Basın sağ olsun tekrardan😟 geçmeyecek unutmayacaksın hiçbir zaman sadece zamanla verdiği acıya alışacaksın ben de hayvanım öldüğünde çünkü belli bir süre çok üzüldüm ama daha sonra artık alıştım ama şunu diyebilirim daha sonra başka hiçbir hayvan onun kadar sevilmiyor
Zamanla gecer. Ne yapsan da acisi icinde kalacak. Aslinda zamanla gecer diyorlar o gecer kelimesi orada teselli kelimesi. Zamanla sadece icindeki aci 0 inecek kadar azalir. O icinde bir ukte olarak kalaca. O uktenin sana vereceği acı zamanla nerede ise 0 inecek. Zamanla senin icin aci değil bir ani olarak kalacak. Beynimiz boyle tasarlandi. Cok takmamaya kafani baska seylere dagitmaya calis. Ben bunlarin hepsini insanlari kaybederek yaşadım fakat sevdiğiniz bir hayvanda da bu ayni. O da bir can sonucta.
Unutamayacaksın. O acı da hiçbir zaman geçmeyecek. O, seni herşeyden çok seviyorken veda etti sana. Sen de, yaşamın boyunca onu çok sevmeye devam edeceksin. Oğlunu her aklına getirdiğinde acısını hissetmekten kurtulamayacaksın ne yazık ki ama o acının üstünde bir duygu hissedeceksin her zaman. O duygu da, sevgidir. Başınız sağolsun.
Gecmis olsun. Acin gecmez. Hatira ani olarak sende kalacaktir. Yokluguna daha cabik alisabilmen icin. Yeni bir yavru kedi sahiplenmeni tavsiye ederim. Hic biri hic birinin yerini doldurmaz ama en azindan yeni bir kedicige baglanirsin.