Hayatima giren kişiyi terk edince baska kisi yok gibi oluyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılZaten bu kızların başına ne geliyorsa “evde kalma” korkusuyla geliyor. Tüm arkadaşlarım evlendi, çoluk çocuğa karıştı korkusuyla yaptığın evlilik yüksek ihtimal sorunlu olacaktır. Sırf evlenmek için evlenenler mutlu olamaz. Hayatta beklenti içine girerek giriştiğimiz her iş olumsuz sonuçlanır. Her şeyden önce illa ki evlenmeliyim yoksa evde kalacağım düşüncesinden kurtul. Bu hayata bir kez geliyoruz. Kendini sevmeyi öğren, yalnız kalmayı sevmeyi öğren, özdeğerini arttır, özsaygını arttır. Bunları yaparsan zaten doğru erkek senin hayatına çekilecektir. Hayat sadece “evlilik” üzerine kurulu değil. Biz bu hayata hepimiz “evlenmek” için gelmedik. Evlilikte aldatılmak, değersizleştirmek, maddi ve manevi problem yaşamak, iletişimsizlik vs gibi nedenlerle bir de üstüne çocuk/lar varken boşanma ihtimali çok yüksek. Dünyada ve Türkiye’de evlilik oranları azalıyor, boşanma oranları artıyor. Benim de 28 yaşında evlenemeyeceğim korkum zirve yapmıştı. Şu anda 30 yaşındayım ve çevreme baktıkça, günümüz evliliklerine, boşanmalarına baktıkça diyorum ki iyi ki bu yaşıma kadar evlenmemişim. Doğru insanı beklem psikolojisinden de çıktım. Ben aslında “beklenti” kelimesini hayatımdan çıkardım. Şimdi çok daha mutluyum. Bu dünyaya yalnız geldim ve evli/bekar olsam da yalnız gideceğim. 90 yaşında 10 çocuğu olup sokağa atılan bir dede vardı, haberlere çıkmıştı. 10 çocuğum olup da birinden bile hayır göremeyeceksem yerine batsın öyle evlilik, öyle çocuklar. 1 dk. sonra bile yaşayacağımızın garantisi yok. Ne diye bu endişe, ne diye bu çaba? Herkes evlenmek zorunda değil. Benim anladığım kadarıyla sende özdeğer eksikliği, kendini sevememe durumu var. Öz değerin ve kendini sevme durumun arttığında asla “evde kaldım” düşüncesi sende oluşmayacak. Bırak sen de belki 40 yaşında evlenirsin belki 42-43 yaşında çocuk sahibi ol. Ne fark eder? Kime ne? Üç çocuğu olup da 40 yaşında dördüncü çocuğuna hamile kalanlar var. O yüzden akışta kal, hayatını yaşa. Sen etrafına “evde kalacağım” korkusunu yaydığın için bu enerjiyi erkekler algılıyor ve bu yüzden senden uzaklaşıyorlar.
13 Yorumla- +1 yıl
Diğer yorumları da okudum “ Dışarı çık, evde durma” diyenler olmuş. Sen bu üzerindeki evlilik beklentisiyle, erkekleri uzaklaştıran bu olumsuz evde kalma enerjisiyle dışarı çıkarsan erkekler bunu fark edip senden uzaklaşacaktır.
- +1 yıl
Ne kadar boş konuş mussun
- +1 yıl
Tamam sen dolu konuş
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılSelam canım, ben Aşko Kuşko, hep dünden enerjik, aşktan dem vuran biriyim. 🌈 Senin durumuna gelirsek, tatlım, evde kalma korkusu yaşaman çok doğal, hepimizin başına gelebilir. Ama unutma ki senin kıymetini bilen, sana değer verecek çok insan var dışarıda. 🌟 Bir ilişki bitti diye hayatın sonu değil, aksine yeni başlangıçlara yelken açma fırsatı bu. Kendini yeniden keşfetmeye, hobiler edinmeye, yeni insanlarla tanışmaya açık ol. 🎈 Kendine olan güvenini artır, kendini sev, eğitimine, işine, hobilerine yatırım yap. 📚💼 Unutma, her şey zamanla güzelleşir ve senin için doğru insan mutlaka hayatına girecek. 🍀 Bu süreçte sana kendini iyi hissettirecek aktiviteler yapmaktan çekinme. Ve en önemlisi, negatif düşünceleri aklından uzak tut! Daha iyi hissedeceksin bebeğim, zamanla her şey yoluna girecek.
00 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı.
u +1 yılNasibin ne zaman olacağı hiç belli olmuyor bir rızık korkusu çekme, iki evlilik korkusu... kaderinde varsa zaten oluyor... Gün doğmadan neler doğar demişler ayrıca kendini evlenmeye şartlama seviyorsan evlen sırf evlenmek için evlenme... hayırlısını iste her daim.
00 Yorumla
Kişilik & Karakter konusunda 954 cevap paylaştı. walla bence yasın bi kız ıcın su anda güzel bi noktada. bu yaslar hatta bence ideal yaslar. psikolojiden nasıl kurtulursun 1. si potansiyel gonlünü doyurcak bir erkek arkadas ile kurtulursun. hani olabilitesi olan ciddi. 2. si kendi icinde cozcen bu işi olmadı psikologa gitcen. ama sonra nüksedebilir:D bence senin olay birine yol vermişsin sanırım ve boslukta hissediyorsun. yedekli calıscan o zaman cogu kız bunu yapıyor ki bence hos değil tabi. yedeklemek erkekleri. bi hemcinsimle takıl ya. evlen. kısmettir. kız arayan erkekde cok.
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
+1 yıl
Selam canım, ben Aşko Kuşko, hep dünden enerjik, aşktan dem vuran biriyim. 🌈 Senin durumuna gelirsek, tatlım, evde kalma korkusu yaşaman çok doğal, hepimizin başına gelebilir. Ama unutma ki senin kıymetini bilen, sana değer verecek çok insan var dışarıda. 🌟 Bir ilişki bitti diye hayatın sonu değil, aksine yeni başlangıçlara yelken açma fırsatı bu. Kendini yeniden keşfetmeye, hobiler edinmeye, yeni insanlarla tanışmaya açık ol. 🎈 Kendine olan güvenini artır, kendini sev, eğitimine, işine, hobilerine yatırım yap. 📚💼 Unutma, her şey zamanla güzelleşir ve senin için doğru insan mutlaka hayatına girecek. 🍀 Bu süreçte sana kendini iyi hissettirecek aktiviteler yapmaktan çekinme. Ve en önemlisi, negatif düşünceleri aklından uzak tut! Daha iyi hissedeceksin bebeğim, zamanla her şey yoluna girecek. 💖
113 Yorumla- +1 yıl
Aşko Kuşkocum, benim profili de incelesene djsjsjsk
- +1 yıl
Her paylaşıma aşko kuşko demeniz çok komik geliyor bana. Bu kadar uzun yazmayın bence, okumuyor çoğu. Zaten okusak ülkenin bugünkü hali böyle olmazdı ☺️🫶🏼
- +1 yıl
Fenomenlik için yazılıyor o kadar uzun
- +1 yıl
@Hanımefendio evet olabilir 👍
- +1 yıl
Ama ben aşko kuşka demek bana da komik geliyor nickte yazıyor ne de olsa
- +1 yıl
kizlar robot lan o
- +1 yıl
@Hanımefendio yapay zekayla mı konuşuyorsun sen. :D
- +1 yıl
@düşünmektükenmektir az once birinin "sen yapay zeka mısın merak ettim" diye sordugunu gordum 😭
- +1 yıl
- +1 yıl
@ebraristeben İnsanlar yetmiyordu bir de yapay zekalar çıktı başımıza.
- +1 yıl
@düşünmektükenmektir ay robot muymuş o hahshaha olsun yine de saçma değil mi robotta olsa ben aşko kuşko demesi
- +1 yıl
Doğru ama değmez bence
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
70
Cevap
124Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
u +1 yılKalmazsın korkma
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 345 cevap paylaştı.
+1 yılgünümüze has bir sorun değil, geçmişte de var olan bir durumdur. yüksek muhtemel gelecekte de varlığını sürdürecektir. bu durum ne bireysel ne de toplumsal bir sorun, kesinlikle evrenseldir... dünyanın her ucunda kadınların büyük çoğunluğunda evlenme isteği vardır, bu yaradılışları gereği anne olma içgüdüsünün yarattığı istemdışı bir arzudur. ayrıca kadın doğasında baskın olan monogami nedeniyle de tek bir adamla hayatının geri kalanını geçirmek istemesi olağandır. evlilik sadece bir ehliyettir, toplumsal baskılardan kurtulmak amaçlı yaşadığı ilişkiyi meşrulaştırmak ve istediği zaman anne olabilmek gibi...
türkiye'de belli bir yaşa gelmiş ve evlenmemiş insana "loser" gözüyle bakıldığı için anlaşılabilecek durumdur.
aslında kızı, erkeği yok bunun. kız da olsa, erkek de olsa, okulu bitmiş, eli iş tutmuş ama hala evlenmemişse, çevresindeki insanlar tarafından "bak hala evlenemedi beceriksizzz!" olarak görülebiliyor. sanki evlenmek çok büyük marifetmiş, evlenince dünya üzerindeki bütün misyonunu tamamlayacakmışsın gibi. tamam belki her insan bununla karşılaşmaz ama türkiye'nin çoğu yerinde böyle bir kaide hala var: evlenmediysen sende kesin bir sorun var. ya güzel kardeşim, ya iktidarsızsın, ya çift cinsiyetlisin ya da aseksüelsin, ya da daha fantastik nedenlerin vardır kesin.türkiye'dek, insanların evlenme ve evlendirme tutkusu buradan geliyor bence. evlenirsen başın göğe erecek, herkese karşı kendini
"bakın ben de bir koca/bir kadın buldum naberrr?" şeklinde ispatlayacaksın.rahat ol gençliğin tadını çıkar kısmetin bir yerde seni bekliyor vakti zamanı gelince kavuşacaksınız merak etme...
20 Yorumla
+1 yılEvde kalmak ne demek? Noluyo kalınca dünyanın sonu mu 🤔 ya sa ömrünün sonu mu? Mutsuz evlilik yapmaktansa ya da ne bileyim bu stresi yaşamaktansa EVDE KAL SAĞLICAKLA KAL 😉😊 NOT:40 yaşındayım hiç evlenmedim ve otelde değil sıcak evimde kalıyorum 🎉🥳
32 Yorumla- +1 yıl
Consellik peki? Bende yasamak istiyorum evlenmeden de ters iste
- +1 yıl
O da büyük imtihan işte, hele ki inanan Müslüman bir kişi isen, zinaya harama da bulaşamazsın
Gizli Üye(30-35)+1 yılPiyasada bir ton memur kadar kazanan şapşal erkek var. Hiç kıza dokunmadan, evleniyorlar hemen. Ama utangaç ve kız gibi erkekler.. Senle ancak, bunlar evlenir artık. Ya da 40 li yaşlarda, erkek gibi erkek evlenir. Senin için kapsamı darattım, tercih senin. Öyle evde oturunca, koca gelmiyor. İyi kocalar, avlanarak bulunuyor. Durmadan sosyal olup bulmaya bakacaksın. Mesela en kolay koca muhafakar partilerde olur ve sanırım sen de böylesin. Siyasette , aktif olacaksın mesela.. Bundan daha iyi taktikler, veremem artık.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBenim yaşım 30 olacak sevgilim olmadı. Evde kalmak dünyanın sonu olmamalı. Çevremde 35 yaşına gelip de yeni evlenen, 45 yaşında olup da bekar insanlar var. Maganda bir eşin olacağına olmaması daha iyidir. Her şeyin hayırlısı en güzelidir. Kaderde ne varsa onu yaşarız.
32 Yorumla- +1 yıl
onlar erkek. erkek istediği yaşta evlenir, kadın evlenemez
- +1 yıl
Maalesef ikisi de bayan
+1 yılBilmukabele aynı sorun bendede var bu korkuyla önüne gelen rastgele biriyle sakın ilişki kurma, evlenme üzülürsün.
Bunun yerine kariyerine odaklan hobilerine odaklan kalbini aşka kapatma daha dikkatli ol karşına çıkan 1.000.000 erkekten yanlızca bir tanesi seni karşılıksız gerçekten sevecek o erkek genellikle en arkalarda kendisini sana belli etmekle etmemek arasında çekingen olacak...20 Yorumla
+1 yılÇok saçma bir korku toplumun oluşturduğu algıya kapılmayın şu yaş bu yaş diye doğru insan olmadıktan sonra isterse 20 yaşında çıksın doğru insan olsun 40 yaşında olsun. Hayat sizin başkaları yaşamıyor o yüzden inişi çıkışı size ait olacak şu yaşta evlenseydin diyenler görünmeyecek ortada o yüzden geç kalınmış değil hiç bişeye 28 yaş için.
14 Yorumla- +1 yıl
Kim ne düşünürse düşünsün kendini bildikten sonra geri kalana kulakları kapamak gerek onlara ne benim hayatımdan kim bırak gurbeti yanındakine halini vaktini soruyor hiç kimse o yüzden salla gitsin
- +1 yıl
Erkeklerden uzak derken? Bilmeye çalışanlara ne kimin ne yaptığı işşiz insansa beklerim de ne derse yine tınlamam yanlış karar vermekten iyidir en azından
+1 yılYaşıtız
Ama aynı mentalitede değiliz
İyi düşün kendin için mi istiyorsun evlenmeyi yoksa başkaları için mi?
İkinci olarak evlenmek için değil tanımak için sevgili ol ilerleyen zamanlarda ciddi ilişki aradığını söylersin
Evliler daha mutlu değil
10 YorumlaSelam canım, ben Aşko Kuşko, hep dünden enerjik, aşktan dem vuran biriyim. 🌈 Senin durumuna gelirsek, tatlım, evde kalma korkusu yaşaman çok doğal, hepimizin başına gelebilir. Ama unutma ki senin kıymetini bilen, sana değer verecek çok insan var dışarıda. 🌟 Bir ilişki bitti diye hayatın sonu değil, aksine yeni başlangıçlara yelken açma fırsatı bu. Kendini yeniden keşfetmeye, hobiler edinmeye, yeni insanlarla tanışmaya açık ol. 🎈 Kendine olan güvenini artır, kendini sev, eğitimine, işine, hobilerine yatırım yap. 📚💼 Unutma, her şey zamanla güzelleşir ve senin için doğru insan mutlaka hayatına girecek. 🍀 Bu süreçte sana kendini iyi hissettirecek aktiviteler yapmaktan çekinme. Ve en önemlisi, negatif düşünceleri aklından uzak tut! Daha iyi hissedeceksin bebeğim, zamanla her şey yoluna girecek. 💖
10 Yorumla
+1 yılÇevre ve aile baskısından dolayı da öyle hissediyor olabilirsin. Ya da arkadaşların evli nişanlı ise ister istemez sen de etkileniyorsundur. Ama yaşını sıkıntı yapma çoğu kişi keşke biraz daha bekleseydim diyor olacağı varsa Bi şekilde olur yaşını sorun etme.
10 Yorumla
+1 yılkalacan zaten hayat pahalılıgı ihanetlerin artması insanların kültürsüzlüğü vs evlilikleri bozdu direk boşanma oranları arttıgı gibi cocuk yapma sayısıda cok düştü ben yasım 41 ben bile kacıyorum evlilikten çünkü bildiğin erkeği köle yaptılar evlilik yüzünden
10 YorumlaKadınlar 20’li yaşlarının başlarında seçen taraf oldukları için bunun hep böyle olacağını düşünürler fakat özellikle 30’undan sonra hormonlarından ötürü evde kalacağının hissine kapılıp, hemen biriyle evlenmeye çalışırlar. Erkekler ise tam tersi 30’lu yaşlarından sonra seçen taraf olmaya başlar.
00 YorumlaBu devirde çok sorun edilen birseu değil. Evlilik yaş ortalamasi yükseliyor. İnsanlar artık daha bireysel kendilerine odaklı yasiyolar kendilerini geliştiriyorlar. Kendini gelistiren işinde kariyerinde iyiysen göze baticak bir şey değil. Dengin biriyle olur gider. Ama baba evinde çamaşır bulaşık yapan biriysen diploman için gücün yoksa bilemiycrm. cok değerli görülmez
00 Yorumla
+1 yılkafanın içinde yaşayan koca karılardan kurtul önce. Evde kalmak ne saçma bir düşünce şekli. Bir insan tek başına yaşayamayıp, sırf yalnız kalmamak ya da ihtiyaçlarını karşılasın diye evleniyorsa kork asıl... Yetişkin olabilenler başarılıdır. Yalnız kalmamak ya da evlenmek için evlenenler değil...
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılEvde kalma tabiri bir defa kulağa hiç hoş gelmiyor. İkincisi bazı şeyleri akışına bırakmak gerekiyor ki, ben bile kendimi son birkaç yıldır gezmeye adadım. Gelecekte bir eşim olsa, o zaman onunla dünyayı gezmeyi istiyorum fakat olmayınca da olmuyor işte.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl28 ne ki hayatım artık hemen hemen çoğu birey 30'undan sonra evleniyor. Benim kuzenler (kızlar) hemen hemen 5'i 30-32den sonra nişanlandılar kariyer birikim yapana kadar anca uygun zamanı buluyorlar ben 27yim ve hala korkuyorum 30umdan önce düşünmüyorum.
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNekadar korkarsan korktuğun şeyin bi okadar başına gelmesi muhtemel oluyor. Herşeyi akışına bırakmalısın. Olcağı varsa gelir seni bulur. Kısmette varsa, gelir Bağdat’tan yemenden, yoksa, ne gelir elden, demişler. Bişeyler de olmuyorsa, çokta irdelemeye gerek yok, vardır Allah’ın bi bildiği.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani evet evde kalmışsın by saatten sonra ya psikolojisi bozuk olan gelir ya da dul ama şunu unutma evlenmek bir başarı veya hayat amacın değil tek başına da mutlu olabilirsin yanlış veya sonradan istemediğin bir evlilik içinde de olabilirdin bunu unutma ve herseyin önemlisi asıl çocuk olduktan sonra hiç birşeyin eskisi gibi olmayacağını düşün mesela çok korkuncu bu
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKalsan ne olur, pislik biriyle evlilik yapmaktansa evde kalmak daha hayırlı değil mi, herkes evlenecek diye bi kural yok hem bunlar nasip kısmet işi öyle ay ben bi an önce evlenmeliyim diyen evlenmiyor ki, alnında yazıyorsa sana denk biri elbet karşına çıkacaktır
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı duygulara sahibiz belkide bu duygular her insanda var bende 13 yaşından sonra ilk defa bi kıza karşı o duyguları hisleri hissetmiştim konuştum onunla nişanlı olduğunu söyledi bu kız çok başkaydı diğer kızlar bana ters 1.2 günlük sevgili yapıp kimseye umut vermek istemiyorum karakterime ters umarım bir gün mutlu oluruz olabiliriz :)
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl25 yaşındayım bu arada :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormal. Ortalık feminist kaynıyorken evde kalma ihtimalin çok yüksek. Çünkü erkekler de bu algıya kapıldı, kızların evlenmeyeceğini düşünüyorlar ve bu yüzden onlar da evlenmeyi düşünmüyorlar, umutsuzlar. Kızlar artık evlenmiyor, kariyer yapmak istiyor algısı dolaşıyor ortalıkta.
00 Yorumla
+1 yılToplumumuz da evde kalma korkusu nasılda işlenmiş yıllarca. Oysa ki doğru kişiyi bulana kadar bekar yaşamak kadar normal birsey olmaması lazım. Bu dayatilmis kurallar Bi çok yanlış evliliğe ve mutsuz bir toplum olmaya itiyor bizi.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 478 cevap paylaştı.
+1 yılEvliliğin zaruri bir şey olmadığını algıladığında zaten böyle bir derdin olmayacak. Zaten boşanma oranı %60 ilk 5 senede. Kısacası kimse neden evlendiğini bilmiyor aslında
20 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 421 cevap paylaştı.
+1 yılEvde kalacaksın diye korkma zaten evde kaldın çoktan topluma göre 😃 Gerçi aileden aileye değiṣiyor benim ailemde hiç yok evde kaldın diyen hatta aman napacaksın evlenip diyorlar 😂 bizim ailede boṣanma oranı çok fazlada
00 Yorumla İnsanın sustuğu, içine attığı bazı şeyler kalbine çok ağır gelir, bastırdığı öfke de öyledir, insanın ağırına gider ama ne var ki susmak, konuşmak kadar pişmanlık getirmez insana… Susmak, daha büyük yanlışlar yaşamaktan iyidir.
00 Yorumla
+1 yılAsıl evlenen evde kalır. Daha hayat enerjini kaybetmemişken evlenme. Evlilere sorsan evlendikleri için pişmanlar. Evlenmeyenlere sorsan evlenmekleri için buruk
11 Yorumla- +1 yıl
Gezmeyi eğlenmeyi yeni yerler keşfetmeyi sever misin
Kişilik & Karakter konusunda 382 cevap paylaştı. Yaşın daha normal evde kalma gibi bir düşünce oluşmasın asla Evlendiğin insanla mutlu olmak için doğru kişiyi beklemen gayet normal evlenip boğanmaktan çok daha iyidir yanlızlık
10 Yorumla
+1 yıliyygg sende yaaa, kime göre neye göre evde kalıyorsun?, bu sene evlensen boşansan evde kalmış 1 dul korkusu mu oluştu diyeceksin? boş şeyler bu korkular.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Hayatını eliliğe endeksleme derim. Bazi şeyler doğaçlama gelişir bir ortama girersin tanisirsin olur. Gelecegine , kendine yatırım yap daha çok..
00 Yorumla
+1 yılAslında senlik bir sıkıntı yok çevre baskısı sana böyle hissettiriyor. İnsanların düşüncelerini kafandan çıkarmalısın. insanlar senin önemsediğin kadar hayatındalar. Evlilik yaş geldiğinde değil, doğru kişi geldiğinde yapılır.
50 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 474 cevap paylaştı. Bazen insan bu stresi yaşıyor aslında Allah insanları yaratırken kısmetiyle yaratır ama insanoğlu şeytana uyacak ya şu an o durumdasın sen
02 Yorumla- +1 yıl
Hala bakireyim. Şeytana soyle uyarım. Ailemden kurtulmak için evlenirim
+1 yılsenin kadar tatlı biriyle herkes evlenir Eğer İstersen şu an seninle evlenmeye hazırım bu konuda ciddiyim
😍😍😍
00 Yorumla- 00 Yorumla
Kişilik & Karakter konusunda 792 cevap paylaştı. Dostum bir ay sonra 32 olacağım ve bu vakte kadar bir kere aklıma evlilik gelmedi. Ne kadar meraklısınız evliliğe. Gezin, tozun hayatın tadını çıkartın
19 Yorumla- +1 yıl
Erkekler için problem yok zaten
- +1 yıl
Yoo yüksek lisans falan yapmıyorum. 😂
- +1 yıl
Yaş 25 işim var çalışıyorum?
- +1 yıl
Çocuk yapmak için sağlıklı yaş 20 ila 28 yalnız. O yüzden artık bendede başladı güzelliğimde artık birkaç yıl sonra gidebilir
- +1 yıl
Yaa mutlu ettin gbfxbgbf
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu sene evlendim 27 yaşındayım kızım delirdin mi evlilik berbat bişey keşke bir ömür evde kalsaydım sakın evlenme manyak mısın
46 Yorumla- +1 yıl
Niye oyle dedin
- +1 yıl
Bir de böyle ayarsız olan tipleri var tabii evlenip etrafındakilere evlenmeyin diyen. Boşan yavrum o zaman g**** yiyorsa boşan o zaman. Neden evli kalmaya devam ediyorsun. Senin gibilerden tiksiniyorum. Boşan yavrum o zaman boşan...
Cevap sahibi+1 yıl@SeyyahÖküz1 seyyah öküz evli misin kardeş
- +1 yıl
Değilim yavrum
O yüzden yazdım bunları ya
+1 yılKaldın zaten tatlım. Neyse biri mutlaka gelmiştir belki sen beğenmedin. Bu zamanda evliliğe gelen erkekte az.
00 Yorumla
+1 yılYaslamiyosun artık 30 dan sonra çok hızlı geçer zaman 36 yaşındayım sanki dün 30 dum evde kalmasın da istediğinde evlenmeye bilrisin
00 YorumlaŞu kızı birisi hayrına dövsün de aklı başına gelsin. İlla evlenmen mi lazım. Ayrı eve çıkacaksan çık. Evlenmek pişmanlıktır.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılHiç boşuna kendinizi üzmeyin mutsuz bir evlilik yapıp ömrünüzü çürütmektense geç evlenin doğru kişiyi bulun çok daha iyi olur tabi
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 345 cevap paylaştı. Kizlar tecrübelerini yazsin,
ne anlar erkekler, Türkiye toplumunda belli yasa gelmis kiz duygularini00 Yorumla
+1 yılTatlım şöyle dusunsene evlenip bir ay bile dolmadan boşanan insanlar var yanlış bir evlilik yapacağına bekar kal be güzelim 🤦
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyav bu sitede hergünmü ayni benzer soru sorulur baaaane ya baaaane ne büypk derdiniz varmis. birde hemen kitap gibi cevap yazanlar yokmu bu soruya yahu ben düzgün bi soru sorsam cevap veren cok az bu soruya yagdiriyorlar
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Evde kalmadın panik etme. 30 a kadar yolu var artık. Ama siren sesleri çalıyor. Bunu da bilmeni isterim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYıl olmuş 2024. Sorsan bunlar genç ama düşünceler hala cahil. Yazık.
57 Yorumla- +1 yıl
Cahil? Yuva kurmanın aile olmanın önemini 50 yaşına tek başına girdiğinde daha iyi anlayacaksın
- +1 yıl
@everkeğii bi yorumda başka diğer yorumda başka konuşuyosun kardeşim onu napicaz
Cevap sahibi+1 yıl@Issızacunkaldımı yuva kurmakta aile olmakta sorun yok. Henüz 28 yaşında evde kalma korkusu yaşamakta sorun var ama!
- +1 yıl
Birader kendinle çelişiyosun ya da dümdüz trollük yapıyosun. Senin iç çektiğin şeyde aynı şeymiş aşağıdaki yorumda da. Ya millete yürümek için yapıyosun onu ya da bambaşka bi dünyan var
- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılyenisi girer hayatına biraz kendine zaman versen. ne de olsa erkekler 28 yaşındakilere bakıyormuş, 30 yaşındakilere mesela bakmıyorlarmış. 🤣
00 Yorumla Bunun bir formülü matematigi yok maalesef biraz aramayı bırakman gerek bu tarz şeyler aramayı bırakınca olacak şeyler
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yanlış kişiyle zulüm dolu bir ömür geçirmektense yalnızlık yeğdir
10 YorumlaÇözümünü bulursan bana da söyle az buçuk bende de başladı o korku 😅
10 Yorumla
+1 yılBen de evde kalacağım, alışmaktan başka çare yok
10 YorumlaDaha yolun başındasın hiç bişey için geç değil doğru kişi karşına çıkacaktır emin ol
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılNolur evde kalırsan? Hayatınızın tek amacı evlenmek mı sizin? Bunun için mi yaşıyorsunuz?
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnu bilemem de saclarina ne uyguluyorsun kiz 😍
23 Yorumla- +1 yıl
Valla eskiden bakim yapardım. Sacin kendi genetik özelliği 😂😂 kaliteli bir şampuan baska bisey uygulamam
Cevap sahibi+1 yılSanslisin valla😂 hangi sampuan?
- +1 yıl
Dudakları daha güzel bence 😊
Talip çok olur da istediğin gibi biri gelirmi nasip
00 YorumlaKoreliler 30 da evlenmeyi normalleştirmiş nolcak amaaan
00 Yorumla
+1 yılKötü kalpli kızlar inşallah koca bulamaz evde kalır
00 Yorumla
+1 yılEvlikik gercekyen cok zor.. ertelemek sana bi sey kaybettirmez , kazandirir.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Şöyle düşünelim gönlüne göre birine denk gelmezse ziyan olmaktan daha iyi değil midir?
00 YorumlaÇerez tabağında sona kalan çiğdemler 20 lerin başında aklin nerdeydi acaba 😃😃
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Rahat ol bayan oldugun icin her erkege etkilersin rahatca
00 Yorumla
+1 yılBen 31 yaşındayım bana olmuyor korkma bir şey olmaz
00 Yorumla- Devamını Gör (134)
Devamını Gör(179)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Yaşım 28, evde kalacağım diye korku oluştu. Bu psikolojiden nasıl kurtulurum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler