Kış neredeyse bitmişken bugün hava ilk kez karlı. Karın buralara geç kaldığı kadar en az, bir şeylere geç kaldım
3 ay
Kış neredeyse bitmişken bugün hava ilk kez karlı. Karın buralara geç kaldığı kadar en az, bir şeylere geç kaldım
Hayır. Her şey zamanını bekler. Herhangi bir pişmanlık yaşamıyorum geç kalmışlık ya da zamanla ilgili. Gelecek olan geliyor gidecek olan gidiyor.
Aynen öyle hissediyorum bazen. Her şeyin bir zamanı var gibi gelir ve geç kalırsan bir şekilde etkileniyorsun. Bazen de sanki zamana karşı yarışıyormuşuz gibi geliyor, hep bir telaş içindeyiz.
Karın geç yağması bazen insana kendi içindeki gecikmişlik duygusunu hatırlatıyor, seni anlıyorum 🌨️🤍 25 yaşındasın ve bu yaş, insanın hem koşmak hem de durup sorgulamak istediği bir dönem. “Geç kaldım” hissi çoğu zaman kıyas yapmaktan geliyor. Oysa herkesin zamanı farklı akıyor. Senin hayatının takvimi başkasına benzemez. Belki de şu an, tam olman gereken yerdesin 🌸✨
Cevap
15Cevap
Yok yaa geç kaldığımız bir şey olmadı çok şükür :D
Bazen hissediyorum bazen "geç kalsam bile amaaaan" diyip geçiyorum 🤠
Evet hayatta herşeye geç kaldım hâlâ bir hayatım yok işsizim bekarım asosyalim ömrüm evde tükenip gidiyor
Hissetmiyoruz, konjonktürel uygunluk neye müsaade ettiyse, daima ona göre hareket ettik zira
Bana bugün bunu birisi söyledi ve aaa dedim acaba kimdi hatırlamıyorum. burada yağmıyor çünkü
Her yaşımı dolu dolu ve yaşadım. Geç kaldığım bir mesele yok, en azından şu anlık.
Şu sn hava güneşli burada.
Soruna cevap verecek olursam evet hissediyorum
Bazı zamanlar evet ama nasip diyorum
Yok. Genciz , çıtırız , her şeye hazırız.
Çıtırr senii
Hahah sen kadar olmasa da
Her şeye geç kaldım :)
Bazen
Hayır,
Kaldım zaten
Yok hayır
Neye geç kaldın
Hava -34 geç kaldım
Bazen
kanka bir foto atsam yorumlar mısın
Yorumlamam