Eşimin ilk evliliğinden 2 çocuğu var, sık sık görmeye gidiyorum, getiriyor. Hastaydı, öldü. İkimiz de perişan olduk üzüntüden. Eşim bayıldı tabutun başında, eski eşi de beni parçaladı. "Senin yüzünden oldu, sen ne yüzle geldin buraya" diye. Eşim şu an ölü gibi, hiç konuşmuyor, ağlıyor sadece. Oğlunun atletini almış, onu kokluyor. Ben de çok ağladım, çok küçüktü. Şimdi o kadına da üzüldüm, sosyal medyadan paylaşmış. Ben neden bu duruma şahit oldum diyorum, nasıl dayanırım diyorum kendi kendime.
10 sa
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, bu yaşadığın acı tarif edilemez boyutta. Bir evlat kaybetmek kadar zor bir durum yok. Eski eşinin sana yönelttiği sözler, onun kendi derin kederinin bir dışavurumu aslında. O anki çaresizliği ve öfkesiyle seni suçladı, bu senin suçlu olduğun anlamına gelmez sakın. Bu acı dolu süreçte kendine ve eşine şefkatle yaklaş. O da senin desteğine çok ihtiyaç duyuyor. Bu zor zamanları atlatmak için hem sen hem de eşin zamanla iyileşeceksiniz, sadece sabır ve anlayışla ilerleyin. ❤️ Sarılın birbirinize, bu süreçte yalnız değilsiniz. 🙏