Sevdigim kiz benden ayrıldı acı çekiyorum ne yapmam lazim?

Kızı çok seviyorum 23 yaşındayım ve 20 yaşından beridir onu çok seviyorum ben annesiz büyüdüm babam bakti bana o sıralarda hayatıma bir cok kız girip çıkıyordu bunların hepsi boştu ama zaman geçirmem gerekiyodu kendimi çok yalnız hissediyodum hep o yuzden boş beleş kişileri hep hayatıma sokup çıkardım seviyeli ilişkim herzaman olurdu ve birgün bu kızla tanıştım başta arkadastik sonrada çok fazla zaman geçirdik ve birbirimizi okadar çok sevdikki 3 yıl boyunca uzaktan ilişki yürütük hatta ben onun için üniversite bile kazandım ama araya pandemi girdi ve asla kavusamadik ama ne zaman istese yanına giderdim herzaman yanında olurdum herisine koşardım onun son 6 aydır bana farklı davraniyidu başlarda herseyini bana anlatan kız gitti doğru düzgün iletişim kuramayan birisi geldi kendisi şu an mühendis ben hala ogrenciyim onun için çalışıp universitemi uzattım 2 yiliktan DGS ile geçiş yaptım ama bilmiyorum yani 3 yılımı onun için feda ettim resmen şimdi seviyeli bı şekilde ayrıldı benden bende bir şey diyemedim zaman bugüne kadar hicbiseyine karışan onu sıkan birisi olmadı ödevlerini bile yapardım oda bana yardım ederdi açıklama olarak biraz yalnız kalmak istediğini söyledi ama bana başta deseydi bunu ben zateb anlayış gösteren birisiyim herseyine yanında olurdum bir şekilde mutlu ederdim onu küçük suprizler hep yapardım zaten yanlız hisetmemesi için herşeyi yapardım şu an bunları bile bile benden ayrıldı ve açıklama olarak bazen bagzi şeyler biter dedi bana bende buna anlayış gösterdim zaten 6 aydır surkekli ayrıl barış yaptık ama bu sefer cidden ayrıldık tüm ailesi biliyodu benim ailem biliyodu bukez ailelerinde kattık işin içine onlarda çıkardı sildi herşeyi bende birsuru hediyesi var bana aldığı ondada benim var o ne yapcak bilmiyorum ama ben onları gözümün görmeyeceği biryere koymak istiyorum atmaya kıyamıyorum şuanda kendimi okadar boşlukta okadar yalnız hisediyorumki hayata en değer verdiğim kişilerden birisi daha beni terk etti içimi dökmek için bukadar şeyi yazıyorum ve rahatlıyorum aslında ama onu hala çok seviyorum unutma bilmem için yardım istiyorum ağlamak üzereyim ama güçlü durmaya çalışıyorum ben öyle kolay üzüle bilen birisi değilimdir egilmem bükülmem herkes beni öylede bilir ama şu an bunu yaptığıma bile inanamıyorum yapmamdaki tek etken beni tanimiyo olmanız ve ne haldeyim goremiyo olmanız şimdiden teşekkür ederim herkese
Sevdigim kiz benden ayrıldı acı çekiyorum ne yapmam lazim?