3,5 yıl aldatılan biri olarak eşimden ayrıldım, şimdi ne yapmalıyım, nasıl güçlenip hayata devam etmeliyim?

Eşimle olan sorunlarım 3 yıl boyunca
14 kez beni aldattı mesajla kadınlarla
Buluştu mu değil mi bilmiyorum Allah bilir orasını,
Aldatıldım 14 kez affettim
Sevgiye ilgiye muhtaç kaldım yine sevdim
Meslek yaptım hemşireyim eşime daha fazla para kazanıp destek olmak için eşim 3000 euro maaşı kazanıyor ben 2.800 euro maaş alıyorum
Maaşımın yarısını eşime veriyordum kalan maaşla evi idare ediyordum ve kendime ihtiyaçlarımı alıyordum
Eşimden para istesem senin paran nerede harcadın mı hepsini diye kızıyordu ona diyordum param var ama eşimin bana almasını istiyordum beni mutlu etmesini istiyordum sürekli hayır diyordu,
Bu olaylardan sonra ayrılmıştım 01.03.2026'da 1 ay ayrı kaldık ailemde yaşadım bana çok pişman olduğunu anlattı bana her yaşattığına pişman olmuş kendisini değiştirmek istiyor dedi sözler büyük sözler verdi ben de eşimi sevdiğim için onu affedip eşime tekrar geri döndüm bana dedi arabanı sat düğün yapalım para biriktirelim oysaki onda eskiden biriktirmiş para vardı çünkü eskiden ben de çok destek olduğum için eşime onda baya bir para vardı. Her neyse arabamı sattım çalışmaya başladım ona yine düğün için destek olmaya 4.000 euro para biriktirdik düğün için ama şu sıralar farkındaydım bana verdiği sözleri yerine getirmedi ben hâlâ sevgiye ilgiye hasret muhtaçtım onunla derdimi paylaşmaya denedim sürekli kızıyordu bir türlü beni bırakmıyordu iyice anlatayım derdimi bana diyordu hep kadın neye ihtiyacı varsa erkeğin de vardır ben de ilk adımı atıyordum çünkü düşünüyordum eğer ben ilk adımı atarsam eşimle aram düzelir diye ama maalesef hayır olmadı ben de dedim ona artık ayrılmak istiyorum 21 yaşındayım ve 3 yıldır sürekli strese aksa muhtaç senin aldatmaların sayende sürekli içimde kuşku var güven oluşamıyor her an bir şey olacak gibi korkuyorum şu an tam 1 haftadır ayrıldık ve annemin babamın evindeyim ayrılırken bana verdiği para sadece 2500 euroydu o 15 bin euro hepsi ona kaldı
Ona demiştim yarı yapalım senin de hakkın var benim de o dedi hayır onları ben terimle çalışıp biriktirdim ona dedim orada benim de sana yardımım var kontona para yatırıyordum veya elden kâğıt veriyordum hepsi birikince baya bir para oluyordu o da dedi senin arabanın değeri 2500 euro onu da sana geri veriyorum.
Şu an arabasızım telefonu kırdı gidip kendime 2500 eurodan 1300 iPhone 17 Pro aldım.
Hemen hastaneye gidip çalışıp altına öyle güzel bir araba almak istiyorum ki görsün onsuz da ayakta durabiliyorum
Güncellemeler
6 gü
Çocuk yok yaşım 21 sadece imam nikahli evliydik başka yok
3,5 yıl aldatılan biri olarak eşimden ayrıldım, şimdi ne yapmalıyım, nasıl güçlenip hayata devam etmeliyim?