Ben eski eşimi nasıl geri kazanırım?

Iki tane cocugumuz var. Ben baska erkekle evlenmeyi ya da cocuklara yaklastirmayi hic dusunmedim dusunmem. Ikimizde yurtdisindayiz buarada. Baska biri olmayacaksa mecburen eski esimle barismak istitorum. Ne yapmaliyim? taktik

Güncellemeler
+1 yıl
kalp ameliyati oldu, artik icki yok, sigara yok, hizli hayat yok, evinde oturuyor bos bos.. yani duz3lmek zorunda kaldi.. Ben de baskasiyla evlenmeyi cocuklarim icin dusunmuyorum, kardeslerimden surekli birsey isteip ezilmekten biktim, babalari ilgilensin cocuklarla gozumun onunde istiyorum..
Güncellemeler
+1 yıl
islami bilmeden ahkam kesenlere, ve baskasiyla evlenmeden eski esinle evlenemezsin diyenelere ayetle cevabim: " "Boşama iki defadır. Bundan sonrası ya iyilikle tutmak ya da güzellikle salıvermektir. (...) Eğer tekrar (üçüncü defa) boşarsa, ondan sonra kadın bir başka erkekle evlenmedikçe onunla evlenmesi kendisine helal olmaz... "(Bakara 2/229,230).
Islami carpitmaya calisanlar yuzunden islamdan soguyor bilgisi olmayan pek cok kisi... yapmayin.. okuyun arastirin sonra ahkam kesin
Ben eski eşimi nasıl geri kazanırım?