Annem beni sürekli eleştirip yengemle torununu benden üstün tutunca nasıl başa çıkabilirim?

Eskiden bana düşkündü ama şimdi abimin oğlu var, o büyüttüğü için beni unuttu. Bu yüzden gittim evlendim ama ne zaman bir şey olsa bana yükleniyor. Evlendikten sonra artık beni kızı olarak değil de kadın olarak görüyor, yengemle daha iyi arası, her şeyi onunla konuşur. Bana diyor sen artık el oldun, ben de dedim elsem gelmem. Daha narşit bir kişiliği var. Annemle yengemler ayrı eve çıkacak, şakadan dedi anneme çocuğumu sana bırakacağım, ben de dedim millet zorla almışsın der yeğenim için, yengeme de sen nasıl annesin ki oğlundan vazgeçiyorsun. Annem de diyor ben bağlandım torunuma, 2 dakika onsuz nefes alamam dedi. Büyüyünce tercih eder o kimi seçeceğini, sen karışma dedi. Sorun annem ve kişiliği bu, tatilden sonra eskisi gibi olmak istemiyorum. Madem ben el olmuşum, hiçbir şeyi beğenmeyen bir tip temizlikten tut

Annem beni sürekli eleştirip yengemle torununu benden üstün tutunca nasıl başa çıkabilirim?