Eski eşimi nasıl geri kendime bağlarım?

Cocugumuz var 11 yasinda. Bosanali 5 sene oldu. Cocugumuz icin ozellikle bairsmak istiyorum. Onun bana en azindan deger verdigini dusunuyorum. Ne yapmaliyim.
Güncellemeler
+1 yıl
Konustum kendisiyke, ama artik herseh icin gec oldugunu, ama benim icin en iyisini istedigini soylugir. Hayatinda en azindan benim bildigim kimse yok suanda ama 5 sene icinde resmen kimler geldi kimler gecti gecidi yapti.. Bazilari bana satasti kadinlarin bazilari hic muatap olmadi ama bana satasanlarin hepsini kisa surede gonderdi. Bu da beni cesaretlendiriyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Bes senede ben cocuktan basimi kaldiramadim annelikle ugrastim hayatimda kimse olmadi acikcasi. Soranlara cevaben. Zaten cocuguma uvey baba asla dusunmuyorum bu yuzden barismayi dusunuyorum. Ailemle de yapamiyorum, ev ev ustune olmuyor. Erkek kardeslerim cok hakaret ediyorlar calisan bir kadin olmama ragmen. Ayri evi de yapamadik iki kiz basimiza Turkiye gibi yerde. O yuzden barismaya yanasmaya calisiyorum.
Eski eşimi nasıl geri kendime bağlarım?
Cevapla