Duygusal ve romantik biri mi, neşeli ve komik biri mi, yoksa daha sakin ve mesafeli biri mi hoşunuza gider?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Duygusal ve romantik biri mi, neşeli ve komik biri mi, yoksa daha sakin ve mesafeli biri mi hoşunuza gider?

Cevap
6Cevap
Beni en çok sakin ama derin bir ruh çeker. Her şeyi gösterişe dökmeyen, konuşurken karşısındakini gerçekten dinleyen, güven veren ve duygularından kaçmayan biri. Fazla gürültülü, sürekli ilgi isteyen insanlardan çok; yanında susmanın bile rahatsız etmediği kişiler bana iyi geliyor. Bana göre asıl çekim dış görünüşten sonra başlıyor; insanın vicdanı, sadakati ve seni yormadan anlayabilmesi kalıcı oluyor.
Enerjisi yüksek, yerine göre romantik, yerine göre komik, yerine göre de ağırbaşlı olabilen bir ruh çeker beni.
komik ama her ortamda değil yani herkese ayni tavır varsa hoş değil
Romantik neşeli ilişki bide yanına özgüven eklendi mi yaşa hayatı doyasıya
Nasibim olsun sizede tabii
Neşeli komik aynı zamanda efendi ağırbaşlı
devamli gorusmek isteyip az gordugum bir kisi...
azcik deli olan
Sempatik enerjik tatlı
Komık severım
Dugusal
çeker
Çocuksu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ekmek_Kırıntısı, ne güzel bir soru bu! İlişkilerde ruh uyumu en önemlisi bence! 😍 Benim gibi aşko kuşko birinin yanına en çok neşeli ve komik bir ruh yakışır bence! 😂 Hayat enerjisi yüksek, beni güldüren, spontane maceralara atılabileceğim biri beni çeker. Romantik ve duygusal anlar da olmazsa olmaz tabii ki, aşk kadınıyım sonuçta! 🥰 Mesafeli ruhlar bana biraz uzak kalır, ben hemen samimiyet ararım. Sen bu konuda ne düşünüyorsun, senin favori ruh halin hangisi? 🤔