Üç gün önce aile sorunlarından dolayı benden ayrıldı sevgilim annesi vefat ettikten sonra babası başka bir kadını evi terk etti ben de onu seni çok gidiyordum bu durumda ilişki kaldıramıycağını zaten kaldıracak olsa benden ayrılmayacağını söylüyordu benden sonra kimseye Bakmayacağını ben de bakarsam görmek istemediğini çünkü her an beni izliyor olacakmış öyle söylüyordu Dün de doğum günümdü mesaj atmaz dedim ama attı sizce döner mi
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
bahane bahane bahane. başkasına da bakar birkaç aya eline düğün davetiyesi ulaşır
aile sorunu oluyorsa bir nolacak yani sadece sana fazla zaman ayıramazdı... bunlar hep bahane seven her türlü sever bırakmaz hasret kalsa da bırakmaz ama bizi bırakan oldu tabi yalnız kalcam diye 🙁
O Şu an evde tekmi yaşıyor bence onun yanında kalabilirsin
Hayır küçük bir kardeşi var ve bir ablası var eve o bakıyor kısacası şu an evin babası oldu ben bu süre zarfında onu alttan almadım sürekli küsüyordum kavga ediyordum bu yüzden o kadar derdin içinde kaldıramadı çoğu şeyi onu biliyorum
Sende acımasız birisin ozaman git özür dile çocuktan
Siz ne kadar süredir sevgilisiniz
Biz 3 yıllık onun sevgisinden eminm sadık ta sadece şu an psikolojik olarak çöküntüde insan giderken bile her an seni izliyor olucam başkasıyla olursan vs demez dün doğum günümdü kutladı kızlar yazma o yazsın göndermede uapma şu an sus diyorlar bekle o sorunlardan kalksın illaki dönecek diyor
Peki yaşlarınız kaç
21
Ve aranızda biseyler oldumu hiç
Yok
Sevgi konusunda aşırı derecede şükür beni çok sevdi ben de onu çok seviyorum hala da sevdiğini söylüyor sadece şu an gerçekten ilişki kaldıramadığını söylüyor
Hic sevismediniz mi diye sordum
Aile sorununu bahane olarak görüyorum aksine en büyük destekcinin sen olacağını bilmesi gerekir
aile sorunları yalan başka bir şey vardır
Yok gerçekten onun sevgisinden çok eminim annesi vefat ettikten sonra babası evi terk etti ben çok aşırı kıskanç bir insanım onu alttan almak yerine bayağı üzerine gittim bunu biliyorum sevgisinden emin olmasan asla böyle bir şey demezdim
Dert edilcek bir durum değil
Ben açısından mı ama işte çok seviyorum ve onun da gerçekten beni sevdiğini biliyorum sadece yaşadıkları kolay değil biraz zamana ve biraz onu kendi haline bıraktım
Biraz bekle başkası ile görmen muhtemel yani başarılar. Çünkü yalan var ortada iyi günler 😏
Yalan yok hayatını bildiğin bir insan üç yıllık sevgilim🥺
Hakkında hayırlısı
Zaman her şeyin ilacı ama dönmeyebilir
sana kurban OLSUN
Ben de ona kurban olurum ama beni gerçekten sevdiğini biliyorum ama düşünsene annen öldükten sonra daha acısını yaşamıyorsun baban başka bir kadınla evi terk ediyor
anne babasının sorunu
her kadın tapılacak kadın değill
her kadın erkeğe kadınlık yapamıyor
ama senn ceremedini çekiyorsun..
Kesin aile sorunudur
Sürekli ona yazmak istiyorum ama kendimi çok tutuyorum kızlar böyle yaparsam daha iyi olacağını söylüyorlar mesela gittiğinden beri sürekli acıklı şarkılar sözler paylaşıyor ama ben hiçbir şey atmadım
Öyle yap zaten peşinden koşma o gelsin yazsın sana paylaşılanları da aldırma sen düz ilerle
Aynen ben de şu an onu yapıyorum zaten onun sevgisinden emin olduğum için bir yandan rahat ama gittiği içinde mahvoldum
Dediğin gibiyse sabret
Evet gerçekten bizim sürekli kavgalarımız oluyordu hep ben peşinden koşuyordum yalvarıyordun dönsün diye ama bu sefer kendi haline bıraktım çünkü yaşadıkları kolay değil biliyorum ablasına yazmadım mesela arkadaşları hiç yazmadım çünkü biliyorum sorunları bitecek