AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
107Cevap
Hayır. Iki tarafta için de zor yeni bir hayata başlamak. Fakat ne kadar çok emek verirsen o kadar yor olabiliyor
Bahane üretiyorsun kusur arayan kusur bulur kusurlar icin gece ol ki o kusuru ört
Herkes için aynı mı bilmem ama benim için de durum aynı yani fark etmiyor erkek kadın
Yok canım niye zor olsun erkeklerin duyguları yoktur..
Duruma göre değişir ama evet genelde kadınlar için daha zor maddi manevi
Her canlı için zordur..
Boşanmak, mental anlamda yıpratılmış, manevi anlamda yalnız ve parası olmayana zor olabilir.
Tabiki zor insanın güveni kırıldığı zaman yerine gelmesi zaman alıyor
Erkekler içinde zor fakat boşanma sonrası yaşam kadın için çok zor
Erkekler içi daha zor emin ol sadece sizin kadar belli edemiyolar
En çok çocuklar için zor. Çocuk yoksa kolay
Bende de bi farkı yok bulamiyorum gercekten hayat kurmak isteyen birini
Boşanmak zor oldu evet. Ama ilişki kurmak zor olmuyor. E. E.
Erkekler içinde zor sonuç olarak bir yıkım yaşanmışlıklar her anlamda
Boşanmak istiyorum nasıl olacak bilmiyorum boşansam huzurumu yakalasam evleneni zenci kabilesi toptan ziksin
Boşanma esas erkekler için zor. Düğün masrafı yap, elin karısına nafaka öde, bir sürü karı dırdırı çek. Daha sayayım mı?
Güven bir gitti mi eskisi gibi olmuyor maalesef güvenini sarsacak en ufak şey bile seni karşındakinden uzaklarımaya yetiyor. Yanlızlığa alışmış olabilirsin bazen sıkılman da Yalnızlık psikolojisinden kaynaklı epey teferruatlı mevzular
Yok cok haklısın güven bitince olmuyor bende bosandım ayrıldım kimseye güvenemiyorum smdi olucak diyorum olmuyor belki karsımdaki beni anlamıyor bosanında hep gecmişini sorguluyorlar cnkü yapmam etmem deselerde yapıyorlar
Boşandıktan sonra ciddi ilişki mi? Asla be delirdiniz mi
Haklisin ama omur boyu yalnizmi geçecek
Kimle istersen onunla takıl illa evlenmek şart mı
Sart degil ama bu kafayla baslamakta hos degil bence
Kesinlikle evliliği at kafandan bence. Hayat arkadaşı olun. İnsanların birbirine sadık olması için evlenmeye gerek yok bence
Bende zaten bu dusuncedeyim ki ben evlenemem zaten çocuğum var kizcocugum yapamam yani. Yoldaş bir hayat arkadasi sadece düşüncem
O zaman sorun yok ama sakın evlenmek gibi bir hataya düşme 🙏🏼 Allah bağışlasın sıpayı da
Amin çok sağol
İki taraf için daha zor ama kadın için biraz daha zor
Valla evlenip boşanmadan o hale geldim ben. 8 senedir ciddi ilişki yapamadım.
Neden peki
Bende o yolda ilerliyor gibiyim
İçimde birine karşı his oluşmuyor. Zerre kadar heyecan, kıpırdanma, istek yok. Bilmiyorum belki de sonu aynı olacak ne gerek var diye bilinçaltımda oluşan bir duvar ördüm kendime.
Al bendende okadar hem istiyorum hemde kimseye bisey his yok
Lanet bir durum bu.
Bende hatta bi ara bedduami yedim diye düşünüyordum
Bilmem. Terkedip, yüzüstü bırakıp beddua alacak bir şey yapmadım. Bu başka bir şey. Hissizlik bu.
Aslinda buna tecrübe diyolar belkide bu saatten sonra bu hissizligin icinde bize his yasatacak kisi tamamen doğru olacak kisi olacaktir belkide
Ya o doğru kişiye de aynı muameleyi yapıp yol verdiysek. Hiç kimse mi bir kıvılcım çıkartamaz, hiç kimse mi etkileyemez?
Yemin ederim ayni seyleri düşündüm durdum ya harcadıysam dogru insani diye bence bizim iliski psikolijimiz bozulmuş cok zor bu saatten sonra sen ne yasadinda bu hale geldin bilmiyorum ama
Çok fazla taviz verip, sevip, değer verdiğim için karşılığı bu oldu. 3 sene sonunda seninle gelecek düşünemiyorum dedi.
Evet tabiki öyledir sevip deger verdiginde sen garanti olursun gozunde ve ilk seni terk eder. Her zaman cektirenin yaninda oluyorlar orasi gerçek
Maalesef. Bu yüzden bende artık his yok. Değer veremiyorum. Versem de aynısı olacak nasıl olsa diyorum.
Aslinda bence belkide o kalbini carptiran biri gelmedi henuz o zaten kolay gelemezki bence yine oyle biri cikcak
Bu saatten sonra da gelmez zaten, çok zor.
Bende senin gibi düşünüyorum benimde olmayacağını biliyorumda sana bari umut vereyim dedim ama olmadı:)
Olsa 8 senedir olurdu. O umut bende kalmadı
Benimde 8 yildir kalbim bos :))
Bırak boş kalsın. Yıpranmaktan iyidir 😊
Yıpranma korkusundan zaten boyleyiz sanirim :))
Veya artık yıpranacak duygularımız kalmadığı için.
Yapmayın böyle size umut aşılayacağım ben
Çok zoooorrrr. Ben böyle iyiyim 😊
Hayir kendime faydam varmis gibi 🤭🤭
Hahah, kelin ilacı olsa başına sürer değil mi? 😊
Ben arkadaslarimada boyleyim sen bir gör herkese pozitif enerjiyi veriyorum ama kendime gelince yok bana olmaz ben kimseui sevememe edemem olmaz by ssaatten sonra bana falanda filan
Umudu olanlara ver tabi, belki faydası olur
Sizind3 bundan sonra cok guzel olur hersey umarim
İnşallah
Evet kadınlar için zor kimse bekar bir erkeğe nereyeeeeeee gidiyosunnn bu saaattte demez vermeye gidiyorum teyze vermeye hayal dünyan şenlensin
Herkes için zor kardeşim sadece kadın için değil. Düşünsene çocuklarınız olmuş ve bir paylaşım söz konusu. İki taraf içinde zor
Haklisin herkese zor yuva yikilsin kimse istemez tabiki ama huzursuz bir ev cehnnem gibi oluyor maalesef. Bitisler bazen huzur veriyor ben cok sukur huzura erenlerdenim
Allah yolunu bahtını açık etsin inşallah
Bende boşandım, boşanma sonrasında yeniden ilişkiye başlamak zor tabi, güvenmek yeniden aynı şeyleri yaşayacskmıyım falan, zaten biri ile tsnışmak o kadar zorken tanımak oldukça zor.
Eğer ki gözünün alıştığı ve herkes gider o kalır diye hissettiğiniz biriyse evet erkekler için de alisilmasi oldukça zor. Ve erkek sinir ve hüzün ortasında kalir
Erkekler içinde zor kadinlar neden kendinizi bu kadar önemsiyorsunuz erkeğin kalp yok taştan demi kadin olmazsa erkek olmaz erkek olmazsa kadin olmaz
İki taraf içinde zor ama kadın için çok çok daha zor
maalesef
Çocuk var mı
Evet var
Çocuklar çok yipraniyo maalesef
Yok benimkiler cok cok iyi masallah :))
İlerde belli olur şu an belli olmaz
Boşanmak çocuklu çiftler için çok zor
Ben şu an boşanma aşamasındayım şahsen benim için çok zor yanı karşı tarafın zannetmiyorum en çok kadınlar için zor
Neden boşanıyorsunuz
Yeniden birine güvenmek için insanın önce kendine güvenmesi gerekiyor bu kadın için de erkek için de böyle bence
kimse için zor değil cinsellik ise zorluk artık istediğin yerde bulabilirsin çalışıp parada kazanır her kes
Her iki taraf için de zordur kimse boşanmak için evlenmez sonuçta
Bana göre bir kadının boşandıktan sonra yeniden bir erkekle ilişkiye başlaması kolay değil
Kadınlar için daha zor. kolay olsaydı ben boşanıp kurtulurdum🤦♀️
Nasıl ve durumda boşandığına göre değişir bu durum Zafer de olabilir, hüsranda
Tanıştığın kişilere güvenemiyorsun peki tanıştığın kişiler sana gerçekten güvenebilir mi?
Bende yanlızım istersen sohbet muhabbet etmek istersen yanında olurum 😊
Sen yine birileriyle tanismak icin adim atiyosun, ben artik birine guvenip selam bile vermiyorum
Alışmak değilde eski ilişkideki gibi olacak korkusuu
Aynen boşandıktan sonra güveniniz kaybettim net
Benim gibisin
Doğru kişiyi bulursan sorun olmaz
Bulunmuyo ki
Aramazsan bulunmaz
Aradimda yine bulamadim :)
Çok yakınındadır fark etmiyor olabilirsin
Yok valla hic kafama uygun kimse yok
Hemen karar verme tanımaya çalış
Tamam oyle yapicam ben genelde kestirip atiyorum 2 gunde
Özelden sana taktik vereyşm
Yazamıyorum ben xperim. yetersiz
Gizliden çık
Cikamam :)
İlk zamanlar zor oldu ama şimdi alıştım
Ne gibi zorlugu oldu size?
Yani bir düzenin içinden çıkıp yeni bir düzen kuruyorsun artı yemek ekmek ev işleri bunların hepsini kendimiz yapmak zorunda kaldığımız için ilk zamanlar alışamadım zor oldu fakat şu an alıştım 3 yıl oldu Sonuçta
Ayni benimde 3 yil oldu bende maddi anlamda zorluk yaşamıştım ama sonra çalışmaya basladim rahatladım tabi erkek ve kadının zorlukları da baska. Su an kimseye muhtac degilim ve bu harika bisey
Aynen öyle alışıyor insan ben birde hiç tanımadığım biyere gelip hayat kurdum. Antalyada. 1 kişi bile yok tanıdık. Herşeyden uzak olmak istedim
Bende ayni seyi yaptim biliyomusun memleketim kucuk yerdi benim gitsem laf söz olacak diye kimsemin olmadığı biryerde hayat kurdum is hayatim oldu bambaska bir baslangic yaptim seni çok iyi anlayabiliyorum umarim cok iyi birhayatin olur oralarda
İnşallah seninde öyle kimse yok çocuklar annesinde bende 1 yıl içimde kendi işimi kurdum maddi manevi çok iyiyim. Akşam eve gidip ayaklarımı uzatıyorsun oh huzur. Artık hiç bir şey zor gelmiyor her şey geliyor elimden
Süper cok sevindim senin adına
her şey gönlünce olsun seninde
Benim icin de zor oldu. İnsanlar ben hic evlenmemis birini isterim diyor. Kalıyorum öyle sonra...
Sanki evlenip ayrilinca baska birseye dönüşüyoruz
Evet. Hâlbuki hayatta her sey gelebilir başa. Ayipliyiz gibi... O kadar sacma ki
Bir de evlenmeden her halti yemis sonra da bana "ben evlenmedim evlenmemis birini isterim" demesi..
Bu konuda dertlesmek istersen her zaman hazirim
Hiç sorma aynı dertteyiz
maalesef
Nerelisiniz
En çok kadın için zor
Seninle aynı durumdayım
İnsandan insana değişiyor aslinda kadin erkeği yok
Benim kocama kolay olacağı kesin 😅 hergün başka bir kızla gezme hayali kuruyor Allahın cezası
Kadın disi bulur fişini çeker isini
Erkekler için daha zor
Her iki taraf için de zor
Boşanmak her iki taraf için de zordur
Hayır her iki taraf için de zor
Her iki taraf içinde zorlukları var elbet
Bizim toplumumuzda kadın için zor
her iki taraf içinde zor
Erkekler için daha zor
Bazı erkekler içinde zor olur bence
Evliliğinde çok yıpranan herkes için zor.
Bence erkek için daha zor
Neden?