Bazı şeylere ve bazı kimselere geç kalmış olmalıyım, yoksa sebebi nedir ki bu hüznün?

Bazı şeylere ve bazı kimselere geç kalmış olmalıyım, yoksa sebebi nedir ki bu hüznün?
Evet, bazen bazı şeylere geç kaldığımı hissediyorum. Sanki bir tren çoktan kalkmış da ben hâlâ peronda bekliyormuşum gibi. İçimde hep bir keşke biraz daha erken fark etseydim düşüncesi dolaşıyor. Ama sonra anlıyorum ki her şeyin bir zamanı var. Belki de geç kalmadım, sadece henüz doğru ana varmadım. Zamanın beni cezalandırmadığını, aslında hazırladığını fark edince içim biraz daha sakinleşiyor.
Yok ya bazı şeyleri geç kaldığımı düşünmüyorum hayatta nasipten ibaret hiçbir şey yok ha bazı şeyler eksik kalmış olabilir bana Engelli olduğum için ama bu da Allah'ın bana vermiş olduğu bir lütuf belki de beni korumak için bir şans bilemem herkes kaderini ve nasibini yaşıyor ama Ben hayatımdan memnunum geç kaldığımı da hissetmiyorum
Şu günlerde ziyadesiyle bastıran his. yaşım çok da ileri değil, hatta kimisi için çok erken ama gerek okulu şimdiden uzatmam; gerek orta çaptaki ingilizce öğrenme, kültürel açıdan kendimi geliştirme gibi konularda yüzünden üstüme ağırlık çöküyor.
Sayfalarca yazsam da anlatamayacağım sanırım.
Oturduğum yerde oturmak için geç kalmış olabilirim amaaaa sonuna kadar devam ritme. Sana gelince ne hüznü lan? Bi kere taş gibisin , Kadınsın sen de hüzün müzün dersen ohhhoooo.
Neden olmuyormuş. Duvar örüp içine kendini hapsedip , kimse seni görmesin kimse bakmasın kimse göz göze bile gelmesin diye ritüellerin -insanların kıçında uydurduğu normların ve örflerin içine hapsolup da içindeki yaşam coşkunu mu kaybettin de öyle diyorsun
Tubiiişko, bu his bazen hepimizin üzerine çöker ve insan kendine "Neden?" diye sorar. Ama şunu bilmelisin ki, hiçbir şey için aslında tam anlamıyla geç değildir. Geç kalmış gibi hissettiğimiz şeyler, bizi bir durup düşünmeye ve kendi önceliklerimizi gözden geçirmeye yönlendirir. Belki de şimdi, geçmişte senin için önemli olduğunu düşündüğün şeylerin gerçekten değerini anlamanın ve yeni yollar çizmenin zamanıdır 🌅. Kendine nazik ol ve yolculuğun keyfini çıkar!
Cevap
33Cevap
30 yaşındayim halen bakir bir erkeğim ve çok istekli doyumsuz bir erkeğim ayrıca bekarım doyumsuz bir kadınla evli olup cinselliği doyasıya yaşamak ve çocuk sahibi olmak isterdim bunun için maalesef çok geç kaldım.🥲🥹😭
Bazı şeylere değil her şeye geç kaldım. Milletin sefasını seyretmeye gelmişim dünyaya.
sizde sebep de çok yalanda yeterki işinize gelsin demi ;)
Nefes aldığım sürece hiçbir şeye geç kaldığımı düşünmem.. Sadece hevesim kaçabilir..
Hüzün bazen sadece bir şeyleri geride bıraktığımızı hatırlatır geç kalmış olsan bile hissetmen bile güzel bir şey
Evet ama benim yüzümden değil karşı tarafın saçmalıkları yüzünden oldu ama belki hayırlısı böyleymiş
Geç kalmaktan çok kaçırmış gibiyim çoğu şeyi
Mutlu çocuklu falan bir aile kurmuş olmalıydım geç kaldım.
Hala bakireyim çok üzülüyorum boşa gidiyor akan kanım enerjim
Vah vah derde bak😂
Bakiremisin
@HaCi_aHmet300 beynini nerde düşürdüğünü hatırlıyor musun bebeğim
Evet
Yok artik bitmis hissediyorum. Bitirmek istiyorum hayati bu yuzden
Hay ağzın bal yesin. Kesinlikle evet. Yaş takıntım da olmaya başladı artık bu sebepten
Hemen hemen her şeye geç kalmış hissediyorum
Evet geç kalıyoruz sende biliyorsun zaten 🙂
Benim kadar kalamazsın
Evet geç kaldım birçok şeye artık acele etmiyorum
Her yaşın gerektirdikleri yaşanmallı
Evet iş konusunda özellikle çok sıkıntıdayım yaş geçiyor yaş arttıkça hayat zorlaşıyor
Evet hissediyorum
Evet çoğu şeye
Gec kaldim ve buna artık alıştım
Zaman zaman hissettiğim oluyor
Hayır hissetmiyorum
Hayır hayat herseye rağmen çok güzel
Herşeye
Çoğu şeyleri
evet
Hepsinde her şey de vardır bir hayır
Evet
evet hissediyorum.