Babam bana hergün küfür ve hakaret ediyor Ne yapmalıyım?

19 yasındayim 5 -6 senedir. Hic kimseden isitmedigim küfürleri Baba demek istemedigim insandan isitiyorum aksamları ailecek yemek yiyemiyorum direk masada küfür etmeye basliyor. Serefsiz diyor. Seni döverim hastaneye zor kaldırırlar falan diyor bende. Ama hergün böle Ruh saglıgım iyice cöktü bazen oturup bir yerde agliyorum. Herkezin babası destek olur cocuguna benimki bana köstek oluyor Bir insandan ölmesi icin dua edicek kadar nefret ettinizmi kücükken beni cok döverdi 3 senedir dövemiyor artık. En son bana para 6 sene önce verdi dahada vermedi ben saten hic istemedim. Bu yüzden okulu birakdım lise 2de calısmaya basladım Bankada belli miktar para var 10bin tl kadar kazandım biriktirebildim anca şu an baska eve cıkıcak durumum yok İstanbul'da yasiyorum ama Okuyamadım calısmak zorundayım karakterimde dilencilik yok saten annem zayif karakteri var ondan para isteyemem. calısıp kazandıgım paramdam anneme de veriyorum. Derdim büyük Bunun kanunen bir yolu yok mu bunu mahmekeye vermek gibi bir secenek yok mu Cezası ceksin istiyorum benim hergün hayatımı masediyor. Hem okuyup hem calısamam bu sefer az para kazanırım şu an bana en cok lazım olan sey para. Tek basıma belli bir miktar parayla nasil gelecekde aile kurabilirim hem ruh saglıgım bu kadarda bozukken. Bana küfür etme diyorum bana keslan serefsiz falan diyor hergün haraket Annemde calısıyor. Tek basına yemek yiyor masaya oturuyor beni cagirmaz tek yer gider televizyon izler bazen disarda karnını doyurur gelir. Babadan baska herseye benziyor. onun icin kendime söz verdim ne olursa olsun onun icin hapislere girmicem deymez. Ama hergün ben ruh saglıgım kötüye gidiyor. Annesi babası öldü onun kendine en iyi kyafetleri aliyor gecen 400 tl fenerbahce esofmanı almıs. Benimse sadece 3 pantolonum ve 5 tisortum var o kadar yani hic baba sevgisi tatmadım. İnternetden genelde kisisel g
Babam bana hergün küfür ve hakaret ediyor Ne yapmalıyım?