Ben artık çoğu şeye geç kaldığımı hissediyorum ve gram heves veya çabam kalmadı
23 sa
Cevap
7Cevap
geç kaldım evet
Genç olmama rağmen ben de böyle hissediyorum. Çocukluğunu, ergenliğini kaçır, okuduğun bölümden pişman ol ona gecikmiş gibi hisset, 30u geç evliliğe geç kaldığını düşün vsvs geç kalmışlıklar her yaşta olacak. Bu düşünceye sığınıp hayatı kaçırmaya devam etmemek gerek
Kaçırdım maalesef ya
Yaş 35 yolun yarısı değil miydi
Daha yolumuz uzun
😄 o şiirlerde oluyor kaldı 5-10 sene sonrasında sigaradan meftaa
Hayatımızı şiirselleştirelim o zaman fena mı 😅
En çok neye geç kaldığını düşünüyorsun
Alfabetik mı istersin kronolojik mı
İsmail abi gibiydim önceden beklerdim o gemiyi daima 🥺 ama artık yoruldum bee gelmiyor o gemi
Shuffle ayarlı gelsin🪄
Boşuna mı en çok dedik
Beklemek yerine harekete geç falan diyeceğim de öyle olmuyor o işler, gördük öğrendik😅 yine de bir insanın kendisine yapabileceği en kötü şey, geç kalmışlık mentaline girip pasifleşmesi gibi geliyor bana
Çok yıprandım her seferinde yaprak döke döke ağaçta yaprak kalmadı be tekrar tomurcuk açacak dermanda cidden kalmadi
Kalmıştır mutlaka ya, yokla bi.
Çok sevdiğim bir abim var, tüm ömrünü İstanbul'da büyük firmalarda çalışarak geçirdi, en büyük pişmanlığı evlenmeyip hayatını yalnız geçirmekti. 50 yaşından sonra şehir değiştirdi ve şimdi hayatının en güzel yıllarını yaşıyor. Annem 30 yaşında evde kalmışlık psikolojisiyle evlenmiş ve şiddetin her türlüsünü gördüğü için boşandıktan sonra ben babamı hiç görmeden büyüdüm. Kuzenim evli, yurtdışında iyi bir yerde yaşıyor ve iyi bir yaşam standartları var ama çocuğu doğduktan sonra ona iyi bir baba olamayacağı düşüncesiyle depresyona girdi. Hayat bunlardan ibaret olmasa da herkes kendi dramını yaratıyor bir şekilde
Yani verdiğin örnekler evet cidden başarı ve umudun zaferi ama onlar gibi güçlü olamam ben artık ne annen gibi ne o abi nede digerleri gibi , küçüklükten beri maalesef olumsuzluklarla bogustm bnde
Aynen öyle... Her kes daha ne yaşın var ki diyor ama... Her şeye geç kaldım... Ne iş, ne aile, ehliyetim bile yok... Bundan sonra ne yapsam mezarda görürüm sonucunu...
Neden böyle olduk bee
Evet zamanında umursamaz davrandik
Sürücü kursuna yazıldığımda ki dosya yaktım alamadım. Adam bana tır için geldiğimi sandı.. Sonra yaşıma bakıp abi 20 yılda neden almadın dedi bunları duyduk artık geç kaldığını anlıyorsun. Ya da söz evlilikten açıldığında ilk akla gelen soru siz evlenip boşandınız di mi oluyor... Kimse 40 yaşına kadar evlenmeyen birini düşünemiyor
gec kalmaktan cok bazı seyleri kacırdıgıma ve yasanamayan ihtimallere üzülüyorum. artık gec kaldıgıma yetissem bile bi anlamı olur mu emin degilim.
Geciken durumlar anlamsız oluyor bı süreden sonra bnce
Bazı şeyleri erken bazı şeyleri geç yaşadık ne yazık ki.
Ve haklısın her şey zamanında koşullarında güzel. Kimi şeyleri kaçırdık ne yazıkki.
Bazen düşünüyorum hayat fırtınalı birgün yağmurlu olur elbet belki de öylece kendini kandırıyorum
Avutarak bitti ömür
benim yaşıma geldiğinde konuşuruz
Evet biraz öyle hissediyorum bende
Evet, işe geç kaldım şu an yoldayım 😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu hissi yaşaman çok doğal biliyor musun? Hayatta bazen kendimizi tam da böyle hissedebiliriz. Önemli olan nerede olduğunu fark etmen ve küçük bir adımla başlaman. Hiçbir şeye geç kalmış değilsin, hayat her zaman yeni başlangıçlar sunar. 🌿 Belki doğada kısa bir yürüyüş sana iyi gelir. 🧘♀️ Unutma, her yaşın kendi güzelliği var. İçindeki ışığı yeniden bulacağına eminim. ✨💖