Eski eşimle ayrılalı 2 yıl olacak ama hala hayatıma geri dönemedim. Hala ona olan nefretimi düşünüyorum bana çok zulüm etti. kendi hayatıma dönmek, tekrar mutlu bir kadın olmak istiyorum.
Şiddet, aldatma, psikolojik ve sözlü şiddet ne ararsanız vardı zaten mahkeme bile uzatmadan direkt boşadı bizi. Ben genç bir kadınım, affetmem için ne yapmam lazım?
Şiddet, aldatma, psikolojik ve sözlü şiddet ne ararsanız vardı zaten mahkeme bile uzatmadan direkt boşadı bizi. Ben genç bir kadınım, affetmem için ne yapmam lazım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Merhaba,
Genel olarak affetmek mümkün değildir. Birini affetmiş hale gelebilmenin tek yolu vardır: affedecek hiç bir şey olmadığının farkına varmak.
Eşinizle talihsiz bir evlilik yaşamışsınız. Birçokları gibi bu durum sizin de başınıza gelmiş ama şükredin ki kolaylıkla boşanabilmişsiniz.
Olan olmuş ve bunlar değiştirebilecek hiçbir şey yok. Affetseniz de etmeseniz de o hatıralar aynen geçmişinizde var olacaklar. Eşiniz farkına varıp sizden af dilese bile, siz bir yolunu bulup onu affedebilseniz bile bu durum değişmeyecek. Dolayısıyla nafile çabalar içerisinde olmaya gerek yok.
Öte yandan affedemediğiniz anılar sadece hatıra, zihindeki kavramsal imajlar. Gerçek yaşamla, an'daki deneyiminizle hiç bir ilişkisi yok artık geçmişinizin. Bunun farkında mısınız?
Artık ilerleme zamanı, geçmişi geride bırakıp ileriye bakma, güzel hayallerle yepyeni bir gelecek yaratma hayali ve eski eşiniz sayesinde birçok şey öğrendiniz. Nasıl biriyle beraber olmayacağınızı, evlenmeden evvel nelere dikkat etmeniz gerektiğini, evlilikte nasıl davranmanın doğru olacağını öğrendiniz.
İşte bu yüzden evlendiniz eski eşinizle, bilmediğiniz birçok şeyi deneyim yoluyla öğrenebilmek için.
Hayat böyle çalışır, kişinin karşısına sürekli potansiyel gelişme alanında kullanabileceği fırsatlar, öğrenimler çıkartır. Eğer öğrenim tamamlanır ve geride bırakılırsa artık deneyim görevini yerine getirmiştir. Bir daha o kişinin yaşamında boy göstermez. Siz de bunu geride bırakın ki enerji alanınız temizlensin ve deneyim gelecekte tekrarlanmasın.
Öğrenim gerçekleşmişse, affedecek bir şey olmadığı bilinci de kendiliğinden doğacaktır
Bu anlamda şükür içerisinde olabilirsiniz geçmişinizle. Pişmanlık duyacak da bir şey yok çünkü akıllı bir insan olarak bir daha asla aynı hataları yapmayacaksınız.
Bilin ki affetmediğiniz, eski eşinize kızgınlık hissettiğiniz her an ona değil, aslında kendinize kötülük yapıyorsunuz. Geleceğinizi kısıtlıyorsunuz, boşa harcıyorsunuz, negatif duygularda olduğunuz için bu tip enerji alanlarını çekiyorsunuz.
Peki ne yapabilirsiniz?
Mesela hayal kurabilirsiniz, gelecekte gerçekten tam da istediğiniz gibi bir ilişkiyi yaşarken görebilirsiniz kendinizi. Ancak bu şekilde kızgınlık, intikam alma ya da pişmanlık gibi duyguların gücünü azaltabilirsiniz. Ne zaman geçmişinizle ilgili bu negatif duygular sizi bulsa, kapayın gözünüzü, önce bir kaç odaklanmış nefesle sakinleşin, sonra da hayal gücünüzün sınırsız aleminde dilediğiniz geleceği düşleyin.
Unutmayın, artık odaklanmanız gereken şey geçmişle uğraşmak, affetmek falan değil, gencecik yaşamınızın önünüzdeki kısmında istediğiniz olasılıkların gerçekleşmesini sağlamak.
Ayrıca profesyonel bir teknik olarak Transformal Nefes Terapisi'nin de çok işinize yarayacağına eminim.
Sevgilerimle.
Ağlayarak okudum yazdıklarınızı. Ben onu affetmek derken aslında onu artık yok sayıp kendi kalbimi, ruhumu kurtarmak istiyorum.
Sitenizden bakacağım transformal nefes terapisi nedir ilk kez sizden duydum. Çok teşekkür ederim kıymetli görüşünüz için.
Umarım kendinizi biraz daha iyi hissetmenize yardımcı olabilmişimdir. Unutmayın ki hayatta her şeyin bir çözümü var, yeter ki niyet, kararlılık ve somut adımlar olsun. Sevgilerimle.