Sevgilim ailesi yüzünden benden ayrıldı. çok acı çekiyorum?

18 yaşındayım. sevgilimin ilk çıktığı kızdım farklı illerde yaşıyorduk. daha önceki sevgilim canımı yaktığı için en başta ben ona canımı yakıcaksan hiç başlamıyalım demiştim. sonra o bana canımı yakmıycağına inandırdı ve çıkmaya başladık. benim şehrime geldi görüştük çıkalı 2 ay oldu. beni kendine çok inandırdı sövselerde dövselerde seni bırakmıycam diyen adam 2 ayın sonunda annem devam etmemizi istemiyo diyerek ayrıldı benden. ben çok ağladım. günlerce ağladım. bigün bana seni seviyorum deyip 2. gün bilmiyorum ailemin yüzüne bakamam dedi. ailesine göre bu yaşlarda aşk caiz değilmiş annesi görücü usulüyle cemaatten biriyle evlendircekmiş. sonra bana kendisi mesafeleri de dert etti. madem annesinin bu kadar katı kuralları vardı başta neden benimle çıktı benden ayrılmıycağına beni hiç bırakmıycağını söyleyerek kendine bağladı beni? ama empati kurmaya çalışıyorum ben onun yerinde olsam bu kadar çabuk vazgeçmezdim. tamam konuşmayalımda. ama ben yine onu beklerim ona bunu söylediğimde bekleme dedi. ben onu unutamıyorum. artık erkeklere olan inancımda kalmadı. ben hala onu bekliyorum ne yapmam lazım?
Sevgilim ailesi yüzünden benden ayrıldı. çok acı çekiyorum?