vs. İnsan yaşını aldıkça artık zihnide kemikleşmeye başlıyo, tahammül derecemiz düşmeye başlıyo ve yeni insanlarla tanışma, onların eksiklerini görmeme irademizde azalıyo. Artık belli kalıplar çerçevesinde hareket ettiğimiz için bu kalıpları kırmakta çok zor oluyo. Lise çağlarındayken daldan atlardık ama artık bindiğimiz dalın sağlam olmamasından korkuyoruz ve kabuğumuza çekildikçe çekiliyoruz. Ve sonra da anılarımıza sarılıyoruz.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılBoşanmak kadın içinde erkek içinde zor, arkanızda aileniz yoksa sosyal güvenceniz yoksa her iki cins içinde zor, yeni bir ilişki kurmak zamanla olacak bir şey, kalbinize yeni birini sokmak yeni bir insanı sevmek güvenmek kolay olacak bir şey deyil, şans ve kısmet meselesi
10 Yorumla
+1 yılAğzı sütten yanan, yoğurdu ufleyerek yermiş.. Tabi ki birşeylerden ders alarak Yola devam etmek lazım. Kadınlar biraz daha ince eleyip sık döküyor galiba. Toplumda kadın ile erkeğe bakış farklı olduğu için hala.. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah
10 Yorumla
+1 yılillaki zor oluyor.. üzerinden 10 yıl geçmesine rahmen ilk elini tuttuğum kişinin beni amaçına ulaşmak için kullandığını öğrendiğimden buyana guvenim sarsıldı.. olmadı ayrıldıklarıma benden daha iyisine layıksın hayatını benimle rezil edeceğine başkasıyla vezir edersin o günden bu zamana pek şasırtan olmadı aynı tas aynı hamam ben benimle 1 gün geçiren birinin ertesi sabah gidişine üzulürum.. sanki yıllardır bir birimizden hiç ayrılmamış gibiyiz gibi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Asıl erkekler için zor tonla düğün masrafı yap düzen kurmaya çalış beklenmedik anda boşanma olsun herşeyi geçtim çocuk olsa bir erkek ne kadar annesi gibi bakabilir kaldı ki haciz memuru gibi nafaka istiyorlar malınw mülküne el koyuyor kadınlar.
11 Yorumla- +1 yıl
kadınlar içinde baya zor yani erkeğin maddiyata dayalı zorlanmalari oluyor kadının kendi ailesi tarafından dışlanmasi baya zor durum benim eski eşimi disladilar ve kadın sığınmada kaldı amcası sahiplendi yani sadece maddiyati düşünmek doğru değil sonuçta her iki tarafta psikolojik olarak baya bunalıma giriyor farklı emeller düşünüp işin farklı tarafina varmasina neden olabiliyor.
Yanlizlik çok zor be hocam iki tarafinda yaralarını sarmasi için zaman gerekiyor o zaman zarfında hayat çok şeyler öğretiyor erkek için daha zor belkide hem nafaka hem çocuklar bir yandan toplum çevre emin ol erkek için daha zor hakkınızda hayirlisi ama şunu belirteyim o süreçte yanlizlik çok zor ama zamanla alışıyor insan neye alismiyor ki degilmi?
10 YorumlaErkeklere daha zor eve geliyor kapıyı açan yok içine atar erkek ama biz kadınlar konuşuruz kizkardes olur anne olur rahatlarız ama erkek onu yapamaz o yüzden duygusal olarak erkeklere daha baskın gelir... ama alışır kimse vazgeçilmez değil
40 YorumlaBoşanmak her iki taraf içinde zor kurulu düzeni bozmak yeni bir hayata başlamak kolay değil tabi zamanla alışılıyor ama güven problemi yaşıyorsan önce bir uzamana görünmeni tavsiye ederim bu konuda destek almanın sana faydası olucaktır emin ol yanlızlıktan sıkıldığın doğrudur fakat acele etme dediğim gibi önce güven sorununa bir çözüm bulmasın sonra yeni biriyle tanışmak için gerçekten hazır hissettiğini anlicaksın zaten bu süreçte kendini mutlu edicek şeyler yapmalısın hobi alanlarını genişletebilirsin kurslara egitimlere katılabilirsin aklına gelen ne varsa hoşuna gidicek alanlar bulabilirsin kendine başaramiycağın bir şey yok yeter ki iste
20 YorumlaAbla gözünü seviym ayrılsan mis gibi eşinin parasını yiyorsun bunun nesi zor. Her iki tarafta artık birbirini sevmiyor ayrılıyorlar giren erkeğe giriyor. Nafaka der susarım kimse de aksini iddia etmesin edende ilk önce aklını bi sorgulasın feminaziliğe gerek yok tartışmaya kapalı bir konu.
06 Yorumla
Soran+1 yılBizimki nafaka ödemiyor?
Soran+1 yılZaten anlasmali ayrildik 2 cocugumuz var nafaka odemek zorunda ama odemiyor bende gidip şikayetçi olmuyorum ugrasamicam
Soran+1 yılAynen ben calisiyorum benim param bize yetiyor gerek yok
Gizli Üye(25-29)+1 yılZorluk o gecen evlilige gore degisir bence. Ben cocuklu olarak bosandim hicte zor gelmedi hayatima birilerini alir cikaririmda. Cok fazla duygulara takilmam. Bosandim demiyorum kurtuld diyorum onemli olanda bunu diyebilmek. Belki de siz severken bosandiniz. Herkesin duygusal acilarini bitirmesi icin ayrilan zmaani farklidir cok uzun olmus olabilir bosandiktan grcen sure ama sizin unutmak icin sureniz daha dolmamistir kendinize zaman ayirin aktiviteler yapin hobilerinizle ilgilenin. Hayat üzülmek bitmisleri dusunmek icin cok kisa birakin hayatinizi en guzel sekilde yasayin.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 421 cevap paylaştı.
+1 yılHayır erkekler içinde çok zor psikolojisi bozulanı mı dersin alkol uyuşturucuya eğilim gösteren mi derinden derinden hasret çeken mi dersin hepsi var. Özellikle erkekler nerde eksik kaldım diye dövünüp durur kendini affedemez gururuna yediremez zaten boşanma sonrası sorunlarda bundan kaynaklanıyor genelde
10 Yorumla
+1 yılBence iki tarafa da zor. Ama kadına tabiki daha zor. İnsanların nasıl yaklaştığını bilmemek, zaten geçmişten gelen bir güvensizlik problemi var. Şimdi tekrardan güvenmek oldukça zor olur. Anlamak zor oluyor çünkü kim seni seviyor, kim seninle sadece zevk için ya da benzer şeyler için yaklaşıyor. İnsanlar günden güne bozuluyor ve değişiyor çünkü
10 Yorumla
+1 yılKadın için zor toplumsal kabul durumu farklı işliyor
212 Yorumla
Soran+1 yılEvet aslinda ben toplumuda geçtim artik umursamıyorum cunku he4 zaman herkes birseyler diyecek biliyorum
- +1 yıl
İnsanların daha önce evlenip boşandığını bilmesine gerek yok. Bilip buna laf edenler olursa sen ve seninle birlikte olan insan buna tepki vermelisiniz. Takılma. Hayatını yaşa.
Soran+1 yılÖyle yapicam teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim sıkma canını bi tane hayat var gönlünce takıl
Soran+1 yılAslinda hayatim ayrildiktan sonra cok guzellesti biliyomusun yani huzura erdim ama bazen olup insan boşluğa düşebiliyor biri olsun istiypr ama sonra bakiyorsun cevreye insanlara tekrar kabuguna cekiliyorsun oyle bir dongu aslina bakarsan :)
- +1 yıl
Cesaret edilemiyor. İnsanların sana yaklaşımlarını anlamak artık daha zor. Sevecek mi yoksa öyle takılıp geçicek mi? Bilemiyosun. Huzurun tadını çıkar. İyi hissetmekten daha önemli bir şey daha yok şu hayatta.
Soran+1 yılHıh bak asıl sorunum sormak istedigim buydu biliyomusun insanlar seviyormi sevecekmi yoksa niyet baskami bunu sezemiyorsun aynen. Normalde hislerim cok gucludur ama artik insanlar baya profesyonel. Sizde nasil durumlar bu arada?
- +1 yıl
Sezebilirsin aslında yine. Yalnız şu oluyor acaba rol mü kesiyor insanlar? diye düşünüyorsun. Bu sefer kendini ifade ediş biçimin değişiyor. Kendinden uzaklaşıyorsun ve bu da mecburi yalnızlığa itiyor insanı. Bende durumlar stabil kendi halimde, kendi hayatımın içinde zaman geçiriyorum 🙃
Soran+1 yılEvet bende kendim olamadigimi hissediyorum artik dogru diyosun rolmu kesiyor derken aslinda ben ben olamiyorim
- +1 yıl
Çok takılma bunlara lütfen :)
Soran+1 yılTamam cok iyi birisi diyosa dinlerim :))
- +1 yıl
Sıkılır bunalırsan gel :)
- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerin ilişki için duygusal bağlanmaya ihtiyaçları olmaz, bu biyolojik bir durum ve yaratılış gereği doğadaki tüm canlılar için durum aynı. Erkekler boşanma sebebi ile en büyük sıkıntıyı maddi açıdan yaşarlar nihayetinde bir insanı ömür boyu maaşa bağlamak çok ciddi bir yük.
00 Yorumla
+1 yılOrtadoğu kültüründe yaşayan kadınlar için zor birey boşanmak, bakire olmadıkları için evlenebilme ihtimalleri çok düşük ve evlenemeyip ölene kadar cinsellik yaşayamıyorlar, erkeği az etkiliyor, erkeğe de niye ayrıldın deyip şüpheye düşen kadınlar var.
00 Yorumla
+1 yılBoşanmak zor bir şey değil. Zor olan zaten ilişki.
Ve hayır, hiçte öyle olmuyor. Bir kere geçmişin var artık, aynı hataları gördüğün birine şans vermezsin. Daha iyisini bulabilirsin. Ama sen kadınsin ve bizim ülkede dullar bile dostum gözüyle bakılıyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılBen şahsen bekarım ama boşanmak her iki taraf içinde zor olsa gerek diye düşünüyorum ayrıca insan bir kere güven problemi yaşayıp yalnızlığa alıştı mı bir daha da hayatına kimseyi kolay kolay alamaz üstelik bu bekarlar içinde geçerli bir durum evlenip ayrılanlar içinde bu böyle bence
00 Yorumla
+1 yılBoşanmak olmaması gereken bir durumdur. Keşke evlenmeden önce çiftler bir birlerini iyi tanısalar da boşanmak zorunda kalmasalar. Erkekler için de aynı sorun geçerlidir.
Ama zorunlu nedenlerle de olsa boşanma oluyor. Bu dünyanın sonu değil. Umarım daha fazla sevebileceğiniz birini bulursunuz...00 Yorumla
+1 yıl🤣🤣🤣🤣 komik bir soru olmuş sırf boşanmak için evlenen kadınlarla dolu bu ülke 🤣🤣🤣 işin kötü tarafı bazı erkekler o kazığı bir kere yiyor sonra akıllanıyor. Onları da bu dolap çemberinde tutacak bir çare aramalı kadınlar yoksa yakında dolandıracak dul erkek bulamayacaklar 🤣🤣 her kadın sadece bir erkek dolandırarak hayatını idame ettiremez buna bir çare bulunmalı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Boşanmak Allah katında iki arşın titremesi demek tabi şartlar nedir bilmeyiz insan bir kere güven kaybı yasadi mi doğru insanı bile bulsa o kişinin en küçük problemlemi büyük geliyor yalnızlık da zor aliskanlik değilde bir avuntu sadece
10 YorumlaEğer severek bitirilen bir süreçse iki taraf içinde zor inat uğruna ya da kendi duygularının arkasına duramayacak kadar cesur değilse insanlar sonradan çok pişman olabilirler ama arada bir sevgi bağı yoksa çocuklar bahane edilerek çocuklara da yaramayan sevgisiz mutsuz huzursuz bir birliktelik varsa ik tarafa da kolay sonlandırabiliyor süreci
20 Yorumlainan erkek için daha zor. kadınlar başlarının çaresine daha iyi bakıyor zengin erkekler i ayrı tutuyorum. onlar bakacak birini bulur illaki. ama insan bence nasıl mutluysa öyle kalmalıdır diye düşünüyorum.
10 Yorumla
+1 yılHayır erkek için de zor bunu görmüş biri olarak diyorum hele çocuklar babaya kaldıysa babanın işi yaş.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmenin kolaylığını yaşayanlar için daha zor diyebiliriz. Çünkü, kolay şekilde ilerisini düşünmeden evlenenler bir o kadar zorlukla boşanır.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılAslında ne kadın ne erkek en zor çocuk içindir tramva yaratir
60 Yorumla
+1 yılTüm duygular herkes için, insan için zor aslında. Erkekler toplumsal normlar nedeniyle daha kolay atlatıyor gibi gorunebilirler. Çünkü dul adam kelimeleri ile dul kadın kelimeleri aynı anlama gelmiyor 🤦 akışına bırakıp güven odaklı olmayı deneyin. Çaba harcamadan gelen her şey daha güzeldir. Şansınız açık olsun 🌼
12 Yorumla
Soran+1 yılCok teşekkür ediyorum 🙏🙏
- +1 yıl
Rica ederim 😊
+1 yılKadın yuvam gitti yaşanmışlıklar derken birr çok yorumda erkekler masraftan bahsetmiş görüyoruz ki erkekler gerçek sevgi anllayışları maddi harcamaları ☹️
02 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle banada cok enteresan geldi ☺☺ oysa nafakadir o dur budur ben hic bunlari bukadar düşünüp sorun etmemistim
- +1 yıl
Evet psikologlarda zaten diyor kadınlar anılara takılırken ilişkide erkekler harcamaları yüzünden üzülürlermiş mantıklı 👍
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yiyecektir orası kaçınılmaz bir kere. Boşanmış Kadın ya da erkek daha dikkatli davranacaktır aynı olayı kim tekrar yaşamak ister ki?
013 Yorumla
Soran+1 yılIstemeyiz istemedigimiz icinde hem bosluklarda dolanip hemde dert yaniyoruz iste
- +1 yıl
Uyum gerçekten çok önemli hayatını tekrar birleştirmek istediğin insanla a dan z ye her şeyi konuşmak lazım Aksi takdirde yine sonuç hüsran olur
Soran+1 yılIletisim en onemli sey
- +1 yıl
Bence de tamamen katılıyorum
Soran+1 yılBen karsimdaki insandan fazla birsey istemiyorum hatta hicbisey sadece konusabilmek anlasabilmek bunlar zor seyler olmamali
- +1 yıl
Sevgi saygı ilgi bu üçü varsa başka bir şeye gerek yok derim ben 😊 Anlayış ve hoş görü bu ikisini saymıyorum bile 😊
Soran+1 yılZaten bunlar oldukca sohbet edilebilir karsilikli anlayis oldukca yoksa ne vakit geçiyor o insanla nede birsey sizin nasil durumlar?
- +1 yıl
Çıkmaz bir sokaktayım işte…🚬
Soran+1 yılO neden bende o cikmazdayim yokmu bunun bi çıkış yolu :))
- +1 yıl
Ben evliyim ve boşanmak istiyorum ama kızımdan ötürü bunu hayata geçiremiyorum Kızımdan ayrı kal mak istemiyorum işte
Soran+1 yılBende odurumda yillarca gittim geldim psikokojim alt ust olmuştu ama sukur kurtuldum o durumdan birde cocuk durumuda bende oldugu icin kafam rahat benim maddi olarak sıkıntim vardi sadece onuda aştım çalışıyorum çok şükür neden ayrilmak istiyorsunuz peki aşılamayacak sorunlarmi?
- +1 yıl
Kısaca ben ve o uyumlu değiliz karşılık alamıyorum
Soran+1 yılAnlıyorum
+1 yılYalnızlıktan korkunuz yoksa bahane ki sanırım doğru tahmin ediyorum bir de aile dışında özgürlüğü tadan kimse kolay kolay o özgürlükten vazgeçmiyor eskiden sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yerdi şimdi o yoğutta yenmiyor 😊
00 Yorumlainsan yoldas gerek huzur verecek yanlizlik guzelde olsa bazen icinde biriktirdiklerinj birine anlatmn gerek su bi kapda durdukca kirlenjr yosunlanir mikrop olur illa ask sevgili degil insan birine ihtiyac duyar her zaman boyledir kadin ya da erkek olmssida farketmez kafa dengi uyumlu biri her zaman huzur verir
07 Yorumla- +1 yıl
aslinda karakter olarak iki tarafada zor karaktersiz olanlsr icjn kimin kim oldugu pek onemli degil bence insan insanjn arkadasi dostu sirdasi mucizesi olmsli susarken bile onu anlsysbilmeli bifincan cayla kahveyle dertlerine ortak olabilmeli en mutsuz zamanda yuzunu guldurebilmeli ☺️
Soran+1 yılEe iste bende boyle bir insan istiyorum ama yok
Soran+1 yılNe kadarda doğru bir cümle kurdun gercektende öyle
Soran+1 yılSize takip attim yazacaktım mesaj ama olmadi
Hayır erkekler için de zordur mutlaka ama biz kadınlar için güven çok önemli bir husus olduğu için bizim daha zor. Erkekler tekrar ilişki de yaşarlar tekrar evlenedebilirler bize göre çok daha kolay olabilir onlar için.
33 Yorumla- +1 yıl
Erkekler için kolay kadınlar için zor olduğunu düşünmüyorum. Bir çok kadın artık bir şeyi takmıyor...
- +1 yıl
Evet bu konuda haklı olabilirsin, kadınlar daha duygusal yaklaşıyorlar cinsellik konusunda. Ama inan ki öyle bir zamana geldik ki, artık özgürüm istediğim adamla yatar keyfime bakarım diyen kadın sayısı da oldukça fazla.
İki taraf içinde zor bir durum ama gerekliyse başka çare yok
10 Yorumla
+1 yılİki taraf için de zor bi durum kadını erkeği yok yani
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer zaman herkeste sıkıntı çıkar. 4×4 lük birini bulman zaten imkansız. Senin kusurları kabul etmekle ilgili sorunun olabilir. Bunun üzerinde biraz düşün.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılkaıdnlar bir haftada atlatıyor, erkekler en az 1 yıl sürünüyor :D :D :D
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılYasanmis ve tecrube den dolayi. Ayni dirum bende de var ve belki senden ileri ama aileme bile guvenim kalmadi ve aileme bile birsey dediklerinde hemen altindan bir sey ariyorum.
10 Yorumla Eğer kriterlerin basma kalıp değilse, daha özel daha nadir özellikler arayışın varsa, derin bakış açısı arıyorsan yeniden birinde bulma ihtimalin %1 ☹️ üzgünüm ki bende bu topluluktayım..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Yani aslında bu kişilik durumu ile alakalı bir de sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş senin ki biraz o durum
10 Yorumla
+1 yılbenimde zor geçti boşanmak evlenmekten zor 8 yıl sürermiş boşama sürdü kadınlar bir tık önde boşanmak istemiyorum dediği zaman erkek hapı yuttu su an evlenmek baya zor guven olayı olsun sonuçta hayatını paylaşıyorsun çoluk cocukta yok yani şimdilik güzel ama ileride arkadaşların olsun akrabaların olsun torun severken sende öylece baka durursun cinsellikte de baya sıkıntı kısa sözün özü asari tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 591 cevap paylaştı. Boşanma ülkemiz kanunlarına göre kadın için bulunmaz hint kumaşı erkek içinse sancılı ağır ve illet bir durum... bu durumu yaşadıktan sonra tekrar evlenmek mi... Aslaaa diyor insan...
00 Yorumla
+1 yılYanlızlık ile Olmama arasında flörtleşmeye devam et
Temkinli olman zaten mantıklı
Kafana göreyi buldun buldun bulamadın ölüm yok ya055 Yorumla
Soran+1 yılÖlüm yok tabi ama flortlesmekte sıkıcı orada gercek bir iliski yokki
- +1 yıl
Yok tabide simülasyonu oluyor
Deniyorsun çöze çöze ilerliyorsun
İlla şak diye ciddi birisini nasıl bulacaksın - +1 yıl
Siz çok düz mantık bakıyorsunuz
Soran+1 yılO dedigin aşamalardan gectim cunku yeni ayrilmadim ben baya zaman oldu
- +1 yıl
Ben ifade edemiyorum galiba
Geçmiş yaşadıklarını kast etmiyoru
Bundan sonrada ciddi bir olsun olmasın
Flörtleşmeden nasıl çözüceksin önündeki bulmaca iyimi kötümü
- +1 yıl
Flörtleşirkende hem zaman geçer hemde olursa olur olmazsa olmaz
Zaten flörtleşirkende seçici oluyorsun büyük ihtimalle
Soran+1 yılBende onu diyorum yaa flört aşamalarından gectim zaten o da sıktı:))) biz anlasamiyoruz mu ne
- +1 yıl
Anlaşamıyoruz evet
Bende yine diyorumki
O aşamaları geçtim diye bir şey yokki
O aşamalara tekrar gireceksin biraz dinginleştikten sonra
- +1 yıl
Eli yüzü düzgün bir işide var
Hadi gel basalım nikahı dedin
Oda ooo tabiki dedi
- +1 yıl
Şimdi hangisi akla yatkın acaba sıkılsanda o aşamaları defalarca yaşasanda
Soran+1 yılBen nikahtan kaçıyorum sen delirdinmi aksine erkekler evlenme teklifi ediyor ben istemiyorum. Bosanmak icin ben yillarimi verdim okadar zorduki boşanabilmek. Ben evlenmek istemiyorum ki ben sadece duzgun bir insan yoldaş istedim
- +1 yıl
Yok ya sen biraz yanlız kal
Ciddi bir ilişki istiyorsun
Başka nasıl ciddi olunur ki
İki yıl senin tabirinle ciddi bir ilişki yaşadın diyelim
Sonra karşındaki hadi evlenelim diyince sen yok ya olmaz dersen
Oda sana ben ciddi bir ilşki istiyorum demiycekmi - +1 yıl
Ciddilik genelde kadınların gözünde evlilikle sonuçlanan ilişkidir ya ordan kasıtla yorumluyorum ben
Soran+1 yılHaklisin iste zaten sanirim kafamdaki bu binbir tane sorular yüzünden olamiyor
- +1 yıl
Ama ciddilik aslen bu olmasa gerek tabiki
Sen benim ufkumu açıyorsun ilginç
Soran+1 yılOnun icin buradayim
Soran+1 yılBende ne istedigimi bilmiyorumki
- +1 yıl
Ciddiyet uzun süren birlikteliktir
Yoksa nikahlanmak ömür boyu garanti vermiyorki
Aslı budur - +1 yıl
Yani burdan ahlam kesmekle olmuyor tabi
Hangi zamanlar en son ne kadar oldu
Bir sürü detay var
Soran+1 yılBenim ciddiyetten kastım buydu zatsn tam manasiyla bir hayat arkadasi olabilmek yoksa resmiyeti gordum hicbir ise yaramadigini yıllarca resmiyette eş olupta hicbirsey paylasamadik mesele gonullerin bir olmasi doğru kisiyle beraber olmak ayni evde yasayip yasamamak kari koca olmamak birseyi degistirmez
- +1 yıl
Bingo
O Bağımlılık olursa oraya kadar giderse
Zaten evlilik işin en kolay safhası
Tabiri mazur gör
İşin fantazisi olur - +1 yıl
Pastada çilek
Ama genelde 5 katlı pasta herkes tırmanıp
Çileğe sahip olmak istiyor
İlk önce ilk katları bir ye
Sonra hazmet
İki üçüncü katları bitir sonra çileği yemen hazımsızlık yapmaz
Soran+1 yılBen senin bakış açını cidden çözemedim nasil bir ilişki kurmaliki hep flört mu takilcaz oyle olmazki
- +1 yıl
Kendimi sorunlu hissediyorum ama
Hep flört takıl demedim
Sen flörtözlük sıkıyor ciddi ilşki nasıl kurulabilir diyince
Yapıcak bir şey yok bir olmazsa diğerini seçip
Flört edip o kafandaki profili flört ederek oturtabilirsin
Eksisini Artısını başka nasıl çözüceksin diyorum
Soran+1 yılAslinda sen haklisin sacmayalan benim bende ne istedigimi bilmiyorum ki sen ne diyeceksin. Hem oyle olmasin hem soyle olsun hemde bu olmasin oyle bir dunya yoktur zaten
- +1 yıl
Tebrik ediyorum
Muhasebe yapman bile güzel
Tabiki ben yaşam koçu aşk gurusu değilim
Belki benim söylemiminde yanlılşları var
Önemli olan
Her iki üç vb. görüşle kendi görüşlerini
Tartıp biçip kesebiliyorsun
- +1 yıl
Yoksa mutlulluğun , huzurun , başarının formülü kimde varki
- +1 yıl
İklişkilerde 2x2=4 etmiyor maalesef
Soran+1 yılTabiki oyle birsey yok zaten bende sacmaliyorim sebebide ne biliyormusun bakiyorsun hersey tam sanirken kendimi koca bir boslugun ortasinda hissediyorum bazen o zaman ben bocaliyorum can sıkıntısı basliyor ne dusunecegini bile bilemiyorsun bir kadin olarak belkide sevgisiz yapamadığımızdan olabilir bu. Boyle yaratılmışız simdi sen erkeksin evet yorumluyorsun ama illaki cinsiyet farkimizda var ikimiz farkli acilardan bakiyoruz ama sana cok tesekkur ederim bikmadan usanmadan yorumladigin icin 😇🙏🙏
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim
Bıkmamın sebebi saçmalıyormuyum
Yoksa bir yerde saçmaladımmı
Şüphe ettim kendimden. 😅
Soran+1 yılBende ayni valla sacma sapan konusuyormusum hissine kapildim 😂
- +1 yıl
Anladım..! o zaman kimse saçma sapan konuşmamışmı oluyor acaba
Soran+1 yılKesinlikle rahatlayabiliriz :)))
- +1 yıl
O zaman sağol diyorum iyili varsın 😅😅
- +1 yıl
İyiki varsın diyorum 😅😅
Soran+1 yılTakip attim yazamiyorum
- +1 yıl
Senmiydin
Bende atamıyorum çünkü
Daha acemiymişim xper seviyem yetmiyormuş
Soran+1 yıl😂😂😂 hale bak bende diyecektimki birazda orada sacmalayalim
- +1 yıl
Neden olmuyor ki o kafama takıldı
Çünkü birisi yazdı bir kaç cevap attım gitti
Bir sorarmısın senin takipçi oranın daha fazladır
Erkekler zaten akbaba gibi
Saniyede 40 cevap gelir
Soran+1 yılSanırım xperi yuksek olan karsi taraf sana mesaj atabiliyor karşı taraf mesaj atip baslatabilirse msji sende ona cvp verebiliyorsun ama bizim seninle ikimizinde xperi yetersiz ve dusuk ondan olmuyor
Soran+1 yılGidip xper yukseltme çalışmalarina baslayayim ben 😇😇
- +1 yıl
Evet olabilir
Utandım resmen xperim düşükmüş
Neyseki seninde öyle
Ohhh
Soran+1 yılEvet benimde öyle yazamicaz maalesef mantikli ve konusmalarin cok yerinde konusuyorsun zeki bir adamsin bu cok belli yazmak istememin tek sebebi buydu yanlis anlama. Artik sohbet edebilmeye bile mantikli insan bulmak çok zor çünkü
- +1 yıl
Anlıyorum
Yanlış anlamam merak etme
Yanlış anlasamda bir şey olmaz rahtsız etmem yani
( Değişik ifadeler oldu ama 😅)
Çünkü biraz uzaklardayım
Alçak gönüllüsün diyaloğa açık, mantık arayan birsin belli
Soran+1 yılUzaklarda derken?
- +1 yıl
Sayısal lotodan x per yakalarsam eğer 😂bu soruyu cevaplasam olur mu
Detay olmasın açıktan
Soran+1 yılTamamdir tabiki nasil istersen
- +1 yıl
Biraz baktım netten
Özetle
40 fırın ekmek yemeğe tekabül ediyor sanki 😅 şu xper konusu
Soran+1 yılBukadar zor olacağını bilseydim hic sokmazdim bizi buise 😂
- +1 yıl
Aslında sıkıntlı hissettim
Ezik gibi
Soruların beğenilirse xper puanın artıyor
Benceleri yanıtlamak daha fazla vs vs.
Soran+1 yılKonusmak mesajlasmak bu kadar zor olmamalı
- +1 yıl
( Yaşadığın yer kaderindir ) çok sevdiğim bir tesbit
Bizim coğrafyamız imkanlar, para kazanma , güç , üzerine kurulu
Ötesi yok hükmünde
Ondan diyorum engellerini sorunlarını büyültme küçült bir şekilde - +1 yıl
Sen yapabiliyormusun ki dersen
haklı olarak!!! böyle yazıp çiziyorsunda
Kendi çapımda işte olduğu kadar derim
Mesela
Soran+1 yılBen genelde pozitif odakli biriyim zaten engelleri pek tanımam yani sağı soluda dinlemem.
- +1 yıl
+22 _ 629 _9 16 29 boşluklara
İlk olarak senin takipçi sayın sonra takip ettiğin kişi rakamını doldurarak watsaptan
ulaşabilirsin
Evet ya da hayır yazmana yorum yapmanada gerek yok
Görüşmek üzre
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBosamanmk Türkiye'de yasal olarak erkeğin hadım edilmesidir geleceğini geçmiş birikimink gasp etmektir
02 Yorumla
Soran+1 yılBuda bir bakis acisi tabi
- +1 yıl
Gerçek bu nafaka tazminat kalksin inan herkes mutlu olur istisnalar kaidesi bozmaz erkekte kadında davranması gerektiği gibi davranır
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHiç evlenip ayrılmadım fakat sennle aynı durumda olan arkadaşlarım var. Arkadaşlık tarzında yaklaşım sağlarsan istediğin şeyi daha net ve güvenli elde edebilirsin
00 Yorumla
+1 yılMerhaba
İyi günler
Boşanmak ne erkeğe ne kadına zor sadece çocuklara zor12 Yorumla
Soran+1 yılBence cocuklar icin cok daha iyi huzursuz ortamda buyumektense
- +1 yıl
Yok ondan değil ya anne baba ayrı olsada gene etkileniyor
+1 yılKadın ayrılınca haketmediği nafakayada çöküyor.
08 Yorumla
Soran+1 yılBen nafaka almiyorum alamıyorum 2 çocuğum olmasina ragmen anlaşmalı ayrildik ve nafaka anlasmasi yapilmisti ama ödemedi bir kere bile bende gidip sikayetci olmadim uğraşmadım açıkçası
- +1 yıl
Calışıyor musun
Soran+1 yılEvet çalışıyorum yoksa yapamazdim zaten benim param bize yetiyor o ödese ne olur ödemese ne olur
- +1 yıl
Delikanlı kadınsın. Tavsiyem kendi karakterine uygun bir erkekle tanış. Hemen evliliğe yönelme. Bu karakterle seni kaçırmazlar.
Soran+1 yılHemen evlenmem zaten mumkun degil bunu isteyenlerde oldu ama ben istemedim. Çünkü inanc ve guven duyamiyorum veya kalbim çarpmıyor sevemiyorum kimseyi zaten sevmis olsam evlenmek veya evlenmemek umrumda olmayacak sadece doğru kişi olsun istiyorum hayatimi paylaşabileceğim.
- +1 yıl
O genel bir hayat problemi. Bende azla yetinen güçlü kadınlara hayranım. Bir kadının azla yetinmesi kolay değil.
Soran+1 yılAma sana birsey diyeyimmi yanlis anlamada az yetinenler hicbir zaman yaranamıyor nerefe fena gozu ac kadin var onlar değerli oluyor
- +1 yıl
Aslında öyle değil. O açıkgözler yüksek maaş için ordan oraya zıplayanlara benzer. Azla yetinen hayatı daha gerçekçi yaşar. Daha, çok bilir ama daha çok yalnız kalır.
- Aşk İlişkileri konusunda 725 cevap paylaştı.
+1 yılYaşadığın aynı sorunları yaşıyorum gerçekten seven erkek içinde zor emin ol buna
04 Yorumla
Soran+1 yılBen sevmeden ayrildim sevmedigim icin ayrildim zaten oyle bir zorluk yasamadim şükür ben sadece yeniden insanlara olan inancımı kaybettim
- +1 yıl
Ben sevmiştim ama ayrılmak zorunda kaldım ve bende güven konusunda biraz tedbirliyim zamanla geçer umarım yoksa kafa dengini bulduktan sonra evlilik güzel bir şey
Soran+1 yılEvet ama dengini bulamadigin zaman cehennem
- +1 yıl
Evet ne yazık ki öyle
+1 yılEvet zor ama daha iyi.. Daha seçici oluyorsun.. Ayakların yerden kesilmiyor.. Aynı heyecan olmuyor genelde ilk evlilik gibş ama daha sağlıklı oluyor
00 YorumlaYalnızlık güzeldir aynı benim gibi düşünüyorsun. Boşanmak elbet erkekler için de zordur duygusal anlamda
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Boşanmak gerçekten seven insan için zordur seven insan ayrılmak istemez buna dayanamaz sevmeyen kolay terk eder tabi
00 Yorumla
+1 yılGuven kaybettiğimiz için olmuyor şahsen ben öyleyim ayrıldım şimdi yapamıyorum açıkçası korkuyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılBende korkuyorum herkesin altindan birsey çıkacakmış gibi geliyor
- +1 yıl
Aynen öyle
Böyle nereye kadar olacak onda bilmiyorum
Soran+1 yılBende bilmiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Zor deyil kendini kodlarsan hayatta ayaklarının üzerinde durabilirim yaparım başarırım vs. En doğru karardır belkide
00 Yorumla
+1 yılhayir ama iki tarafa da ama tabi ilave olarak kadinlarin zorluk daha cok detay vermek zor ama anlasilir yani
00 Yorumla
+1 yılgüvenme abi
erkekler sadece seks için yaşayan canlılar012 Yorumla
Soran+1 yılEvet farkındayım bunun guvenmemektr hakliyim sanirim
Soran+1 yılBu ne demek şimdi
- +1 yıl
kendini sev
kendin para kazan kendin harca
elin oğlundan zaten hayır gelmez diyom
Soran+1 yılEe zaten boyle yapiyorum çalışıyorum kendime bakiyorum kendimle mutlu ve huzurluyum hayatimdan memnunum sadece oylesine bir soruydu
- +1 yıl
kaşınma
Soran+1 yılNiye kiziyosun anlamadimki
- +1 yıl
kızdığımda yanımda duramazsın
Soran+1 yılTamam sustum
- +1 yıl
oğlak burcu msuun
Soran+1 yılHayir balık
- +1 yıl
hımmmmmmmm
- +1 yıl
boy kaç
+1 yılBoşanma eğer çocuk varsa zor olur olsa olsa. Her zaman olan çocuklara oluyor.
10 Yorumla
+1 yılTecrübe etmedim de erkekler için de zor olur herhalde aşk acısı çeken bilir yanarcasına
10 Yorumla- Devamını Gör (95)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat