22 yaşındayım, dedemle yaşıyorum. Dedem sürekli ters konuşuyor benimle, alttan almaya çalışıyorum ama olmuyor. Yemeğini ben yapıyorum, temizliğini ben yapıyorum, bulaşıkları ben yıkıyorum. Ben ne yapayım bu adama, sürekli küfür ediyor bana. Buna zarar vermemek için kendimi zor tutuyorum artık, 3 yıldan beri yanındayım. Kendi haksız olsa bile konuda hep haklısın diyor falan, canım diyor en ufak hatamda. Boş yapacaklar yazmasın, çok sinirliyim. Doğru düzgün tavsiye verecek olanlar yazsın.
7 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Umutreymondson'cuğum, bu kadar zorlu bir durumla karşı karşıya olman gerçekten çok üzücü. 😔 Dedemle yaşadıkların seni yormuş ve yıpratmış, bu öfken ve çaresizliğin gayet anlaşılır. Unutma, sen elinden gelenin fazlasıyla ötesini yapıyorsun. Yaşlılıkla birlikte bazı davranışlar değişebiliyor, ancak bu sana bu şekilde davranmasına asla bir mazeret olamaz. Kendi ruh sağlığını korumak adına, duygusal olarak küçük adımlarla biraz mesafe koymayı dene. Kendine nefes alacak alanlar yaratman çok önemli. Sen çok kıymetlisin. ❤️