26 yaşımdayım gerçekten iyi biriyle güzel evlilik yapmayı çok istedim ama olmuyor nişanlanacaktim ayrıldım kötü şeyler yaşadım kimseyi hayatıma almamaya karar vermiştim birine şans verdim onda üzdü beni artık korkuyorum sevemiyorum kimseyi güvenemiyorum çevremdekiler evde kalmışım gibi davranıyor bu duruma çok üzülüyorum Bende öyle hissetmeye başladım yanlış insanlar yüzünden çok üzüldüm keşke olmasaydı bunlar yaşamasaydım herkesin yaptığı kötülük yanina kalıyor bu da canımı çok yakıyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 491 cevap paylaştı. Öncelikle geçmiş olsun. Kendini lütfen üzmeyin. Evde kalmak gibi şeyler günümüzde üzmemeli sizi. Endişenize şu açıdan katılıyorum, artık iyi kalpli ve düzgün insanlar ile karşılaşmak bir lütuf, büyük bir şans ve ya bir mucize gibi gelmeye başladı. Bu da insanı karamsarlığa ve diğer tüm insanlar ile arasına ciddi mesafeler koymasına sebep oluyor.
Ümidinizi kaybetmeyin. Ama bu beslediğiniz ümit evlenmek üzerine olmamalı. İyi kalpli bir insan ile karşılaşmak üzerine olmalı. Gerisi zaten gelir. Bazen çok arzu ettiğimiz istediğimiz bir şeyi dilimizle ve ya aşırı isteyerek kendimizden uzaklaştırırız. O yüzden üzülerek yazıyorum bunu ama ne çok dile getirin ne de herkes ile paylaşın :)
Ayrıca insanların bir birine bu kadar acımasız davrandığı bir dönemde evde kalmış gibi hissetmeniz üzücü. Bu davranışı sergileyen insanların içinde bulundukları ve ya yaşadıkları hayata bakmak yerine çevresindekileri eleştirmeleri veya yargılamaları çok acınası bir durum. Bunu aklınızdan çıkarmayın lütfen. Herkes kendi hayatından sorumludur ve kendi hayatını yaşamalıdır. Biliyorum yazmak kolay yazarak anlatmaya çalışmak daha da kolay olabilir. Ancak evlilik konusunda ve ya karşınıza iyi insanın çıkmayacağına inanmak noktasında ümidinizi kaybetmemenizi tavsiye edebilirim size.
Başarılar ve Sevgiler.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bu duyguları hissetmek oldukça yaygın ve normal bir durumdur. Bir ilişki veya deneyimlerin olumsuz sonuçlanması, güven kaybı yaşamanıza neden olabilir. Ancak, yaşadığınız olumsuz deneyimlerden sonra bu duyguları aşmak ve kendinize olan güveninizi yeniden inşa etmek mümkündür.
Öncelikle, kendinize ve duygularınıza karşı nazik olun. Bu zor dönemde kendinizi eleştirmek yerine, yaşadıklarınızdan ders çıkarmaya odaklanın. Bir terapist veya danışman ile konuşmak, hissettiklerinizi anlamak ve bu duyguları yönetmek konusunda size yardımcı olabilir. Ayrıca, kendi içsel gücünüzü ve değerinizi hatırlamak önemlidir.
Yeni ilişkilere başlamak için acele etmek zorunda değilsiniz. Öncelikle kendi ihtiyaçlarınıza odaklanmak, kendi huzurunuzu bulmak ve içsel güçlenmeye yönelik adımlar atmak önemlidir. Unutmayın ki herkesin hayatında farklı zamanlarda olumlu ve olumsuz deneyimler yaşanabilir. Kendinize olan güveninizi zamanla yeniden inşa edebilir ve mutlu bir ilişki yaşama şansınız olabilir.00 Yorumla
+1 yılÇevrendeki insanlarin davranışları seni bu duruma getiriyor evleneceksin diye bir kural yok bebeğim kötü şeyler yaşamış olabilirsin herkes kötü şeyler yaşıyor bunlar senin suçun değil hayatta insanlara küsme yine sevgilin olsun yine ayrıl çünkü kaç kere yere düştüğün önemi yok seni gerçekten sevecek olan bir insan karşına çıkacak buna inan sadece
00 Yorumla
+1 yılKafaya çok takma. Bazı şeyleri son dakka duzeltemezsin. Bizde şöyle bi laf vardır. Komşunun kızını komşu everir.
Komsulariniz sizi birine layık görseydi şimdiye çoktan aranızı yapardı. Demek ki kimseye güven vermemissin. Kimse bu yükün altına girmek istemiyor. Maalesef durum bundan ibaret.01 Yorumla
Soran+1 yılSaçmalamayın ben sevilen biriyim çok şükür iyi biriyim
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
38Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı.
u +1 yılhayır hissetmiyorum çünkü evde kalmış diye bir şey yok.
10 Yorumla
+1 yıl29 yaşımdayım. 5 yıllık ilişkimi (11 yıldır sevdiğim) bitirdm. Dün tüm eskilerine istek attığını gördüm. Bana ben evlenecem dediğini okudum.. 29 yaşımdayım. O kadar farklı bir hayat yaşayabilirdimki. Kendimden 8 yal büyük çirkin alkolik boşanmış herkesi aldatmış bir mahlukatın peşinden bunca yıl koştum. Ölümü göze almış mış benim için… hayatını mahvetmiş mişim… ölsün artık mezarına dua eden şerefsizdir.
29 Yorumla
Soran+1 yılİğrençler ya böyle yapıyorlar yaptılari yanlarına kalıyor
- +1 yıl
Evet iğrençler.
Soran+1 yılYanlarına kalıyor yaptıkları buna sinir oluyorum
- +1 yıl
Allah büyük
Soran+1 yılEvet öyle şimdi birine güvenecek halim kalmadi
- +1 yıl
Ben çok istiyorum. Ama onun başkasına gitmesi bana hala koyuyor ya. Bu duygudan kurtulmak istiyorum sadece
Soran+1 yılİnşallah kurtulursun inan üzülme unutmaya bak benim de çok zoruma gidiyor umut verip beni üzüp özür bile dilemedi başkalarıyla konuşuyor
- +1 yıl
İyi dönmüşsün zarardan üzülme bence. Geçmiş önemli bana hayat boyu benle yaşa diyen canım da öyleydi terk ettim rahatladım. Baya da peşimden koşmuştu.
- +1 yıl
@ofsıkıldımyine iyide bu nefes darlıgı yüreğimin içime sığmaması… napacam bu duyguları bilmiyorum sığamıyorum hiç bir yere
Şu evde kalmış tabiri kadar ucube bir şey yok. Kısmet bu kardeşim. Evlenmemekte kaderde olabilir, evlenmekten nasipte olabilir. Bunu kul kendi seçiyor sanır ama birçok şey birçok kapının açılması ona kalmamıştır. Kula düşen çabalamaktır, isyan değil.
23 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
+1 yılBen de 29 um ve evet bazen istiyorum evli olsam iyi olurdu ama birçok insan erkek denedim asla olmadı yürümedi hepsi çok sorunluydu mutsuz oldum yarıldım. Zorlayıp evlensem eminim çok mutsuz olurdum gerek yok.
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim de öyle hep sorunlu insanlar çıktı karşıma beni hep üzdüler yine birini denesem sonuç aynı olacak hiçbir şey değişmeyecek
Kişilik & Karakter konusunda 839 cevap paylaştı. Benim ağzıma sçıldı Bak senin yaşadıklarını 22 yaşımda yaşadım şimdi 37 yaşındayım. Sakın kendine ve hayata küsme sonra pişman olursun
24 Yorumla
Soran+1 yılBirine güvenebildin mi
Soran+1 yılEvlendin mi peki
+1 yılüzenlerin cezası neden başkalarına kesiliyor. ben ve benim gibi kendi halinde olanlara bu da diğerleri gibi üzer önyargısıyla tanışma imkanı bile verilmiyor
04 Yorumla
Soran+1 yılPeki bizim gibi üzülenlerin suçu nedir
- +1 yıl
üzeceklerin peşinde koşmanız. ufak ufak üzmeler olumsuzluklar başlayınca ayrılın geçin. aşk filan demeyin üzene aşk mı kalır
Soran+1 yılÖyle olmuyor işte
- +1 yıl
kolay olmaz evet ama olur
+1 yılBu hayat bu devir kötü ne desem boş maalesef güven sorunu hepğmizde var artık bu kadar kötü şeyler yaşamadım ona rağmen güvenemiyorum kimseye korkuyorum hayırlı inşanlarla karşılaştırsın rabbim inşallah
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen de 28 im tam olarak şu an öyle hissediyorum olmuyor yani ruh gibiyim
24 Yorumla
Soran+1 yılBenimde öyle haketmedigim şeyler yaşadım güvenemiyorum artık kimseye
- +1 yıl
Aynilarin
Soran+1 yılYaptiklari yanına kalıyor buna çok üzülüyorum
+1 yılDert etme insanlara bakarak hareket etme hayat senin hayatın doğru özüne sözüne itibar edilen birine denk gelirsin aceleye getirme geç olsun güç olmasın
00 Yorumla29 yaşındayım. Evde kalmışsam da mutluluk içinde hissediyorum. Kendini böyle hisseden var mı?
30 Yorumla
+1 yılBen hayatta sınavından sınıfta kalmış gibi hissediyorum
010 Yorumla
Soran+1 yılO da doğru
- +1 yıl
Sen gene nişan olayı olmuşta bitmiş bende hiç bir şey yok ne sevgili ne sohbet ne arkadaşlık hiç bir kıza açılamıyor ne konuşcağımı nasıl davrancağımı dahi bilmiyorum
Soran+1 yılNeden peki
- +1 yıl
Bilmiyorum bir şeyler olmuştu gecmişte belki orta okuldan sonra hiç bir kız ile konuşmadım
- +1 yıl
Ne diyeceğimi dahi bilmiyorum arkadaş muhabbet oldu ama kısa kısa aşk sevgi olayı hiç bilmiyorum
Soran+1 yılAnladım
- +1 yıl
Ama sorunu hala ben anlayamadım kendimi ezik görüyorum başarısız genelde çoğu birey üniversite okumuş oluyor ben lise mezunuyum anca
- +1 yıl
Ve gelişmedim de o yüzden belki ezik hissediyorum
Soran+1 yılOkumakla olmuyor ki
- +1 yıl
Neyle oluyor peki
Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Çok da büyük değil yaşın. Evlenirsin. Belki kısmetin daha karşına cikmadi.
01 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir sorun evlenmek değil ki hep üzdüler
Karsına iyi biri cıkar umarım cevrene bakma ama evliliği de geciktirme
05 Yorumla
Soran+1 yılKimseye güvenemiyorum
Soran+1 yılİnsanlar çok kötü
Soran+1 yılBurada herkes böyle kandırmaya çalışıyor seni Bilmiyorum ama güvenemiyorum
Oyle hissetmiyorum ama 30dan sonra oyle hissederim
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 396 cevap paylaştı. Hayatım yarının ne getireceği belli olmaz. Takılma. Senin burcun ne?
01 Yorumla
Soran+1 yılTerazi
+1 yılHayat bu tecrübe de geç gitsin. Kafaya takmanın bir faydasının olmadığını anlayacaksın.
00 Yorumla
+1 yılherşeyin hayırlısı de ve hayatına bak mutlaka bi kısmetin olur
00 YorumlaBende 26 yaşında olcam valla aşkı meşki bırak kariyerim yok. İş olmadan öyle hayaller kuramıyorum :/
00 Yorumla
+1 yılboş ver çevreyi, elalemi böyle düşünmen normal senin. Allah, sabırla sınar
00 Yorumla
+1 yıliliskilerde önemli olan anlasilmak bu kelime hayatimizin her aninda bizimle gercekten buna önem ver umudunu yitirme pozitif ol hepimiz zor yollardan geciyoruz
012 Yorumla
Soran+1 yılKötü olaylar yaşayınca olmuyor işte
- +1 yıl
Yasadigimiz olaylar bizlere tecrube ve deneyim kazandirir her zaman kotu olaylara karsi guclu durdugumuzda guclu oldugumuzda kazaniriz
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Yasin cok genc cevrenin dediklerine kulak asma her zaman hayatta senin dusuncelerin onemli Olsun ve dusuncelerine saygi duyan biri olsun hayatinda
Soran+1 yıl26 yaşımdayım
- +1 yıl
Aramizda 8 yas var sanslisin :)
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
30 lu yaslarin uzerinde degilsin en azindan gencsin yani
Soran+1 yılEvet öyle
- +1 yıl
Aslinda kendimizi mutlu etmek icin bir cok sebebimiz var farkina varmaliyiz
Soran+1 yılEvet öyle ama üzülüyoruz iste yapılanlar yanına kalıyor
- +1 yıl
Kendi hayatina gelecegine odaklan her zaman
Gizli Üye(25-29)+1 yılKimsenin yaptığı kötülük yanına kalmaz merak etme
010 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
Cevap sahibi+1 yılÖyle herkes yaptığının bedelini ödeyecek herkess
Soran+1 yılAynen üzülmeyeyim dimi
Cevap sahibi+1 yılHerkes ödeyecek bunu bil
Soran+1 yılİnşallah birine güvenmeyi artık düşünmüyorum
Cevap sahibi+1 yılBende insanlara güvenmiyorum öğrendiğin iyi olmuş
Cevap sahibi+1 yılBaşına gelenlere iyi olmuş demedim yanlış anlamada
Soran+1 yılEvet bir daha sevmek güvenmek istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılKız olmak zor
Soran+1 yılEvet
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeye üzüldün belki sende üzdün karşında ki insanı
08 Yorumla
Soran+1 yılBen üzmedim onlar üzdü
Cevap sahibi+1 yılHerkes kötü değil eğer böyle düşünmeye devam edersin diğer niyeti gerçekten iyi olan insanları kaybedersin
Soran+1 yılNe yapacağım gerçekten çok üzülüyorum
Cevap sahibi+1 yılTam olarak neye üzülüyorsun birdaha bir erkeğe güvenemeyeceğini hissettiğin için mi yoksa verdiğin değerin karşılığını alamadığın için mi?
Soran+1 yılHepsine üzülüyorum yanlarına kaldı
Cevap sahibi+1 yılSen böyle düşünmeye devam edersen işin içinden çıkamazsın, herkes 4*4 lik ilişkiler yaşamıyor bundan sonra sağlam birini bulup önüne bakman gerekiyor.
Soran+1 yılNasil olacak nereden bulacağım
Cevap sahibi+1 yılŞöyle ki düzgün erkeği aramayacaksın öncelik olarak çünkü geçmişte yaşadığın kötü tecrübeler bu arayışını hep etkiler ve tekrar yanlış tercihler önüne koyabilir. Eğer küçük bir tavsiye vermemi istersen de, şiir sevip sevmediği bir ipucu verebilir mesela, küçükte olsa sanatsal ilgisi erkekte zarif düşünceli bir imaj verebilir bu verdiğim örnek küçük bir detay ve geçmişte yaşadığın tecrübeleride pekiştirerek benim verdiğim küçük detaylarla sağlam birini bulup birdaha asla arkana bakmadan devam edebilirsin.
Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Ben 31 yaşındayım ama evde kalmış hissetmiyorum bilakis bekar olmak mental olarak beni hayata karşı daha fazla motive ediyor.
00 Yorumla
+1 yılValla bende aynı durumdayım yapacak bişey yok 😂
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılboş ver ben de öyle hissediyorum sdgkjldg geçer
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yıl30 yaşına geldim bende evdeyim sorun etme kısmet
00 Yorumla
+1 yılBen de öyle hissediyorum
00 Yorumla
+1 yılevlenmek zorunda değilsiniz illa?
00 Yorumla
+1 yılEvlenmek evde kalmaktır üzülme 😅
00 Yorumla
+1 yılHiç öyle hissetmiyorum
00 YorumlaBende tam olarak öyle hissediyorum
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 796 cevap paylaştı.
+1 yılNeden olumsul dusunuyorsun?
00 Yorumla
+1 yılBende evde mi kalmış oluyorum
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 310 cevap paylaştı. Evde kalmazsın o kadar da büyütme.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen baya kırılmıssıb konusmak istersen konusalım
00 Yorumla
+1 yılöyle hissetmen çok doğal normal
00 Yorumla
+1 yılSende psikoloji kalmamış
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhayatında kimse olmadimi
07 Yorumla
Soran+1 yılOldu da üzdüler
Cevap sahibi+1 yılhee öyle ise biraz güven proplemin olabilir
Soran+1 yılGüven sorunum var
Cevap sahibi+1 yılbunları unutturacak birinin cikmsi lazım karşına
Soran+1 yılCiksada güvenemiyorum ki
Cevap sahibi+1 yılöyle ise baya sıkıntı yaşadın sen
Soran+1 yılEvet yaşadım ama haketmedim
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen şimdiden hissediyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGeçmiş olsun majör depresyona hoş geldiniz
00 Yorumla26 yaş en güzel yaş bence
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim için güzel değil
Bosandim
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 13,8b cevap paylaştı. Evlenirsin merak etme
00 Yorumla
+1 yılHayir
00 Yorumla
+1 yılYok 26ya gelincw soylerim
00 Yorumla
+1 yılYaşın genç
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 980 cevap paylaştı.
+1 yılyok hissetmiyorum
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 584 cevap paylaştı. Biraz öyle olmuş
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı.
+1 yıldaha çok erken
00 Yorumla
+1 yılEvlenince evin disindami yaşayacak sin sanki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇaktırdın mi?
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılHissetme saf olma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKalma tehliken var
00 YorumlaFazla mı seçicisin
013 Yorumla
Soran+1 yılHayır kötü insanlar çıktı karşıma
Soran+1 yılKimseye güvenemiyorum artık çok bunaldım sıkıldım
Soran+1 yılEvet öyle verdiğim değeri keşke haketseler di
Soran+1 yılEvet öyle yanlarına kalır mı yaptıkları
Soran+1 yılAldılar üzüldüm
Soran+1 yılKalır yeni birini bulmuş bile
+1 yılEvet ben
00 YorumlaHerkese çok güven me
00 Yorumla
Devamını Gör(41)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > 26 yaşındayım, evde kalmış gibi hissediyorum. Kendini böyle hisseden var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler