Sevdiğim ailesi için terketti?

Arkadaşlar 2 ay kadar biriyle görüştüm, ikimizin de meslekleri aynıydı, tanıştık bir şekilde. 2 ay her gün görüştük birbirimize çok işindik ve nişanlanma kararı aldık, beni ailesi ile tanıştırdı. Birkaç kere evlerine gittim annesi soğuk davranıyordu.

Sonra beni çok sevdiğini söyleyen adam ailem seni istemedi deyip terketti :( Çok ağladım, mesajlar attım ama dönmedi, ailem istemiyor dedi. 2 aydır da ayrıyız, ne aradı ne sordu :(((

Diyeceksiniz ki 2 ay kısa süre hemen sevdin mi, bilmiyorum sevdim işte. Ailesi beni beğenmedi galiba :((( Canım yandı ya, yaşayan bilir bunu. Çok ümitlenmiştim, tam aradığım insan, huylarımız herşeyimiz aynı diyordum, kavga bile etmezdik. Ne yapacağım ben, dönmez artık di mi :( Allahım :(
Güncellemeler
+1 yıl
2 ay ama inanki okadar güzel günler geçrdikki demekki tek tarfliymiş ya güzel günler dediysemde birbirimizle çok ilgilenirdik özellikle ben... hatta bana hep derdi ilk defa bir kız bu kadar çok ilgileniyor benle senin yanında çok huzurluyum der sarılırdı... bırakma beni derdi. yazık ya ayrıldığı günden beri ağlıyorum:((( aldatmadım saygsizilik etmedim ama işte demekki bunu haketmişim.
Güncellemeler
+1 yıl
kısa ve öz şu cevabı beklıyorum sizce döner mi?**
Güncellemeler
+1 yıl
döner yada dönmez deyin özellıkle erkekler:)))) cünkü bayanım ve terkeden erkek.
Güncellemeler
+1 yıl
üstelık kendı aıleme söylettırdı istemeye gelıcez nişanlı kalalım dıye ben daha erken dedıgım halde...aıleme bu durumu zor anlattım bıttı ayrıldık dedım...
Güncellemeler
+1 yıl
ufffff:((((
Sevdiğim ailesi için terketti?