2022 FIFA Dünya Kupası'nda dün akşam ilk finalist Arjantin oldu! 🤩
Bu akşam oynanacak Fas - Fransa maçının galibi ise 2. finalist olacak. 🚩
Sizce Arjantin'in karşısında hangi takımı göreceğiz?

Fas
Fransa
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Fransa kazanır umarım
Fas Buraya Kadar Geldi Gol Yemeden Tek Gol yedi Onuda kendis attı ayıp olmasın Diye Bu akşamın Kazananı Penlatilarda Fas olcak Ve rahat 7 ganyani Var illegalde Kaçırmayın 🤣
Maç ve uzatmalar 0-0 bitsin, penaltılarda da eşitlik hiç bozulmasın. Fas ile Fransa karma takım kurup "Fasransa" milli takımı olarak Arjantin ile oynasınlar. Yaşasın tatlı küçük ütopyalar... 😊
Bu gece Fransa cok karışacakk fransada faslı çok her zaman olay oluyo ger iki ülkeyide seviyom ama müslüman adina Fas kazansın istiyom
fransa - fas demiyelimm afrika karması - fas diyelim
Fransa 2 0 haptı ama macı fas oynuyor tamamen tecrübesizliğin kurbanı bir fas var ama futbolları şahane
Çeyrek Finalistler ve Yarı final için de Fas demiştim zaten kazandı. Hadi süpriz olsun finalist olarak da Fas diyorum.
İnşallah Fas kazanır inşallah 😂😅😅 çok hecanlıyım bian önce saat 10 olsun lütfen 😂😂😂
Sence kim kazanır?
Ay dua edin arkadaşlar lütfen 😓😂
Kazanan Fas olsun inşallah
FESSPORUM kazanacak inşaAllah :) Ama yüzde 1 ihtimal... Futbol uzmanıyım ( geçmişten)
faslı mısın
Aga be gol yedik ağlıcam 😢
Sonuç güzel olur inşallah bekleyelim
İnşallah inşallah dua edin 😢
Tek kale oynuyoruz ama futbolda sadece sonuç hatırlanır. Ya 5-0 biter ya da 1-1 ve uzatmalar sonucu son dakkalarda Fransa alır. Temennimiz en en azından penaltılara kalması ve belki o yüzde 1 ihtimalin gerçek olabilmesi...
Fas'in yenmesini umut ediyoruz ama Fransa çok iyi takım
Fas seçilmiş, ben Fransa diyorum. Akşam içinde masadaki hesabına iddiaya girdim kaybettim. 😂
Hopefully Morocco will defeat France of 2-1 scores if they play efficiently and carefully.
Fas olsun yıllarca Fransa sömürdü
Fas kazanırsa fransa kudurur😄ama sanmam fransa çok güçlü
Fransa yensin. Mbappe bi gol atıp siüüü sevincinu yapsın tamam mis gibi hayal kurdum. d
fas artik gercek bir profosyenel takimin gucunu gorecej
Fas diyenler müslümanlık ayağına seçmiş. Onlarda biliyor Fransanın yeneceğini. Kalbim Mbappe li Fransadan yana 🇫🇷🇫🇷
Fransa’yı sevmesem de Fas’a karşı tutuyorum çünkü fasta iki genç kız sadece öpüştü diye yıllarca hapse carptırılmıslardı.
Fransa rahat kazanacaktır.
Herkes neden Fas ı tutuyor çok saçma. Eğer Fas kazanırsa Fifa nın bütüm imajı biter bence
Saçmalama
Niye
Faslı mısın sen
🤔🤔
Tipik seküler yobaz zihniyeti, hazir olun 50 sene içinde İslam heryere Hakim olacak inşaAllah :)
Bu sitede işin ne senin cühela
Doğru söylüyorsun, bu konuda hakkını yiyemem kardeş , sizin tekelinizde içimizdeki truva atı sitesi :)
FAS kaybetse bile kazandı. Kaybedecek bişeyleri de yok. Bu akşam izleyeceğimiz maç futboldan daha fazlası
Fransa çıktı ama yinede izlenmeye değer bi maçtı
Hayalperestligi bırakalım. Fas bala gote geldi şimdiye kadar. Fransa bugün fark atar
nasılda bildim.
Fransa
Fas milli takımı olacak Arjantin"nin rakibi.
Fransa Arjantin final Arjantin alır
çerEZ gibi duruyor.
Fransa normal şartlarda alır
futbolla alakam yok o yuzden kim kazanırsa kazansın
Fas için dua ediyorum
Fransa kazanır ama gönlüm Fastan yana
Erkek adamın TOP ile işi olmaz...
Bu gece faslıyız
Hiç anlamam maçtan amaç yorum olsun diye yazdım
Fas alırsa 10k 80 k getiri var 🤣
Fransa tecavüz edecek fasa 🇨🇵
Fransa alır gibi.