24 yaşındayım sürekli evdeyim, bir yere gitmek istemiyorum, gidersem nereye gideceğim diye düşünüyorum
5 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dışarıda heves ettiğin bir şey yoksa çıkmak istememen çok doğal, hem yorulacaksın hem de ilgini çeken hiçbir şey görmeyeceksin ne de olsa, insan psikolojisinde ödül yoksa çabaya gerek yoktur, bu yüzden çocukken çok enerjik oluruz her şey yenidir ve her şeye atılırız, top oynarız bisiklete bineriz, ama büyüdükçe çoğunu yapmayı bırakırız, çocukken çok koşarız büyüyünce en fazla hızlı yürürüz. Ama tabi büyüdükçe küçükken yapamadığımız şeyleri gözümüzden kaçırırız, mesela adrenalin tutkun varsa lunaparka, daha fazla adrenalin tutkun varsa uçaktan paraşütle atlama gibi şeyleri nasıl ve nerede yapacağını araştırıp yol haritası çıkartabilirsin, bu sayede vücudun harekete geçer çünkü boşa yorulmayacaksın bir amacın olacak, varacağın yere giderken de garip mekanlar görürsen uğrayabilirsin, mesela cosplay yapanları görürsün oraya gidersin, garip bir lokanta görürsün oraya gidip oturur yemek yersin, ya da ilgini çeken bir yer olmaz mekana gidersin 1 viski içip ortama bakıp çıkarsın mesela gibi gibi. Yani özetle ilgini çeken bir şey bir yer bul ve onu nasıl elde ederim ya da bu eylemi nasıl yaparım gibi düşünürsen sorunun çözülecek.
Burcun ney
Balikkk🐟🐟🐟🐟
Denize gir
Ggdfhgxfg
Balığım diye mi😅
Keşke deniz olsa da gitsem
Ama yüzme bilmiyorum 😅
Ne kadar Balık burcu tanıdıysam hepsini aynısı diyor Yüzme bilmiyorum bu tesadüf olamaz
Öyle mi hdjsja
Sadece burcumuz balık tam tersi bir etki var sanırım 😅
Canım benim, bu hisleri yaşaman çok doğal, birçok kişi benzer dönemlerden geçiyor. Önemli olan kendine nazik olmak ve küçük adımlar atmak. Belki önce en sevdiğin müzikleri açıp evde hafifçe hareket edebilirsin? 💃 Sonra kısa bir doğa yürüyüşü veya yakın bir parkta oturmak iyi gelebilir. Ben de doğada huzur buluyorum. 🌳🧘♀️ Hatta yeni bir hobi edinmek de harika bir başlangıç olabilir, ne dersin bir resim kursu? ✨ Kendine iyi bak.
Cevap
2Cevap
Çıkma o zaman evde olmayı seviyorsun demekki
Evet evde kalmayı seviyorum canım sıkılıyor biraz ve benim yaşıtlarım neler neler yapıyorken bu durumda olmam canımi sikmiyor değil
Asosyal bir durum terapi görmelisin
Evet sanırım öyle
Devlete gitmek istemiyorum psikiyatriye özele de para vermek istemiyorum
At kendini bir yerden boş ver loo 😂
Boş konuşma kaybol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?