Anneme olan öfkem ve kavgam bitmiyor benim gibi olan var mı?

Annem bipolar hastası ve ailede genetik bir hastalık. Ama asla hasta olduğunu kabul etmiyor. Gayet normal doğdum fakat büyürken sıkıntılar yaşadım çünkü annem hep dengesizdi bir gün aşırı seviyordu diğer gün saçlarımdan tutup sürüklüyordu. Annem kızmasın diye Allah’a dua ederdim. Şimdi onu çok iyi anlıyorum çünkü aynı şeyleri bende yaşıyorum. Bir anda mutsuz oluyorum hiç bir sebebi yokken bağırıyorum kin öfke nefret. Annemden nefret ediyorum ve sebebi yok. Her istediğimi yaptı ama sevmiyorum. Çünkü o da beni sevmedi çok değişik. Allah var dua ediyorum o kadar narsist bir insan ki. şu an atanmaya çalışan bir öğretmenim. Şimdi klişe annelere laf söylenmez ama siz onunla yaşamadınız🙂. O mükemmeldir işinde başarılı bir kadındır insanlara öyle görünür ama evdeki stres topu benim onun. Her mutsuz olduğunda bana bağırır hatta ağıza alınmayacak şeyler söyler. Onur kırıcı ama ben bunları yaşamak zorunda değilim. Benin gibi olan var mı? Derdimi açtım içimi döktüm. Yanlız olmadığımı hissetmek istiyorum.
Anneme olan öfkem ve kavgam bitmiyor benim gibi olan var mı?