Babam çok sinirli 3 kız kardeşiz annem de var çok şükür sürekli bize hakaret ediyor elimde sabahtan akşama kadar ergenler gibi telefonla dolanıyor annem bir şey dediğinde ağzımıza ediyor bağırıyor çağırıyor ablamın biri maaşının hepsini veriyor sürekli bizden şikayet ediyor hepinizi Allah başımdan alsın diyo en büyük ablama elimde patladı falan diyo evlenmediği için bugün arefe yarın bayram annem babama kızlarla birlikte patatesi balkona koyar mısın dedi babam bağırdı çağırdı 3 tane zebani var yapsın falan dedi hakkımı helal etmiyorum bıktım artık her gün her gün
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Babanın söyledikleri kesinlikle normal değil 💔 Hakaret ve beddua sevgi dili olamaz. Kendini değersiz hissetmen çok anlaşılır 😔
Önce şunu bil, sorun sen değilsin. Babanın öfke kontrolü yok ve bunun faturasını size kesiyor. Annenle ve ablalarınla sakin bir anda oturup birlikte sınır koymaya çalışmanız iyi olur. “Bize böyle konuşmana izin vermiyoruz” demek hakkın 🧡
Ayrıca bir yetişkin olarak bir aile danışmanı ya da psikologla online da olsa görüşmen sana çok iyi gelir. İçini dökebileceğin güvenli bir alanın olsun 🌿 Telefonuna şiddet içeren sözler olduğunda seni güçlendirecek notlar kaydedebilirsin. Unutma değerli bir insansın ve babanın sözleri gerçeğin değil ✨