Yaşım 27 ve benim hiç sevgilim olmadı birisi sorsa desem ki olmadi diyecekler ki bunda bir problem var ki olmadı bilmiyorum umutlarım zaman gectikce tukeniyor nasibin olan seni bulur mu bir şekilde gercekten
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBenim düşünceme göre Öyle bir şey Yok artık evde kalmış gibi ben 30 dayım evde kaldığımı düşünmüyorum ve şanslı olduğumu düşünüyorum çünkü evlenip ayrılıp bir yuva dağıtanlarin psikoloji bozuk gibi değilim heleki birde çocukları varsa vay hallerine bu devirde düzgün insanı bulmak çok Zor evlenip boşanmış bulmakta ta Zor kimseye güven kalkmadı sadık biri nerede ise türünü kaybetmiş gibi her şey çıkar iliskisine dönmüş evliliği ticarete döndürenler var bu yüzden dolayı bekar kalmak iyi bence acelem yok özgürüm aklım başımda kimseye hesap vermiyorum takılma evde kalmaya vs keyfine bak hobiler edin başka uğraş bul insan yerine hayvan sev en azından sadıktır sevgi doludur hayallerinin varsa onları yap para diyorsan ve çalışıyorsan çek kredi hayallerini parça parca zamanın yettikce yapmaya çalış o borcu odemek için çalış en azından çalışırken ne için çalıştığını anlarsın yatırım yapmak yapmamak sana kalmış bir şey ben düşünmüyorum yatırım yapıp 60 yaşında emekli olacağım er enerjim yok hastalıklar olacak hastane vs geçeceğim ne gereği var anımı yaşıyorum eğer bir gün o yaşa gelirsem onu ozaman düşünürüm hayvanlar emekliliği mi var emekli olunca günlük veya veya aylık yemeğini veriyorlar bizdede öyle emeklilik saçma kısacası en güzel yatırım insanın kendisine eve arabaya toprağa değil araba mı süreceksin al sür evde mi oturacaksin kirala ya da çadır kur karavanda yaşa toprak mı süreceksin bir şeyler mi yetiştireceksin devletin kullanılmayan orman veya normal arazisi var ek biç kullan veya kirala her şey senin elinde takılma hiç bir şeye ve erkek kadın aynı eşitlikte bu yüzden sen hem erkeksin hem kadınsın ona göre aklını zekânı becerini kullan keyfine bak 😊
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence abartıyorsun ve problemini ben sana söyleyeyim eminim ki karşına pek çok kişi çıkmıştır ama sen beğenmediğin için geri çevirmişsindir şu yaşına kadar. Türkiye'de ki kızların genel sorunu bu aslında, yani karşılarına çıkanları beğenmiyorlar, her konuda dört dörtlük erkek istiyorlar ama öyle bir dünya yok maalesef. Sana tavsiyem yaşın geçmeden mantık evliliğine yönelmen çünkü artık 27 yaşına gelmişsin ve kadın birisi için 30 yaşından sonrası risk, hem güzelliğin kayboluyor hem de Anne olma şansın azalıyor.
00 Yorumla
+1 yılBu yaşa kadar hiç sevgilinin olmaması tuhaf ve normal değil ama kendi isteğim ile istemedim dersen elbette olabilir. Bundan sonra yapman gereken şey ise bu durumdan kurtulmak için kendine yeni arkadaş ortamların edinmelisin mesela yeni hobiler bularak kendine o ortamlarda kolaylıkla arkadaşlık kurabilirsin birileriyle bakarsın sevgili bile olabilirsin böylelikle yani standart devam eden yaşam tarzını değiştirmen gerekiyor eğer hayatında bir şeylerin değişmesini istiyorsan.
01 Yorumla- +1 yıl
Kanka tuhaf değil bence. Heterolar arasında olabilir, mesela ben lezbiyenim diye bu yaşa kadar sevgilim olmadı. Belki bunun da sebebi vardır. Bakımsızdır, güzel değildir, hiç biri değilse kısmet. Geç olsun güç olmasın
Bu kadar dert etme ben de 5 yıldır yalnızım ve tercihim bu yönde çevremde yaşanan olayları gördükçe pek de hevesim yok denebilir. Her şey nasip kısmet de bu güne kadar olmadıysa vardır elbet Hakkın bir bildiği. Sen üzme kendini kısmetin olduğunda Bağdat’tan gelir derler. Kimsenin de seni yargılamasına izin verme açıklama da yapma çünkü senden başkasını ilgilendirmiyor tercihim bu yönde demen yeterli.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
71Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Sevgili yapmak marifet değil. Önemli olan doğru kişiyi bulmak, aşkı bulmak. Bu da ha deyince olmuyor. Bu yaşta bekar ve sap olmanda bir problem yok yane.
11 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum herkesin var
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılNe alaka. Sende problem olupta hiç sevgilinin olmaması. Belki kafa dengeni bulamadın. Aradığın erkekte aşk hissetmedin. Herkes herkesi beğenemiyor. Bu çok normal. Evlilik yaşı artık 30 sonrası oldu. İnsanlar okul okuyor, kariyer yapıyor. Yaş gelip geçiyor. Henüz senin zamanın gelmemiş, kısmetin açılmamıştır.
00 Yorumla sızın gıbı bırısı artık olgun oldugunuz ııcn. dusuncelerınız arayısınız umudunuz farklı oluyor. oyuzden belkı bızı begennı bız begenmıyoruz bızım begenmedıgımız bızı begenıyor. evde kalmadınız kesınlıkle ben o kelımeden nefret edıyorum. sadece elmanın yarısını bulamadınız. bulmadımda :) basınızdan kötu bır evlılık gecmesınde belkı boylesı ıyıdır. ınsallah guzel gonlunuze göre bırı olur..
00 Yorumla
+1 yılBu senin suçun değil. Ülkenin içerisinde bulunduğu gerek ekonomi gerek sosyal yoksunluk yüzünden kimse kimseye yanaşamıyor ki evlenebilelim. Hadi tanıştık iyi hoş anlaştık sevdik eee bunun düğünü var altını var eşyası var varda var. En az 400bin lira lazım. Var mı?
00 YorumlaBu sitede sürekli hiç sevgilim olmadı gibi sorular sorulur ve altına nasıl olur aa çok garip dercesine şaşıran insanlar falan filan... Eylemsizliğinizin bedelini ödüyor olabilirsiniz hanımefendi diyeceklerim bu kadar.
06 Yorumla- +1 yıl
Eylemsizlik değil sürekli eylem içinde olanları da görüyoruz zırrıl zırıl ağlıyorlar
- +1 yıl
Deneseler ne değişiyor ki güven hormonu vardır kadınlar da o zedeleniyoe mahvoluyor bu sefer daha beteri çıkıyor erkekte de aynısı
- +1 yıl
Anladım tamamdır
Soran+1 yılNe eylemi yapacağım aa ben buradayım gelin beni beğenin mi beğenmek isteyen beğenir gelmek isteyen gelir durmak isteyen durur ama bunları istyene yok
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Keşke benim de hiç olmasaydı. Acı tecrübeler haricinde hiçbir şey katmadılar emin olabilirsin. Sende bir sorun olduğunu kesinlikle düşünmüyorum. Adım atmak istememiş olabilirsin, ilgini çekmemiş olabilir, dışardan soğuk görünüyor olabilirsin.
04 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıl27 den sonra ergen ilişkisi yaşamaktan hoşlanan senin gibi hiçbir şey yaşamamış birini bulman lazım. Kolay kolay kimse sana katlanmaz, uğraşmak istemez. Çok geç kalmışsın hayata. Kıskançlık, paranoya dolu ilişki yaşatırsın anca :D
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılOturdugun yerden o nasip gelmeez bundan emin ol ayrica 27 hicde gec degil gunumuz sartlarinda ayrica su ortamda artik evlenmek cok zor bir evlilik nerden baksan 300 400 bine bitiyor bunu oduyecek kac kisi var
00 Yorumla Tuhaf değil herkes yiyişiyorken sende kafana göre birini bulmadıysan suçlama kendini en azından kafan rahat değil aç bir Müge Anlı bak millet ne çekiyor.
00 Yorumla
+1 yılBu tür şeyler aramayla bulunacak bişey değil ki zamanı vakti gelince seni bulur, kesin bir şekilde reddetmiyorsan herkesi sorun yok demektir.
01 Yorumla
Soran+1 yılReddediyorum çünkü beğenmiyorum da
+1 yılDert etmene değmez benim oldu da ne oldu enkaz bıraktılar güvensizlik, sözlerin ve yeminlerin boş olduklarını öğrettiler elbet bir gün karşına çıkar 🙃
00 Yorumla
+1 yılBulmaz bu şekilde, neyi doğru yapman gerek ona bakman lazım
01 Yorumla
Soran+1 yılNeyi doğru yapmam gerek
Sürekli evde misin yoksa çalışıyor musun? Önce bunu sorayım
05 Yorumla
Soran+1 yılÇalışıyorum kalan xaman da da evdeyim surekli
Soran+1 yılHastane yok
Nalaka sewin olmadı demek ki bi sorun var niye densin diyen canım net saçma bi düşünce ama evde kaldın sayıkır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir insanın içine sinen insan olduğunu anlaman 1 ay sürüyor. Allahın eşini karşına cıkarması 1 ay ikna olman 1 ay evlenmen 4 ay da tamamlanıyor. Yani asla geç değil. Her şey tam zamanında oluyor ve olacak
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 675 cevap paylaştı. Allah senin için hayırlı olan eşi göndermedi sadece. Sabret Allah sana en hayırlısını nasip edecektir. Evde kalmış sayılmazsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl36 yaşındayım ve senin içinde uygun olursa görüşmek isterim 👍 ince eleyip sık dokuyarak evlilik yapmak ve bir ömür boyu mutlu olmak istiyorum 😎😎 bu noktada evlilik yapacağımız kişiyi seçmek kadar normal bir durum yok bence.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14,5b cevap paylaştı. Sen daha gençsin evliliğe geç kalmadın ama ben geç kaldım 33 yaşındayım hayatımda hiç sevgilim olmadı hâlâ bekarım kendimi evde kalmış gibi hissediyorum yalnız yaşlanacağımı düşünüyorum
00 Yorumlaakışına bırak su akar yolunu bulur.. kendini evde kalmış gibi. dusunme. evlenmis. olmak için de evlenme. bunu hayırlısı olsun de
00 YorumlaSevgili ile evde kalmış ne alaka...
Gel de sövme...
Xxxxcghgcvh
İyice bku çıktı
Evlenin a g00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılİşin gücün ya da herhangi bir sosyal hayatın yok mu
05 Yorumla
Soran+1 yılİs guc var ama sosyal hayatım yok işte
- +1 yıl
Niye yok peki hiç mi görüşebileceğin kimse çıkmıyor karşına ya da görüşmek isteyen?
Soran+1 yılBeğenmiyorum
Soran+1 yılBeğendiğim de bana bakmito ya da nişanlı ya da evli
- +1 yıl
O dünyanın işleyişi yüzyıllık kısır döngüyü sen mi kıracaksın 😂
+1 yılBende 29 bende evdeyim ölek mi napak hayırlısı varsa olur yoksa elden ne gelir elimizle söz nişan düğün yaparız bizi hayatta elimiz tutuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla bu zamana kadar doğru dürüst birisini dışarda aradık çıkmadı. Bence bir çılgınlık yapıp bide burdan şans verelim birbirimize ne dersin? Ama sadece ciddi ilişki için sevgililik falan değil.
03 Yorumla
Soran+1 yılOlur ama ben zor begeniyorim ve kriterlerin var
Cevap sahibi+1 yılTamam çıktım gizliden
Cevap sahibi+1 yılYzdm seni bekliyorum 😃
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Yani görücü üsülüyle gelir nasşbin yine gelir üzülme hepimiz kaldık evde
02 Yorumla
Soran+1 yılO da yok yaşımı duyan hmmm diyor
Aşk İlişkileri konusunda 18,1b cevap paylaştı. Hersryin bir zamanı var birazda ince seçicilik bırak kapıyı Aralık birak
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Biyolojik saatin sınırındasın Pazar değerinde son yaş kadınlar için 27 civarıdır:sonra omlet
00 Yorumlasizin hayır sandığınız şer; şer sandığınız şeyde hayır vardır, allah bilir siz bilmezsiniz - Allah
00 Yorumla
+1 yılnasibin olanın seni bulması için senin de biraz çabalaman lazım
00 Yorumla
+1 yılYaşım 32 ve halen bekarım çok kafaya takmıyorum 😀 sen de takma bence
00 Yorumla
+1 yılBaşka şeyler düşün ilgilen kafana takma nasip kısmet bu işler
00 YorumlaKurtulmana gerek bir şey yok herşeyin hayırlısı olur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılAynen öyle herşeyin bir zamanı var nadibinde varsa olur sen herzman hayırlısını iste kendin için
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılBenfe 27 yaşındayım ama çok kafaya takmıyorum bunu.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 706 cevap paylaştı. Üzülme ben 32 yaşındayım ben demiyorum evde kaldım 😅
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Biraz yasa hayati yani kati kurallarını bir kenara birwk
01 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmalıyın mesela
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz kendini göstermen gerekli burada bile bulursun Bir şey eksik demek ki sen de
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaw daha dur yasin 27. Daha cooook zamaninda omrunde var. Boy boy cocuklarin olur sen merak etme canım.
00 YorumlaMoralini bozma canının sıkma lütfen, zaten evlilik artık çok tercih edilmiyor biliyorsun.. Yine de sosyal çevre oluşturmaya çalış mutlaka hoşlendığın ve senden hoşlanan biri çıkacaktır karşına :)
00 Yorumla
+1 yılUlan keşke ben şu an 40 yaşında olsam bekar olsam vallahi 26 yaşında 2 çocukla evde kös kös otur evlilik şu dönemde hic iyi bir şey değil aldatmalar hat safada güven eksikliği cabasi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimde olmadı yas 28 kafama uyan birisi olmadı sıkma canını ne iş yapıyorsun nerdesin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen hiç evde kalmış hissetmiyorum. Hatta şu an evlenmek bile istemiyorum. boş ver bence
00 YorumlaEvde kalmazsın ya biri gelir alır merak etme :)
00 Yorumla
+1 yılOnu bende hissediyorum. 21 yaşındayım hiç sevgilim olmadı. Bazen hiç olmayacakmış ve hiç evlenmeyecekmiş gibi hissediyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
Bende 20 yaskndayim senin gibi hic olmadi. Bende hep yalniz kalacakmisim gibi hissediyorum
+1 yıl26 yaşında aşk evliliği yapan biri olarak diyorum EVLENME...
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
+1 yıltürkiyede herhangi bir kadın evde kalmaz. ha belli bi yaştan sonra hayalindeki erkek modeliyle evlenenemessin ama yinede talibin her yaşta olur
00 Yorumla
+1 yılYaşın daha genç etrafındakiler geri kafalı hayattaki tek amacı evlenmek olan kadınlar var ya onların lafına bakma evlilik marifet değil bence
01 YorumlaBu kadar kafaya takmaya gerek yok bence.. Kısmet bu işler takmaaaa
00 YorumlaHer çiçegin bal arısı vardır umutsuz olma istersen konuşalım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNasip bu işler... bazen herseyın olur, guzelsın, bakımlısındır ama olmayınca olmaz... daha dogrusu hayırlısı olmayacaksa olmasın zaten..
00 Yorumla
+1 yılBiraz daha sosyal aktif olmaya çalış
07 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorim ben içime kaoanik biriyim olamiuorim
- +1 yıl
O zaman görücü usulü ile evlen
Soran+1 yılİşte o da yok bana görücü gelen yok arkadaş
- +1 yıl
Himm sosyal medyadan falan tanış sonra bir kahve içersiniz içine sinerse devam edersiniz
Soran+1 yılSosyal medyadan yazanları begenmiyoeum
Soran+1 yılAbuk subuk tipler hep çoğu da yazmıyor zaten ekleyip bırakıyor
- +1 yıl
Ne tarz biri hoşuna giderdi
Gizli Üye(25-29)+1 yılOff bı saçmalama deli soyhaa. Ablam 35 o napsin evi bekliyor zilli. Geleni de istemiyor
00 Yorumla
+1 yılCevaplar seni memnun etti mi?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılDaha yaşınız genç
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılOff saçmalama daha gençsin.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılBoş ver ev kızı olmak daha iyi
00 Yorumla
+1 yılalnına yazıldıysa donup dolaşır ayagina
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılboş ver gel içmeye gidelim 😂
00 Yorumla
+1 yılNerde bekliyorsun nasibini?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenerek kurtulursun
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBu kafa yapısından çıkarak
00 Yorumla - Devamını Gör (43)
Devamını Gör(88)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Yaşım 27, evde kalmış gibi hissediyorum. Bu durumdan nasıl kurtulurum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım