Kişilik & Karakter konusunda 354 cevap paylaştı. Sorunun evli olmak ya da olmamak değil, bence depresyona girmişsin, içinde bulunduğun yalnızlık durumu da bunu körüklüyor. Bir işte çalışıyor musun? Çalışmıyorsan biri işe gir, çalışıyorsan kurslara filan katıl, evlenecek birini bulmak için değil, kafanı dağıtmak için. İnsan bir sıkıntısı varken kendini dinlerse daha çok bunalır, sürekli bir şeyle uğraşırsan bunalacak vaktin kalmaz :)
Bak ben de 30 yaşında sayılırım ama yalnız başıma tatile de giderim (ya da arkadaşlarla, aileyle vb.) gezerim, tv de izlerim. Bunların yalnız olup olmamakla alakası yok, sen bunaldığın için sana zevk vermiyor. Şimdi karşına evleneceğin bir kız çıksa şu bunalım durumundayken onunla da çok mutlu olmazsın inan, ilk önce biraz rahatlamaya bak. Böyle bunalım içindeyken karşına mutlu olabileceğin biri çıksa da kaçar senden, biraz rahat ve güleryüzlü ol.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
abi takma kafana boşver. herkes evleniyor diye sen de evlenmek zorunda değilsin. bir ömür dırdır mı çekmek istiyorsun? kadınların çoğu insana eziyet çektirir gereksiz yere. türk kadınının psikolojisi çok bozuk, anlayış kıtlığı var. sabit fikirliler, insanı kullanırlar , bencillerdir. kadınla tek paylaşabileceğin şey çocuk, daha doğrusu onun seninle paylaşmak isteyeceği tek şey. sen sanıyormusun ki evlenenler mutlu? hepsi kan ağlıyor. allah mutluluk versin herkese ama dışardan göründüğü gibi değil yani evlilikler. anlaşabileceğin biri çıkmazsa asla evlenme, pişman olursun.
00 Yorumla
Bak şimdikiler genelde 20 yaşında evlenip 1 sene sonra adliye de aldıkları için soluğu biz onlara göre evde kalmış oluyoruz, bizim şirkette herkes 20 yaşında evlenmiş ben 25 yaşındayım şu an benim gibilerin 7 yaşında çocuğu var ama hayatları 4/4 lük mü hayır , çoğuna baksan evlendiklerine pişmanlar mutlu olanlar pirincin içinde taş gibi sırf yaşlarının geldiklerini düşündükleri aile ve etraf baskısı yüzünden evleniyorlar, sakın bu yüzden depresyona girme sevdiğin ve ömür boyu kafanın uyuşacağı ben bu insanlar bir ömür geçirebilirim diyebileceğin an sen zaten farkında olmadan o yola girersin , evlenmek için evlenenlerden sakın sakın ha olma , onlar sen ve ben gibiler evde kaldın deyip içten içe gıpte edenler , sırf evlenmek için evlensem bugün abartısız 15 kişi var listede ama evlilik kurumu çocuk oyuncağı değil...
105 Yorumla- +1 yıl
Listesini geç veni ben buna çok kızıyorum yani önüme gelen sapla evlenmek için evlenemem yani nedir bu mantık bir kere aşkın yaşı yok diye kalıplaşmış bir zihniyet oluşmuş iken , aynı zihniyet şu yaşa kadar evlenmeliyim diye nasıl düşünebiliyor en çok da buna ifrit oluyorum ben yahuu :))
- +1 yıl
+1 iyi özetlemişsin
- +1 yıl
güzelll
+1 yılbır secım yapman gerekıyo artık dort dortluk bulamazsın yalnızlık cok kotu ınsan deger gormek cok guzel.
12 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılevliligi ne sanıyorsunuz anlamıyorum, hayatta bir dönüm noktasımı, independence day mi? ne? hayatını evlenince hayat güzelleşcek şeklinde şartlarsan evlensen de mutlu olmazsın. Koyun sürüsü insanımız da evleniyor noluyor, yüzde 80 i mutsuz, sırf evlenmiş olmak için evleniyorlar. yok su yasa kadar evlenmeliyim diye şartlamak nedir. sen once kendi hayatını düzene oturt,bırak gerisini hayat halletsin, dogru insan hiç beklemedigin an oyle bir karşına çıkarki, "ulen iyi ki beklemişim, acele edip evlenmemişim" dersin
Halkımız koyun sürüsü, dediler kalkıncaz, hop yüzde 50 si ampulcu oldu, dediler ailede keramer var evlilik harika bir olay, hop yüzde 80 i evlendi. yüzde 80 in yüzde 50 si bosandı, evde şiddet uyguluyor, hayatından mutsuz, sevgi yok aşk yok...50 Yorumlaherkes evlenmek zorunda değil. zaten çoğu kişinin hayatı üniye git okulu bitir askere git iş bul evlen ev kredisine gir çocuk yap onları büyüt.bu döngüde geçiyor. yalnızsın ama evde boş boş oturma birşeyler yap resim yap, enstrüman çal, kariyer yap illa evlenilince kurtulunmuyor.
30 Yorumla28 mi ? bedava vallahi !
Yaş geç değil ama sanırım sen aklındaki planlarda geç kaldın .. Muhtemelen onlarda plan değil hayaldi.. Yoksa berbat olmazlardı..
Bir söz vardı
İnsan 20sine kadar sevdiğiyle
20sinden sonra mantığıyla
30unda bulduğuyla evlenirmiş :):)
Bu da düşündüren latifem olsun :)
Seçici olmak iyidir ama çokta detaycı olmayıp birazda şansa bırakmak yaşama heyacanını artıtır.
Bol hayırlı kısmetler diliyorum abim :)10 Yorumlae ben 30 yaşındayım halen bekarım,sen 28 inde depresyona giriyorsan ben ölim o zaman :) şaka bi yana kimse boşanmak icin evlenmez o yüzden ince eleyip sık dokumak lazım..evlenmek icin evlilik yapılmaz,cinsellik icin evlilik yapılmaz,en güzeli sabretmeye devam,bir ömür aynı evi paylaşıp,yaşlanabileceğin hayat arkadasını bulana kadar bekar kalmaya devam : )
10 Yorumlao derece bunaldıysan biraz para da varsa sosyalleş arkadaşım hobi edin bi süre sonra o hobiye kendini kaptırırsın zaten ve o zaman o ortamdan istediğin şekilde bulabilirsin ( hobi derken ahşap oymacılığı felan değil :D bowlıng , golf yada şimdiki üniv amelelerinin yaptığı gibi fotoğrafçılık kursuna git tak boynuna bi nikon kızlara facebook fotosu çekiyorum ayağına.. :D ) benim sana tavsiyem bu.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 457 cevap paylaştı. Aynı durumdaydım.Şimdide bişey değişmedi.Ama deprosyondan kurtuldum.Ne yapalım.Olmazsa olmuyor.ama üzülmeye değmez.Olacağını umut ediyorum.Gerisi çok da boş yani.Ama şimdi üniversiteye gidiyorum.Uğraşıyorum bişeylerle.Askerlik zaten biteli çok oldu.İş kurdum.İyi kötü neyse.Kendini bişeylerle meşgul et.elbet olacaktır.
00 Yorumla
+1 yılbu arkadaşın cevapladığı sorulara bakarsanız neden durumunun böyle olduğunu daha iyi anlayacaksınız. ulan cinsellikten başka hiçbir soruya cevap vermemişsin zırto sonra da gelmiş evde kaldım diyosun kalırsın tabi
31 YorumlaAl benden de o kadar ama benim psikolojim bozulmadı. Alıştım bu duruma. Ya bende sorun var ya da karşıma çıkanların hepsinde :) Her işte bir hayır vardır. Allah'a sığın, hayırlıysa sen istemesen de olur zaten. Allah gönlüne göre versin...
00 YorumlaSen kendin istiyorsun diyemi evlenmek istiyorsun yoksa çevre, aile baskısımı ? ben 29 yaşındayım ama hiç senin gibi kaygılarım yok, yeterki iste evlenirsin acelen ne ;) Boşverrr kendin içi yaşa :D evlenip mutlu olamazsan kimse yanında olmayacak...
00 Yorumlaulan millet bekarken ağlıyor yalnızım diye.. Evlenincede ağlıyor nerden evlendim diye..
Sağım solum, evlen oğlum diyenler ve evlenme oğlum manyakmısın diyenlerle dolu!.10 YorumlaHerkes evlenmeyi kötülemiş , eksilerinden bahsetmiş kaç kere evlendiniz acaba ; ) ,sen bakma kardeş eğer maddi, manevi olarak durumunu ayarladıysan evlen , ve hiçbir insan dört drtlük değil sende aramaya devam et yine.Ben ne kadar evlilik karşıtı olsamda siz evlenin , bana ters evlilik , karşımdakini düşünüyorum ona haksızlık olur çünkü aldatırım eminim.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 395 cevap paylaştı. Kardeşim ben de 32 yaşındayım. Atayım kendimi bir arabanın altına o zaman. Bekle. Herşeyi bir zamanı var ve o gün gelecek. sırf evlilik olsun diye evlilik yapılmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenı bu aksam istemeye gelıyorlar allah sanada en kısa surede nasıp etsın ;)))) geç olsun güç olmasın
10 YorumlaSeni begenenlere yonel ulasamayacagın ınsanlara yonelme
30 Yorumla28 ne ki... 40 yaşındaydım, 19 yaşında sevgilim vardı...nasip !...üzerine gidersen ters tepiyor. Oluruna bırak. Haklısın yalnızlık zor. burda herkes, ceviz üstünde fındık kırıyor belki, hayat herkese gülümsemiyor.
10 Yorumla
+1 yıl28 yasında bır erkeksın ve deprasyodasın ya kardesım dur bısmıllah yolun cok basındasın sımdıden yapma boyle olur merak etme
21 Yorumla- +1 yıl
ablam doğru söylüyo 28 yaş ne ki, evlenmekten daha önemli şeyler var dışarda hayat devam ediyo yukarda da yazmışlar gerçi okulunu bitir kariyer yap vs vs farklı söyleyecek bişeyim yok seçeneklerin ortada bi seçim yapıcaksın. ya bu psikolojiden kurtulup hayatını yaşayacaksın yada bu şekilde devam ediceksin. seçim senin
Kendinin evde kaldığını değil diğerlerinin evden kaçtığını düşün .
10 Yorumla
+1 yılanne,teyze,yenge ve dahili tüm orta yaşlı hatunların ağzını bi bantla, yavaş yavaş kendine gelirsin
01 YorumlaÇık dışarı çapkınlık yap. Yaz geldı herkes dışarda. Ne kafana takıyorsun evlenıpde bayan dırdırımı dınlıyeceksın Nerdeydın? Kimleydın? hesap ustune hesap soraarlar .
10 Yorumla
+1 yılkendine bi köpek al ama yine de evlenme.Evlenmekte neymiş ya.Daha 28 yaşındasın ne diye acele ediyorsun ki hocam.
00 Yorumla
+1 yılProfilinde yazdığın gibi rahat ve kaygısız olman yeterli...
00 Yorumlaşu evliliği çıkış yolu sanmanız ne garip..sürüye uymak istiyorsan uy..ama koyundan farkınız kalmayacak.
40 Yorumla
+1 yılabicim delimisin divanemisin ? her 28 yaşında bekar evde mı kalmış oluyor 30unda evlenende var 50 sinde evlenende
zamanı gelince elbet evleneceksin hemen evde kaldım psikolojisine girme üzme canını00 Yorumlaprofilinde kişilik bölümünde rahat ve kaygısız yazıyor ama:)
00 Yorumla
+1 yılolmadı evlilik programına katılırsın da yaşın daha genç. insanlar 30larda birini bulup evleniyor. acelen ne, azıcık bekle. olmadık yere can sıkıntısı arayıp depresyonik haller yaratıyorsunuz. allam ya!
02 Yorumla- +1 yıl
herkes çift bir sen yalnızsın zaten. abartıdan başka bi şey değil
yas jac ki evde kaldim diyon e sende artik bulduhun la yetin
02 Yorumla
+1 yılmerak etme eninde sonunda seni seven biri cıkar karsına.
12 Yorumla- +1 yıl
asıl arayınca cıkmıyo biliyo musun :S ben ne zaman istesem olmaz ama hic ilgilenmeyince bi sürü olur dene bak bu dedigimi.
yaslandım moduna gırersen yaslanırsın
11 YorumlaEvde kaldığına inanarak bu gerçeği algılayarak depresyondan kurtulabilirsin :D
04 Yorumlakardeş merhaba,iş güc durumu nası ekonomık ozgurluk varmı?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHacı psikologa git, o düzeltir seni, bunalım girer, polyanna gibi çıkarsın yeminle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkardeşim 28 yaşındasın daha gençsin bulursun elbette birisini ben denizciyim ve benim 30 yaşın altında evlenmem neredeyse imkansız haline şükret yoluna bak...
00 Yorumla
+1 yılben 32 yaşındayım depresyona girmiyorum neden acele edeyim ki
01 YorumlaEvlenince "Eee evlendik ne oldu yani" diyeceksin. Hayatın boş olduğunu o zaman farkediyosun :D
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 815 cevap paylaştı. kurtulamazsın evde kaldın
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılpsikolojisi falan kalmamış bildiğin evde kalmışsın
30 Yorumlagörücü usulu evlilik yap.
20 Yorumlaerkekler evlenmeyi düşünüyo muydu :D
14 Yorumla- +1 yıl
arada bir iki tane çıkıyor warm , kusura bakma :D
evlensin o da düşünmez artık :D
+1 yılErkekler evde kalıyomuydu ya? aajshkahsjkdgf
13 Yorumla- +1 yıl
hahah :D
evde kalmadığını düşünerek :D
00 Yorumlabul ve evlen bilader. ancak boyle kurtulabılırsın
00 Yorumla
+1 yıl:) hacı bul bırını gorucu usulu felan evlen
00 Yorumlakardeş ben de evde kaldım. yalnız değilsin.
00 YorumlaBoşver önce ekonomik özgürlüğünü kazan
00 YorumlaMağdem yalnızsın o zaman bunun keyfini çıkar.
04 Yorumla- +1 yıl
"mağdem" değil madem yazılır :)
Esra erol a git
30 YorumlaDaha 18 oldugunu düşünn..
00 YorumlaÇık dışarı biraz evde oturma :)
00 Yorumlaen kısa zamanda evlenerek kurtulabilirsin
00 Yorumlakurtulursun bi gün seni bulurlar korkma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu tiple biraz zor kurtulursun..
10 Yorumlayapacak bişey yok..:/
03 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbalkanboy? sen misin?
04 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle o mehehehe
Cevap sahibi+1 yılallam yareppim çok mes'udum!
- +1 yıl
gençlere diyim ben kimsenin şansı kalmadı artık..
Gizli Üye(36-45)+1 yıli have nothing to say bro :/
00 Yorumlanasip kısmettir bu işler hayırlısı ile olsun da
04 Yorumla- +1 yıl
bayan a katılıyorum.
- +1 yıl
şöyle bir durum da var evlenirsin hayal kurarsın gezeriz tatile gideriz eğleniriz ama öyle biri ile evlenirsin ki bırak gezmeyi eğlenmeyi konuşmak bile istemezsin her zaman hayırlısını iste öyle isyan etme bu şekilde bir evlilik yapıp sonra boşanmak daha mı güzel olacak gelsin ama hayırlısı ile gelsin aceleye getirmemek gerek bu işleri
esra erola git
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler