Ailem yüzünden baskasıyla evlenmek zorunda kalan sevgilimi unutup bu acıyla nasıl başa çıkıcam?

Sevgılımle iyiydi aramız 1 ayımıza gırmıstık daha dün kutladık uzak mesafaydık ben istememiştim onu ılk bas 2 sene ugrastı sevgılı olmak için gecen ay kabul ettım bır sans verdım 1 ay ıyıydı düne kadar dün gece mesaj aldım ben yapamıyorum sanada yazık bana ulasma dıye ne olduguma durdum bır sekıl ulaştım ona ve hısımları yüzünden başkasıyla evlenmek zorunda oldugunu ogrenmıs ailesi yüzünden benden vazgectı sevdıgım var demıs evlenmek zorundasın demısler yalan söyleyen biri degıl göz göre göre başkasıyla evlenecek aradaki düşmanlığı bitirmek için ailem için mecburum dedı aile ilişkileri de yok anne baba ayrı babası baska kadınla evlı sadece önem verdıgı Oz kardesı ve bahanesi halası amcası felan mecburum dedı gorusuruz dedı ve kapattı telefonu yanı anlayacağınız severken ayrıldık bız ayırdılar başkaları ne yapıcam ben canım yanıyor yerimde duramıyorum cok kötüyüm mahvoldum ne yapıyım delırcek gıbı oluyorum sevdıgım desen o da beter ne yapıcam akıl verin bana lutfen onun evlılıgınj görücem goz gore gore onun koynuna girmem dedı mahvetti benı

Ailem yüzünden baskasıyla evlenmek zorunda kalan sevgilimi unutup bu acıyla nasıl başa çıkıcam?