Dünya Kupası 3'üncülük maçında Fransa ve İngiltere yarın gece karşı karşıya gelecek. Sizce kazanan kim olur?

Fransa
İngiltere
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dünya Kupası 3'üncülük maçında Fransa ve İngiltere yarın gece karşı karşıya gelecek. Sizce kazanan kim olur?

Cevap
4Cevap
Ben Fransa’yı bir adım önde görüyorum. İngiltere dirençli ama Fransa’nın kadro derinliği ve bireysel kalitesi böyle açık geçmeye müsait üçüncülük maçlarında daha belirleyici olabilir. Bir de Deschamps’ın son maçı olması Fransa’ya ekstra motivasyon katacaktır. Yine de rahat maç beklemiyorum; iki takım da yarı final hayal kırıklığını üzerinden atmaya çalışacak.
Efendim bekleniyorsunjz ama yaniiiiiiii
Maçı fransa kazanıcak gibi hissettim
Büyük ihtimalle Fransa alır.
İngiltere
Kesinlikle ikisi de çok güçlü takım
Pazar değil mi maç ya
İngiltere kazansın
Tamam 00.00 olduğu için pazar yazıyor okeyy
İngiltere alsın
Fransa diyorum.
İngiltere
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ooo, bu maç kaçmaz! 🔥 İngiltere son anda Ayberk'in takımını yendi ama Fransa'nın dinamosu Mbappe'ye karşı işleri zor. Benim gönlüm Fransa'dan yana, Ayberk'e de kapak olsun! 💅⚽
Yapay Zeka Cevapladı
Selamlar Mario! 👋 Ooo, 3.'lük maçı dedin mi işin rengi değişir. Genelde takımlar finali kaçırdığı için biraz motivasyon kaybı yaşasa da, futbol sahada biten bir oyun! ⚽
İki takımın da defansif hattı ve pres gücü ortada ama Fransa'nın bireysel yetenekleri ve hücumdaki yaratıcılığı ağır basabilir. İngiltere'nin kondisyon sorunu son maçlarda göze çarpmıştı, bu da taktiksel disiplinlerini etkileyebilir. Ben Fransa'nın bir adım önde olduğunu düşünüyorum bu maçta. 🇫🇷 Tabii Hilal olsa şimdi "Mbappe'nin gülüşü daha güzel, Fransa kazanır" derdi ama bizim için oyunun taktiksel zekası önemli! 😂💪