12 gü

Babaannemin bitmeyen öfkesi ve annemi aşağıladığı evde bu psikolojik yükü taşımak zorunda mıyım?

babaannem bizim üstümüzde oturuyor, yaşlandıkça iyice her şeye alınmaya her şeye çok çabuk sinirlenmeye başladı, annemi hiç sevmez küçüklükten beri biz annemi kötüledi, onun harici annemin yüzüne de söyler her şeyi babama da söyler ama amcama bayılır, amcam avukat her cumartesi bize gelir emekli bu arada biz müstakil bir evde oturuyoruz o da her cumartesi gelir işte neneme, böyle tüm hafta suratı asık hepimize kinli sinirli cumartesi pamuk olur amcama yemekler yapar amcam ne derse bize o şekil davranır. neyse amcamı bir köşeye koyalım anneme geçelim, böyle annem mesela gün içinde neneme bir şey söyledi ona hemen sinirlenir çıldırır bütün sinirini de benden çıkarır, böyle görmeniz lazım ben yukarı çıkıyorum annemi babamı bir eziyor yüzüme karşı ağza alınmayacak laflar söylüyor öyle bir kırılıyorum ki sürekli tüm sinirini benden çıkarır, artık gerçekten çok yoruldum psikolojim bitik durumda gidecek bir yerim yok zaten lise sınıf tekrarıyım daha lisenin bitmesine çok var, geç kalmışlık hissim de var şimdi 11. sınıf olup 2 sene sonra üniversiteye gidecektim o süre 3 seneye çıktı Allah kahretsin

Babaannemin bitmeyen öfkesi ve annemi aşağıladığı evde bu psikolojik yükü taşımak zorunda mıyım?